Ліміти на перекази з картки на картку

SOLGRAF 10 ноября 2025, 15:19
Ми йдемо до Європи… Дійсно і колись сподіваюся будемо в Євросоюзі, але, станом на зараз — суцільний «совок». Моно дуже пишається своєю толерантністю і відношенням до клієнтів, але… як завжди є «але»: в суботу (08.11.2025 року) перевозив меблі. Напевно для саме співробітників моно всі приватні вантажники приймають гроші виключно на розрахунковий рахунок, але наша реальність трішки відрізняється від монобанківської… До чого це я, а ось: коли завантажили 24м³ шафи, холодильник 148 кг. і багато чого іншого, перевезли через пів міста Києва по пробках і т. д., розвантажили в ангарі для тимчасового зберігання… Що далі, а далі — не погано розрахуватися, маючи гроші, причому не кредитні, а власні на білі картці — не зміг, бо бачте ліміт в 100'000 грн./міс. Вичерпано. Я 2 години шукав кошти (нащо було піклуватися про це заздалегідь, якщо власних коштів в досталь на рахунках моно?! Розрахувався готівкою, перетелефонував на службу «турботи» і мені сповістили, що мені треба підтвердити дохід і річний прибуток, коротше цитую: «надходження коштів»… Я приїхав додому, від фотографував декларацію і відправив її в застосунку. Відповідь була шокуюча: «нам не вдалося розпізнати документ», я сфотографував ще раз, збільшивши якість до максимуму, перевірив очима (все дуже читабельно) і відправив — відповідь та сама. Вирішив відправити сканкопію — відповідь та сама… Тоді я вже сьогодні заїхав у відділення UniversalBank і мені директорка відділенням каже, що ми не моно — відправляйте їм через застосунок. Замкнуте коло… Напевно Пану Гороховському таке, по відношенню до нього особисто було б дуже приємно, тому прийнято за основу в моно… Перетелефонував ще раз — сказали, що все брехня і в мене ліміт на перекази згідно «меморандуму» (доречі, я з жодним банком нічого подібного не підписував"), — майже пів мільйона гривень, я спробував перевести 1000 грн. на власний рахунок в іншому банку — вийшло, але ліміт не змінився… Поїхав у справах, зараз вже повернувся додому і тільки тепер ліміт вже дійсно оновився, перетелефонував на «турботу», оператор довго вибачаюся, але це не змінює загального відношення до ситуації. Резюме: мати справу з непередбачуваними партнерами в особливий період (військовий стан), вкрай не розумно — майте це на увазі, шановні форумчани.
monobank
10 ноября 2025, 17:59
Перепрошуємо за неприємний досвід!
Ліміт меморандуму — це спільне рішення всіх великих банків, включно з нами. Так боремось із тіньовими схемами і «дропами». Але завжди можемо збільшити ліміт, на основі документів про доходи. Перші фото документів були нечіткі, тому і просили нові. Коли отримали скан-копії — все перевірили та підняли ліміт. Про успішну перевірку та збільшення ліміту — надсилали повідомлення у застосунок.
Вже перевіряємо, чому в застосунку не оновилась інформація. Зв'яжемось з вами, щойно все перевіримо.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
10 ноября 2025, 15:39
Кто идёт? Как Украина может идти в Европу, если она и так в центре Европы и у неё нет ног. Европа и ЕС разные вещи
10 ноября 2025, 19:57
До чого тут взагалі воєнний стан?
Нова мода пішла блюзнірська — апелювати до війни в будь якій приватній ситуації.
Мілкий комєрс недовіз меблі, все — обороноздатність країни підірвано!
11 ноября 2025, 8:46
Як там воююється з турецької вілли який же рік поспіль, не сплачуючи жодних податків в бюджет України?
11 ноября 2025, 11:39
Тобі привіт з Міністерства Не Твоїх Справ, з кінологічного деператаменту, хейтерок.
13 ноября 2025, 10:48
Все ясно після 2 місяців кахвалти вирішив одним оком зазирнути як там йде війна та позловтішатися з бідолах, які бабусі до пенсії пару тисяч грн на картку скинули та тепер за це повинні надати тупому банку довідку про доходи
13 ноября 2025, 10:51
позловтішатися з бідолах, які бабусі до пенсії пару тисяч грн на картку скинули

пхах, людина, які дві тисячи бабусі? ти бабусю продаш якщо хтось купить
13 ноября 2025, 12:15
Пішли соплі в шоколаді.
Казочки про персональні дані вже більше не діють, дешеві хейтерки почали тиснути на жалість?
Бідна бабця, хотіла перевезти 24м³ шафи, холодильник 148 кг, а їй не дозволили.
11 ноября 2025, 17:25
> у відділення UniversalBank і мені директорка відділенням каже, що ми не моно

так это то что универсал просто ширма для полулегальной работы моно, который платит ему отчисления за это. Щас да лучше рассчитывайтесь по максимуму налом, то что банки-подстилки «из меморандума» требуют справку о доходах даже при переводах в размере меньше минимальной пенсии.
Вон правильные люди жалуются что чемодан с 1.6млн зелени тяжело тащить а подстилочные банки кошмарят **** за тыщу грн
13 ноября 2025, 9:10
то что банки-подстилки «из меморандума» требуют справку о доходах

чувак, це не ти писав буквально минулого тижня що Моно це контора для «аккаунтов которые спокойно работают с криптой и их не блокируют, потому что по указке руководства их не трогают и богачам тоже надо зарабатывать и прятать деньги в криптовалюту«

Нескладуха виходить: ти сам собі заперечів.
13 ноября 2025, 9:58
Та йому пофіг що брехати, аби тільки негатив.
А якщо суперечіть сам собі, так робота копійчаного хейтерка складна, ніяких нервів не вистачає.
13 ноября 2025, 11:42
Что там противоречащего? У меня в центре раена годами зал с игровыми автоматами работал круглосуточно и вывеска горела «открыто» без объяснения что там открыто, и никто не трогал его. Так и крипту меняют через бомжей с липовыми справками про доходы, а с обычных клиентов как обычно требуют груду бумажек про доходы
13 ноября 2025, 18:02
Что там противоречащего?

Гороховський що, король України? Яким боком автомати в твоєму задрищеньську до того що Монобанк вимагає підтвердження доходів при тому що тим сам тиждень тому казав що він навпаки всім допомогає мати чорний дохід?
Женя Женя
Женя Женя
11 ноября 2025, 20:49
В застосунку на цей випадок можна переглянути обмеження, там є лічильник стосовно ліміту на р2р
13 ноября 2025, 9:07
Напевно для саме співробітників моно всі приватні вантажники приймають гроші виключно на розрахунковий рахунок, але наша реальність трішки відрізняється від монобанківської… До чого це я, а ось: коли завантажили 24м³ шафи, холодильник 148 кг. і багато чого іншого, перевезли через пів міста Києва по пробках і т. д., розвантажили в ангарі для тимчасового зберігання… Що далі, а далі — не погано розрахуватися, маючи гроші, причому не кредитні, а власні на білі картці — не зміг, бо бачте ліміт в 100'000 грн./міс.

дозволь поцікавитись, якщо ти хотів «заплатити» перевізникам переказом 500₴ переказавши їх с карти на карту то кому ще ти переказав попередні 95000₴?

Як платити за роботу — ти мав обговорит з виконавцями наперед. І якщо вони працюють в чорну без сплати податку і тому приймають лише готівку — тобі треба було піти і зняти готівку. А не скиглити що банк не розуміє твоєї тяги до підтримки нелегального бізнесу
olexey designer
olexey designer
14 ноября 2025, 17:43
Не слухайте банківських ботів, які за 2 копійки з'їдять будь-кого на кого пальцем вкажуть, а розраховуйтесь готівкою з вашими співробітниками, ніяких блокувань та перевірок. Люди по півтора року судяться з манобанком по апеляціям, щоб повернути гроші, які заблокував під надуманими причинами фінмон
14 ноября 2025, 20:02
Ця ж сама людина розповідала що саме Монобанк зручний для крипти та іншого нелегального бізнесу 🤣
15 ноября 2025, 10:13
Так, платіть готівкою в конверті, щоб потім вони приходили плакати на Мінфін у відгуки, що черговий банк вигнав на мороз, бо не можуть походження зарахованих грошей підтвердити

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Ліміти на перекази з картки на картку