Маленькие лимиты на p2p переводы
- Недорого Отзывы
- 20 октября 2025, 9:12
Скоро и бан прилетит
Так це точно краще міняйте на інший банк, бо як відомо, потім ще більш знизять ліміт тощо думають шо багато переказуєте
- SergeyNina
- 20 октября 2025, 23:44
При использовании других банков внимательно читайте условия. У многих комиссия если с вами банк разрывает договор составляет 20−30%. Если много переводов банк запрашивает справу о доходах, говорит что недостаточно документов и закрывает счет снимая комиссию от 20 до 30%. Нбу все равно на это.
- Валерка Котовский
- 21 октября 2025, 15:29
НИчего странного им выгодно чтоб ты платил за оплату крипты кредитными бабками платя им конский процент) Тебе помогут и миллион лимита сделать если ты будешь кредитными покупать крипту)
| USD | 42 | 42.3693 |
В других банках без доп данных лимиты на p2p переводы у меня 100 000 грн и при этом я не пользуюсь этими банками.
Да и в целом никогда в жизни до лимитов не доходили, вот первый раз столкнулся, когда нужно было, а перевести не могу. В целом не страшно, но банк придется поменять по этой причине
Є ліміт меморандуму який поширюється на перекази фізичних осіб «з картки на картку», перекази за IBAN (фізичним особам), перекази з валютних карток (фізичним особам), а також міжнародні перекази (фізичним особам).
Розмір цього ліміту може бути різним — він залежить від рівня доходу та наданих документів, що його підтверджують, від типу зайнятості, соціального статусу тощо.
Якщо хочете збільшити цю суму, просимо надати документи, що розкажуть про ваш дохід (це можна зробити в застосунку за посиланням https://mbnk.app/more/documents/financial/nbu).