Найгірший досвід банківсько користування

Отримала пораду від знайомого що в мого кращі умови, на мій погляд моно був останнім банком в якому я б захотіла відкрити рахунок, що й зʼясувалося і підтвердилось з годом також і у особи яка користувалась,
Кратко — не пишуть скільки будуть списувати кошти з кредитної карти — не відкривайте кредитку і не беріть жодної копійки у моно, їх чорні карти не приймає термінал щоб покласти кошти, таким чином я за декілька днів по обмеженому ліміту не встигла покласти кошти і моно нарахував відсотки яких я навіть і близько не бачила в додатку як завжди інформують інші банки своїх клієнтів.
В результаті за те що не вистачило маленької суми до повного закриття суми — моно нарахували на всю сумму відсотки ДВА РАЗИ! Мотивуючи це тим що ще пʼять днів було в березні, а те що проблеми з картами чорними — навіть не почули, доказують своє.

У підсумку — з картами моно отримаєте «темну конячку» не будете бачити суми які вони хочуть списати і спишуть для того щоб потім закривати фінансові дири інших за рахунок порядних клієнтів маючи проблеми з функціоналом власних карток на терміналах- за це теж заплатите Ви.

У знайомого списали кошти без попередження за листопад у грудні! Виправдовувались, а на ділі просто банк тоне.

Нікому не раджу цей нечесний банк.
Шкода, що у вас склалось таке враження 🙌

По кредитній картці діє пільговий період: потрібно внести суму боргу на кінець попереднього місяця до кінця наступного, щоб уникнути нарахування відсотків.
Інформацію про суму до сплати та нарахування відсотків завжди можна перевірити в застосунку за кнопкою над балансом.

Щоб детальніше розібрати саме вашу ситуацію, напишемо вам в особисті повідомлення.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
2 апреля 2026, 11:54
Если ничего там не поменялось. То в любом банке списывают при выходе из льготного периоде с первого дня льготного периода, то есть за два месяца
Три літри
Три літри
2 апреля 2026, 20:56
Відгук суцільна брехня

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Найгірший досвід банківсько користування