#МоноСкамБанк

Проблема решена
Максим 0.2/0.2 8 октября 2025, 12:15
Пользувався банком моно зробив декілька типових переказів, дали відмову ну думаю добре, а вот кошти іще із 2 числа по сьогоднішній день неможуть повернути начебто немає термінів повернення коштів, мені здаєця що цей банк бере кошти власників і видає за них кредити одним, підтримка вже 6 днів говоре зачекайте будь-ласка і на тому все, банк не показує себе як надійний партнер для коштів!!!
monobankua 8 октября 2025, 19:27
Вибачаємося, що ситуація затягнулася.
Розуміємо, як неприємно чекати стільки часу. Ваше питання зараз у роботі — команда робить усе, щоб якнайшвидше повернути кошти.
Дуже шкода, що це зайняло довше, ніж очікувалось

8 октября 2025, 13:00
Питанням повернення моїх коштів займатись із 02.10.25 по 08.10.25 та Вмене швидше строк надання реквізитів пройде чим вони свою табличку із виводом коштів датують
8 октября 2025, 13:18
Ну і багато ти кредитів в Моно отримав?
8 октября 2025, 13:58
Навіщо мені ті кредити, банк досих пір не повернув мені мої кошти після відмови в обслуговувані, спочатку оператор говорив в Понеділок в першій половині дня , потом протягом дня потом Вівторок очікував цілий день годували зачекайте будь ласка, а тепер знову все то саме, банк шахрай
8 октября 2025, 15:35
Навіщо мені ті кредити,

Ти ж розповідаєш про кредити. Але тепер з’ясовуєтся що ти поняття про них не маєш. Цитуючи тебе: твій відгук ненадійне джерело інформації про банк.
8 октября 2025, 15:58
Мій відгук, стосовно того що банк не повертає мені мої кошти із 11 вересня, а 2 жовтня дали отказ в обслуживании, и до сих пор мои деньги ко мне не вернулись, я хз что он из ними делает может тал комусь кредита і тому не повертає, в любому випадку тема заключаєця що моно це скам банк, коли мені в підтримці прийшло смс що мені відмовили в обслуговувані я написав коли мені їх повернуть там чітко було написано протягом 3х робочих днів, а тепер 8 жовтня вних перевірка моїх коштів це все СКАМ
8 октября 2025, 17:14
Мій відгук, стосовно того що банк не повертає мені мої кошти із 11 вересня,

У твоєму відгуку і навіть у твої коментарях під відгуком ця інформація відсутня.

а 2 жовтня дали отказ в обслуживании

ця інформація тако відсутня.
є згадка про дату 2 жовтня, але що в цей день сталося — ми можемо лише здогадуватись

и до сих пор мои деньги ко мне не вернулись

а ніхто не казав що це буде швидко

я хз что он из ними делает может тал комусь кредита

ні, вони просто лежать на твоему рахунку оскільки він заблокований

а тепер 8 жовтня вних перевірка моїх коштів це все СКАМ

скам це твій незрозумілий відгук :D
8 октября 2025, 17:42
Кошти мали повернути протягом 3х робочих днів після відмови в співпраці, а не затягувати, в застосунку пише надати реквізити протягом 10 днів 6 днів пройшло, іще чотири і Вмене даже змоги надання реквізитів зникне!
8 октября 2025, 20:06
Немає ніяких строків в які банк зобовʼязаний вкластись
8 октября 2025, 13:56
Спілкувався із Оператором він даже неміг обяснити чому є затримка виведення моїх коштів, хотя в правилах було сказано що табличка для виведення коштів появиться протягом 3х робочих днів, а Вмене 4 робочий день і вони даже не збираються вертати мені їх
ch777
ch777
8 октября 2025, 18:22
Нащо ти тоді тримав гроші в мутній конторі яка сама не може сказати що діється, жах та й годі, не дивно що оператор в ступорі бо нічого як завжди не знає. Можу тебе порадувати, люди мінімум місяць намагаються щоб відправили гроші, а «3 робочі дні» це байки щоб відпочив просто
8 октября 2025, 18:44
Так я звітки знав що таке може бути, користувався Ощядом та А-Банком ніяких проблем не було це лише в Моно таке трапилось, ну тоді навіщо вони розказують почекайте трохи до завтра до вечора, а в итозі нічого🫣, сказали би що ми розірвали договір але ми іще збираємось перевіряти рахунок, а не вивод через 3 дні і мені приходиться знову очікувати не знати що, я вних питав яка причина затримки 0 реакції, передзвонюють через хвилин 15−30 або в 8 вечора нам дуже прикро але точних термінів немає 🤷‍♂️🤦
8 октября 2025, 19:30
Дайте чіткі терміни, в застосунку пише термін надання реквізитів 10 днів 6 днів вже пройшло іще 4 і термін надання реквізитів пройде, то коли я їх надам ???, можете чітко відповісти?
SergeyNina
SergeyNina
8 октября 2025, 19:36
Три дня это идеальный вариант. Обычно после закрытия счета при отказе в обслуживании деньги возвращают на протяжении двух-четырёх недель после закрытия пока полностью не будут проведены все проверки.
8 октября 2025, 19:43
Так куда вони їх повернуть якщо в застосунку пише до 10 днів, хочаби взяли реквізити, а то роблять так щоб люди хвилювались за свої кошти, ні термінів вних нема не реквізитів взяти нічого, а як зареєструватись в додатку то 5 хвилин і все готово😑
8 октября 2025, 20:08
О, нарешті до тебе дійшло що строків не має
8 октября 2025, 21:11
Так вони самі писали пишуть таке аби красиво було, а на справді зовсім інше
radioragal
radioragal
8 октября 2025, 23:15
Только смотрите чтоб ваш банк не завернул обратно перевод, то что в назначение пишут ст. 15 финансирование терроризма и оружия массового уничтожения, масса банков отказывается такое принимать. Это на память от этой мутной конторы чтоб вам как можно сложнее было вывести деньги из банковской системы где их будут гонять по кругу
Женя Женя
Женя Женя
9 октября 2025, 0:55
Якщо кошти виводитимуть на А-Банк, то моліться, щоб він не відмовив вам в обслуговуванні та не забрав собі 30% з ваших коштів
9 октября 2025, 9:04
Цеж вроді би як банки партнери😅
olexey designer
olexey designer
9 октября 2025, 9:56
Коли манобанк після одностороннього закриття рахунків пише відмивання грошей та терроризм у призначенні, то все партнерство закінчується дуже швидко та гроші клієнта відправлять обратно в манобанк або абанк забирає з них 30% та відправляє далі 😅
12 октября 2025, 17:35
Нічого там такого не пише відправ по пункту 10.4.2 та 10.4.3