Монобанк не выполнил обещание по возврату 8000 грн. Семья с детьми осталась без средств
- 17 марта 2026, 8:26
Ваші гроші проковтнув банкомат Ідея Банку. Вони мали 11 днів на добровільне повернення.
Щоб це зробити, банк-власник банкомату має зробити позачергову інкасацію банкомату.
Але в багатьох банках з банкоматними мережами начальники відділів максимально тягнуть з позачерговими інкасаціями, бо це вважається ЧП і можна позбутися премії.
Тому ніхто не ворушиться, поки не буде планової інкасації.
Монобанк вимушений запускати звичайний чаржбек, бо така процедура. І це надовго.
Тому ніхто не ворушиться, поки не буде планової інкасації.
- 17 марта 2026, 8:55
Алексей, спасибо за разъяснение, но внутренние проблемы Идея Банка с премиями и инкассацией меня не касаются. Монобанк официально пообещал возврат до 16.03 и нарушил это обещание. Я в Харькове, у меня двое детей (младшей нет 3-х лет), и из-за их «процедур» мне сегодня нечем платить за аренду. Я требую от Монобанка не чарджбэка на 120 дней, а лояльного зачисления средств (Goodwill credit) сегодня, так как срок был сорван банком
- 17 марта 2026, 12:55
но внутренние проблемы Идея Банка с премиями и инкассацией меня не касаются
Тепер це ваша проблема, а не Ідея Банку, бо там вони добре знають, як уникати проблем за рахунок клієнтів.
Чи ви думаєте, якщо відправити до Монобанку знімки МРТ, вони відправлять озброєних бойовиків захоплювати ваші 8000 гривень силою, чи намалюють на балансі?
- fotograf chunt
- 17 марта 2026, 9:03
Это старая проблема моно которой они не хотят заниматься и решать, как только клиент запросил выдачу денег, их моментально списывают как выданные, несмотря на то что купюры могли застрять или банкомат вырубился. Самый лучший способ — снимайте деньги в банкомате того банка где ваша карта. Банкоматов моно нет поэтому не пользуйтесь их картами для снятия
- 17 марта 2026, 12:57
Брехунець знову стандартно бреше, про що й гадки не має.
Ти хоч у чатаГПТ спитай, як працює зняття готівки в «не ріндному» банкоматі, ганьба…
- 17 марта 2026, 17:54
У других банков тоже самое.
- 17 марта 2026, 10:07
ОБНОВЛЕНИЕ 17.03: Прошли идентификацию голосом. Банку предоставлены фото снимков МРТ (я с Гипертоническим срывом попала в больниц из-за срыва банком сроков возврата 16.03). Поддержка продолжает цинично игнорировать состояние здоровья клиента в прифронтовом городе и предлагает ждать 45 дней. Требую от руководства Monobank немедленного зачисления лояльности по обращению №[8092605].оператор номер 12225 Дмитрий. Это вопрос жизни и безопасности моей семьи в Харькове".
- 17 марта 2026, 13:00
Хоч гіпертонія, хоч синдром Туретта , але ваші гроші затримує Ідея Банк.
Це обʼєктивна картина світу, в якій ваш тиск нічого не міняє.
Дякуйте ефективним менеджерам, яким бодай всі клієнти помруть, аби квартальну премію дали.
Це обʼєктивна картина світу, в якій ваш тиск нічого не міняє.
- radioragal
- 18 марта 2026, 10:37
Там в чате оператор отвечает готовыми успокоительными фразами потому что они ничего делать не собираются, то такая внутренняя политика что и 1 гривну списанную по ошибке не вернут. Комментаторам все равно то что тупо орут с проблем клиента сидя с турецких вилл
- 18 марта 2026, 11:12
Підкажи, а де там списане помилково? Бо мені з турецької віли не видно.
- 17 марта 2026, 12:12
45−120 дней по срокам.
Ускорить трудно и все зависит от идея банка.
По факту это чарджбек.
- 17 марта 2026, 13:03
Буде планова інкасація — повернуть, є диспут, чи ні. Це буде скоріше, але невідомо, коли.
- 17 марта 2026, 12:41
45−120 дней по срокам.
Ускорить трудно и все зависит от идея банка.
Будут тянуть, снимают премии.
По факту это чарджбек.
Не пользуйтесь услугами банков без банкоматов если вам нужны наличные и банкоматы
- 17 марта 2026, 18:47
Да тут много факторов сложилось в один. и аренду оплачивать нужно было и теперь гипер.криз давление изза нервов . хозяин квартиры срок давал до 16 числа. . теперь ищем жилье ищем деньги . понятное дело что с этим банком я попрощаюсь как только вернут .или если вернут.
- 17 марта 2026, 20:20
Знову за рибу гроші…
Банк не має обовʼязку повернути гроші за 8 днів. Тим більш що проблема в банкоматі іншого банку.
А як так вийшло що дитина у віці менш 14 років є єдиним членом родини хто заробляє гроші?
- 26 марта 2026, 17:49
Читай внимательней ребенку на детскую карту перекинула деньги чтоб ОН их снял.
Я вам звісно співчуваю. Все ж таки, до чого тут monobank, якщо гроші не видав банкомат іншого банку? monobank отримав лише запит на списання, але сталася технічна помилка в іншому банку. Тому ваш відгук не за адресою.
- olexey designer
- 19 марта 2026, 12:45
До того що колись перспективний проєкт перетворився на смітник з ефективними менеджерами та типовою грою в футбол клієнтами, де їх проблеми завжди на самому останньому місці а на першому якомога більше витрясти з них грошей
Проблема зняття готівки в банкоматі однакова для усіх банків бо ця процедура прописана платіжними системами.
- 20 марта 2026, 7:36
Дуже пече, що навіть зі смітника поперли? Ніяк не можеш пробачити? =)
Поддержка Монобанка официально пообещала, что крайний срок возврата средств — 16.03.2026. Вчера этот срок прошел, денег нет. Теперь мне просто прислали номер ARN и сказали, что подали на «оскардження».
У меня двое детей, младшей дочери нет и трех лет. Эти деньги были отложены на оплату аренды жилья в Харькове. Из-за халатности банков и пустых обещаний моя семья оказалась в критической ситуации. Номер ARN не заменяет реальные деньги и не помогает оплатить жилье.
Требую немедленно разобраться, почему не были соблюдены обещанные сроки возврата, и вернуть средства на счет, не дожидаясь окончания бюрократических процедур с платежной системой, так как ошибка произошла на стороне банковской сети, а не клиента.
Розкажемо як це працює. Коли ви проводите операцію по картці, сума спочатку лише резервується на рахунку. Потім банк, якому належить банкомат, має надіслати запит на остаточне списання коштів.
Якщо операція була неуспішною і протягом 11 днів запит на списання не надійде або надійде скасування операції, кошти автоматично повертаються рахунок.
За правилами платіжних систем, оскарження можна запустити лише після того, як надійде запит на остаточне списання.
Ми розуміємо, що важливо отримати кошти якнайшвидше. Колеги вже працюють над цим і щойно з’явиться нова інформація — одразу зв’яжуться з вами