МАКСИМАЛЬНА НЕПОВАГА БАНКА
- 1 февраля 2026, 17:31
Дайте в борг сто тисяч гривень!
Що, не дасте?
Яка неповага! Чому не можна одразу чітко пояснити причину: наприклад, що документи не підійшли або є конкретні вимоги?
Що, не дасте?
- 1 февраля 2026, 18:16
Ось цей булінг можеш залишити собі
підставний БОТ)
підставний БОТ)
- 1 февраля 2026, 20:50
Стандартна психологія невдахи — хто не піддакує ниттю, той бот :D
- 1 февраля 2026, 22:19
Пффф. та одразу видно шо ти підставний БОТ.
Переходити на особистости, тощо.
Одне скажу, цитата:
«Гріхи інших судити Ви так старанно рветесь, почніть зі своїх і до чужих не дістанетеся.»
Переходити на особистости, тощо.
Одне скажу, цитата:
- 2 февраля 2026, 9:10
Ти пришльопав на публічний ресурс в інтернеті, жодної суттєвої проблеми відгук не містить — класична спроба помсти за зрізаний кредитний ліміт. Тут таких десятки ходить, дорікаючі. І жоден не готовий сам дати трошки грошенят в борг, хоч цивільним, хоч військовим, але коштами банку хочуть керувати — аж пищать.
- 2 февраля 2026, 13:01
«жодної суттєвої проблеми відгук не містить»
пфффф… все ясно. Тема закрита з тобою. Гуляй БОТ номер 1
пфффф… все ясно. Тема закрита з тобою. Гуляй БОТ номер 1
- 2 февраля 2026, 13:59
А по факту щось маєш?
Бо я вже півтора роки гривнями не користуюсь, а ліміт в 200к як був, так і лишається =) Може треба там якісь легальні доходи нормальніи отримувати, а не скаржитись в інтернетику?
Отож бо ті хто з розумом вже давно отримали паспорт іншої країни та повідписувалися від пабліків, а невдахи досі шкутильгають та ностальгують по місцевим сайтам
- 2 февраля 2026, 16:48
Бачу, в тебе про паспорти знання лише теоритичні.
За цей час хіба що аргентинський паспорт можна отримати було.
Але то нічого, не переймася, тут таких як ти багато — теоретиків
За цей час хіба що аргентинський паспорт можна отримати було.
Але то нічого, не переймася, тут таких як ти багато — теоретиків
- Java Vetal
- 2 февраля 2026, 9:51
Звертайтесь до інших банків, у них завжди була купа проплачених ботів для «покращення репутації», в нормальному банку так би не поводилися б з клієнтами
- 2 февраля 2026, 13:00
Оо БОТ 3
Пхах, ти настільки дурний що назвав ботом банку один з акаунтів який систематично пише херню про Моно під усіма відгуками 🤣
- 5 февраля 2026, 9:38
Ну, судячи з тексту, там людина реально зірок з неба не хапає…
В цьому псевдобанку вже критичний фінансовий стан через масовий видтік клієнтів та проблеми з балансом, краще 100 раз подумайте чи вартує туди нести свої гроші
- 2 февраля 2026, 13:00
Во во …
- 2 февраля 2026, 13:56
Йдуть роки, а хейтерки вигадують тупі казочки.
Аби хоч були трошки освідчені то знали, що в банка не може бути проблеми с балансом. Лише потенційно — тільки з резервами та ліквідністю.
А за цим слідкує НБУ і швиденько примусить виправляти ситуацію, або відбере ліцензію.
Але для невдах з ПТУшною освітою це занадто складні матерії.
Але для невдах з ПТУшною освітою це занадто складні матерії.
- 2 февраля 2026, 16:18
Ля ти активувався. БОТ. Скільки тобі платять? 50 грн на день 🤣
Ми вже вирішуємо це питання з банком.
Заспокойся, бо клавіатуру спалиш))
Але мені пофіг.
- 2 февраля 2026, 16:39
Вистачає на солодке життя біля теплого моря.
Якщо рахувати по 50 гривень, то платять їх кожні 2-3 хвилини 160 годин на місяць, але платить не монобанк :D
А ты продовжуй себе заспокоювати, невдаха, якому навіть банк в борг не довіряє =)
- 2 февраля 2026, 17:25
Пуш пуш, мій пост Бот:
Надаю тобі стікера як в монобанку:
«Клавіатурний ГЕРОЙ сайту Мінфін»
- 3 февраля 2026, 12:53
Тоді виходить, що ти живеш гірше за бота, хоч і усміхаєшся, поки всередині все болить…
- fotograf chunt
- 3 февраля 2026, 18:21
Не тратьте впустую время на банковских ботов, их специально нагоняют в тему чтоб внушить пользователю что он не прав
- 4 февраля 2026, 12:03
Тобі вже за чужий шестизнак не болить? :D
Бо мені недавно як раз підвищіли заплатню і банк одразу розширив кредитний ліміт до 500.000 лір =)
Я не люблю писати подібні відгуки, але ситуація з цим банком мене щиро обурила.
Я вже був клієнтом цього банку. Так, не найкращим, але всі зобовʼязання я виконав: повністю виплатив борги, закрив рахунок і сплатив значні комісії банку. Мене це влаштовувало, однак, схоже, банк цього не враховує.
Минув час. Я бачив багато позитивних відгуків у соціальних мережах про зручність банку, тому вирішив відновити обслуговування. Проте вже за два дні банк показав свою «темну сторону».
На практиці все виявилося не таким зручним, як обіцяють 🙂.
Цей відгук стосується відновлення доступу до банку станом на 28.01.2026.
Позитивні моменти:
Процес повторної реєстрації пройшов швидко.
Навіть коли виникли проблеми з додатком, співробітники оперативно їх вирішили — цього у банку не відняти.
Швидке реагування служби підтримки.
Негативні моменти:
Неповага з боку банку та його системи до клієнта.
Мене обурило те, що послугу спочатку надали, а потім забрали — і все це протягом одного дня.
Навіть документи ФОП з хорошими фінансовими показниками не допомогли.
Пояснення у стилі «так вирішила система» виглядають просто смішно. Чому не можна одразу чітко пояснити причину: наприклад, що документи не підійшли або є конкретні вимоги?
Я вважаю таке ставлення дискримінацією БАНКА та його системи.
Щоб розібратись, написали вам у приватні повідомлення.