Mono кредитний ліміт

Проблема решена
Alla333 11 октября 2025, 16:34
Значить, ситуація дуже неприємна для мене. Я кілька років користуюся карткою банка, закидаю тільки свої кошти, оборот кошт великий може і по 50000 грн за місяць ,і так вже декілька років. У мене була жахлива кредитна історія, але я виправила її, заборговане немає, постійно розплачуюсь чорною карткою, звісно тільки чорною майже тому що щоб підвищити кредитний ліміт, треба частіше користуватись чорною карткою! На днях мені обновили ліміт ,3000 грн на чорну, потім оплата частинами до 50000 грн мабуть, я так зраділа цьому, що нарешті я змогла вийти з цього жахливого становища. Але не тут то було, на наступний день в мене все це забрали, і відповіді чат бота, або не знаю кого, були по шаблонам, одне й те саме, ми не знаємо причин. Але в мене був ще кредит до завтра, вони теж в мене його забрали, при тому що я взяла в цьому місяці цей кредит. Може я щось не розумію. Якщо ви дали можливість кредиту, в мене немає заборгованості і я плачу вчасно, яка проблема. І ви даєте кредити тим людям які взагалі не мають операцій на такі великі суми, а мені чомусь вирішили відмовити. Дуже прикро це все.
monobankua 12 октября 2025, 15:16
Розуміємо, наскільки прикро потрапити в таку ситуацію, особливо коли ви вже кілька років користуєтесь карткою.
Справді неприємно, коли рішення про ліміт змінюється без пояснень — перепрошуємо за ці незручності.
Ми вже переглянули інформацію та все виправили.

Олексій Герасименко
Олексій Герасименко
11 октября 2025, 22:20
Не рекомендую, це ж навіть не банк,а всього лише недобанк ☝️
Три літри
Три літри
12 октября 2025, 10:05
Дуже прикро це все.

Не розумію вашого розчарування.

Ви маєте дохід достатній для того щоб легко витрачати 50 тисяч на місяц, але переймаєтесь через те що банк не дає вам кредитний ліміт. Вимбачте, а нафіг він вам? Щоб що?

ви даєте кредити тим людям які взагалі не мають операцій на такі великі суми, а мені чомусь вирішили відмовити

Та мабуть тому і відмовили що бачать як ви витрачаєте гроші і не впевнені що в разі якогось форс-мажору ви зможете повернути борг
А люди які витрачають меньше можливо мають не тільки високий дохід, а і якусь фінансову подушку, відклали гроші на депозити чи облігації — і банк, це лише моє припущення, бачачи що людина не тільки багато заробляє, але і з розумом витрачає дає цій людині кредитний ліміт бо впевнений що клієнт не витратить останні гроші на останній айфон, а якщо і зробить якусь покупку на велику суму то може це виплатити без питань.
ch777
ch777
12 октября 2025, 10:29
Якщо відібрали кредитний ліміт, це дуже надовго, мінімум на рік. Вам допоможе лише відкрити кредитку в нормальному нежадібному банку, зараз кожен банк вам надасть кредитку. Казки про супер розумну модель, скоринг та «активне користування карткою» не слухайте, це байки. Навіть якщо кредитний ліміт дадут вручну на 2 копійки, через місяць його заберуть обратно
12 октября 2025, 11:59
Доброго ранку,а який банк порадите?
12 октября 2025, 13:34
Дякую , моя проблема вирішилась.

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693