Банк хуже привата

max14852011 9 декабря 2025, 22:47
В мене був (на сьогодні нажаль ще є) кредитний ліміт. Так сталось що я впо з 14 року. В грудні мені від Луганської ОВЦА була надана можливість придбати житло, однак однією з умов є відсутність активних кредитів та боргів по ним, а термін подачі всіх документів для отримання до 15 грудня. Кредитний ліміт був закрит ще 2 грудня, однак в кредитну історію підтягується борг в 70 грн 88 коп. Як з’ясувалось це буде нараховано та списано 1 числа наступного місяця. Найцікавіше те що на картці є сума більша ніж наявний борг за послуги банка на моє прохання зняти ці кошти та закрити цей борг банк відповів що вони не можуть оскільки немає технічної можливості, навіть закрити цю кредитну картку вони не можуть до 15 грудня, відповідно на мені висить «шалений» борг в 70.88 грн який неможливо закрити в короткий термін щоб я встиг подати документи, а радять це зробити 1 січня 26-го року оскільки в них немає такої можливості достроково припинити або списати ці відсотки таким чином через цей monobank я можу просто втратити можливість на придбання квартири якої очікував 11 років дякую monobank за роботу, а ваші вибачення можете залишити собі, ви переплюнули навіть приват та ощад разом взяті…
12 декабря 2025, 14:38
Розуміємо, наскільки це важливо
Дійсно, на жаль, наразі відсутня технічна можливість провести списання нарахованих відсотків раніше
Додатково написали вам в особисті повідомлення

Валерка Котовский
Валерка Котовский
10 декабря 2025, 9:36
Можете попробовать подать иск в суд, но перед этим фиксируйте всё что вам отвечает банк, а именно их отказы, потому что дострокове погашення кредиту есть возможным, а там уже если жилье реально прогорит то через суд вы сможете попробовать стянуть с банка именно компенсацию суммы которую вы потеряли на получение жилья от гос-ва потому что банк отказался закрыть кредит на такую мелочь.
Как составить иск через эл суд я расписал у себя в блоге, сначала проконсультируйтесь с юристом он скажет вам как лучше.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693