Не рекомендую Мономаркет

Проблема решена
irinarex 15 ноября 2025, 12:01
Замовила зарядну станцію на Мономаркеті по оплаті частинами 4 листопада. Перший платіж внесла, на нову пошту товар прийшов 7 листопада. Увімкнувши станцію заряд показував 0, під час заряджання на протязі години заряд не змінився, 0
Зарядну станцію прислали неробочу, в цей же день звернулась до Монобанку для повернення. На наступний день товар відправила назад до магазину.
Станом на сьогодні 15 листопада, моє питання не вирішено, банк на всі мої звернення відповідає лише одне — чекати.
Не рекомендую замовляти товари в Мономаркеті.
15 ноября 2025, 16:24
Вибачте за такий неприємний досвід з зарядною станцією!
Ми зв'язались з партнером і попросили пришвидшити діагностику.
Очікуємо на результати орієнтовно у понеділок.
Тримаємо руку на пульсі і відразу повідомимо вам.

Три літри
Три літри
15 ноября 2025, 20:09
Замовив зарядну станцію на Мономаркеті по оплаті частинами 21 жовтня. На початку листопада отримав: на момент оформлення замовлення товару ще не було в Україні тож довелось почекати.

Станція як раз стала в нагоді 8 листопада коли в Харкові були велики проблеми з електрикою.

Рекомендую замовляти товари на Мономаркеті так як це далеко не перша моя покупка і я задоволений роботою сервісу.
radioragal
radioragal
16 ноября 2025, 12:14
Уже были отзывы где такие же продавцы продавали воздух в оплату частями то что банку все равно лишь бы получить свои % с кредита, избегайте оплату частями с моно, в случае проблем вас одними обещаниями будут кормить. Договор составлен так что моно лишь посредник, а там псевдофоп или кирпич может отправить или вообще товара не иметь, а перезаказывает с китая вашей предоплате
Svirydenkoav
Svirydenkoav
16 ноября 2025, 13:01
Дорогий автор відгуку! Вас обманює Монобанк, але не через те що прислали вам зламану станцію. Погодьтеся, що бракований товар може бути прикрою випадковісттю. Вас банк обманює в тому, що змушує вас чекати діагностики товару. Вам, слідує, вказати банку, що товар було повернуто продавцю і ви вимагаєте негайного повернення коштів. Якщо є конфлікт в цьому плані, то попросіть оскаржити платіж. В обох випадках, вам повернуть кошти за лічені години. У вашому випадку банк маніпулює поняттями, ніби ви звернулися за гарантійним обслуговуванням. Наполягайте, щоб оплату скасували і що ви не потребуєте гарантійного обслуговування. Попросіть відкрити диспут на платіж.
ntomovole
ntomovole
17 ноября 2025, 20:03
Там більшість магазів в маркеті це дропшипери, які навіть товара не тримали та не бачили вживу. Товар замовляється на великому складі з сірого імпорту та надсилається напряму покупцю. Банку все одно лише може призупинити співпрацю з продавцем через велику кількість скарг та повернень
irinarex
irinarex
18 ноября 2025, 19:17
Монобанк пробиває чергове дно. Обіцяли вирішити питання до понеділка (тобто 17 листопада), станом на 19:15 18 листопада нічого не вирішено.
Тепер в особисті повідомлення заявляють мені, що потрібно чекати до 24 листопада, огляду товару Сервісним Центром.
На всі повідомлення і дзвінки відповідь одна — ваше питання в роботі.
Щойно написала їм, що вимагаю негайного повернення коштів, оскільки магазин отримав свій товар ще 10 листопада, і знову відповідь — передали інформацію, чекайте.
Ось такий мій досвід першого і останнього замовлення на Мономаркеті.
ch777
ch777
19 ноября 2025, 10:17
Дата, яку вам скидує оператор, нічого не значить, тощо це випадкова дата з майбутнього щоб просто тягти час, нічого не треба чекати бо нічого не робиться за цей проміжуток часу. Взагалі це схоже на змову шахраїв, одні відправляють брак, а манобанк покриває продавців, які висилають мотлох
SergeyNina
SergeyNina
29 ноября 2025, 15:58
Зарядные станции заказываются в Китае и перевозятся на склады в Украине или Польше наземным транспортом.
Далее дропшиперы «дают команду» на склад и оттуда ваша зарядная станция едет к вам.
Если зарядная станция ломается или заводской брак она едет назад в сервисный центр для ремонта. Далее или другая зарядная станция или ремонт или возврат денег.
Все решает импортёр и его сервисный центр.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Не рекомендую Мономаркет