Нотаріальне доручення для монобанку не документ
Доглядаю маму 1945 року народження. В мами ще у вересні закінчився термін дії пенсійної карти виданої Ощадбанком. І хоч на час військового стану карткою досі можна користуватися, але її фізичний стан дозволяє знімати кошти лише там, де це можна зробити безконтактно. Вирішив змінити їй не лише карту, а й банк. Сам є клієнтом монобанку, тому цілком логічно, що і маму вирішив приєднати до монобанку. Але не так сталося, як гадалося. Мама самостійно не цього зробити не може. Є висновок лікарів, який підтверджує, що мама потребує догляду, є акт органів місцевого самоврядування, про встановлення факту здійснення догляду мною. А саме головне є нотаріальне доручення, представляти мамині інтереси у будь-якій банківській установі. Тому я сміливо встановив мамі додаток, придбав карту і приєднав до її додатку. В додатку повідомили, що треба пройти відеоверифікацію. Мама хвора, пройти не може. Пишу в підтримку, що маю документи, які дозволяють мені представляти маму в банківських установах, відповідь — пройти верифікацію може тільки клієнт особисто. Пропонував прийти у відділення Універсалбанку з дорученням і всім документами, відповідь — та сама. Ну що ж, Приватбанк, так Приватбанк.
…
Тоді і гроші знімати мама теж не може. А саме це було вказано як причина для вибору банку. Набрехунькав.
Ну що ж, Приватбанк, так Приватбанк.
Та на здоровля.
Тільки в Приваті теж не люблять дропів.
…
Ну що ж, Приватбанк, так Приватбанк.
Та на здоровля.
Тільки в Приваті теж не люблять дропів.
- 21 декабря 2025, 9:30
Я можу знімати гроші. І маю на це і підстави і право, тому що являють доглядальником і маю доручення на управління фінансами
- 21 декабря 2025, 0:11
Странно по видео звонку как так не получается? Вы не можете своей маме помочь это сделать? Как то очень странно выглядит! У меня теща +/- такого возраста и так-же не очень со здоровьем, так я или жена без проблем ей помогаем решать такие вопросы! Те же «доступни лики» — я за тещу прекрасно по ее рецепту забираю в аптеке.
Так что возникают обоснованные сомнения в порядочности и честности автора отзыва!
- 21 декабря 2025, 9:42
Є документи (доручення), згідно яких я можу представляти інтереси мами у банківських установах, навіть якщо мама жива-здорова, але у неї немає настрою. Хоча я написав, що мама хвора і не може пройти верифікацію. Банк має діяти згідно чинного законодавства. Тому якщо доручення дійсне, то відмовити не мають права, інакше який тоді сенс у цих дорученнях?
Я якраз і намагаюся допомогти мамі вирішити «такі питання», тому що сама вона може. Але поки що як з тим воїном, який без рук не зміг тримати карточку для фото, тому йому не відкрили рахунок.
- 21 декабря 2025, 11:29
Вообще даже если примет документы— все равно нужна видеофиксация для новых клиентов!
Банк не хочет заключать новые договора без видеофиксации!
А какая болезнь мешает пройти видеофиксацию?
У меня вот теща очень плохо видит — но у меня получается помочь её пройти видеофиксацию.
Банк не хочет заключать новые договора без видеофиксации!
А какая болезнь мешает пройти видеофиксацию?
Вы не можете своей маме помочь это сделать?
Ну здрасті. Присутність іншої людини в кадрі чи її голос — прямий шлях до блокування рахунку чи відмови у відкритті.
- 21 декабря 2025, 13:12
Интересно, но по опыту — ни приват ни монобанк ни разу не делал подобные ограничения.
Тут були такі відгуки що коли хтось з родичів намагався допомогти з реєстрацією чи просто ідентифікацією — закінчувалось це погано для клієнта бо оператор не дуже заглиблюючись в те що відбуваєтся реєстрував це як те що клієнт знаходится під впливом третіх осіб.
Можливо це не завжди так, але як і з фінмониторингом — краще перестрахуватись і принаймі не казати нічого і не попадати в кадр.
- 22 декабря 2025, 1:12
Требуют чтобы был один человек в помещении и никто рядом не разговаривал.
- 21 декабря 2025, 2:59
В Приватбанке возможно будет тоже самое.
Открытие счета новому клиенту только лично в отделении или через видеоверификацию.
Если есть дия пробуйте через дию может пройдет. Полгода назад выходило через дию. Клиент колясочник. С опекуном.
Дия + видеозвонок, с сложностями но смогли оформить
Дия + видеозвонок, с сложностями но смогли оформить
- 21 декабря 2025, 9:32
У відділенні Привата мені без проблем відкриють рахунок на маму на основі її нотаріального доручення
- 21 декабря 2025, 11:33
Посмотрим — пиши отзыв про приватбанк!
- 21 декабря 2025, 13:25
Пробуйте крупные отделения. Возможно, сейчас оформление нового клиента только лично. Сильно много оформляют фоп на инвалидов и ветеранов и отдают под ограничения попали все. 19 лет парень устраивался работать поваром,заставили открыть фоп, не мог открыть счёт фоп онлайн, отделение тоже,ехал в отделение крупное где обслуживают юр лиц. 15 минут общения и доказывание что он не дроп.
- 21 декабря 2025, 9:57
Дія є, але не дає верифікуватися через неї, тому що в Дії немає паспорта, лише паперова книжечка.
- 21 декабря 2025, 15:17
Логично — данных биометрии нет.
| USD | 42 | 42.3693 |