Mono кредитний ліміт
- Олексій Герасименко
- 11 октября 2025, 22:20
Не рекомендую, це ж навіть не банк,а всього лише недобанк ☝️
Дуже прикро це все.
Не розумію вашого розчарування.
Ви маєте дохід достатній для того щоб легко витрачати 50 тисяч на місяц, але переймаєтесь через те що банк не дає вам кредитний ліміт. Вимбачте, а нафіг він вам? Щоб що?
ви даєте кредити тим людям які взагалі не мають операцій на такі великі суми, а мені чомусь вирішили відмовити
Та мабуть тому і відмовили що бачать як ви витрачаєте гроші і не впевнені що в разі якогось форс-мажору ви зможете повернути борг
А люди які витрачають меньше можливо мають не тільки високий дохід, а і якусь фінансову подушку, відклали гроші на депозити чи облігації — і банк, це лише моє припущення, бачачи що людина не тільки багато заробляє, але і з розумом витрачає дає цій людині кредитний ліміт бо впевнений що клієнт не витратить останні гроші на останній айфон, а якщо і зробить якусь покупку на велику суму то може це виплатити без питань.
Не розумію вашого розчарування.
Якщо відібрали кредитний ліміт, це дуже надовго, мінімум на рік. Вам допоможе лише відкрити кредитку в нормальному нежадібному банку, зараз кожен банк вам надасть кредитку. Казки про супер розумну модель, скоринг та «активне користування карткою» не слухайте, це байки. Навіть якщо кредитний ліміт дадут вручну на 2 копійки, через місяць його заберуть обратно
| USD | 42 | 42.3693 |
Справді неприємно, коли рішення про ліміт змінюється без пояснень — перепрошуємо за ці незручності.
Ми вже переглянули інформацію та все виправили.