Моно Банк
Які євро і ізіпей, що ти морозиш?
Но Банк снова даёт свои условия и идёт в отказ.
Таке враження що відгук перекладали яндексом з хінді чи китайського
Но Банк снова даёт свои условия и идёт в отказ.
Таке враження що відгук перекладали яндексом з хінді чи китайського
Цей псевдобанк вже давно втратив актуальність, з нього масово уходять клієнти через необгрунтовані довгі блокування, безліч старих та нових технічних проблем, низькі кредитні ліміти та проблеми з підтримкою, яка відповідає лише шаблонами. Купа банків які не такі жадібні та одразу дають кредитний ліміт а потім ще його підіймають
Поки лохопеди скиглять і розповідають байки про те що хтось уходить з Монобанку, в Монобанку закінчують рахувати 10 міліон клієнтів.
Дай пруф скільки з тих 10млн реально живих клієнтів, які хоч раз на місяць проводили операцію, це тупий фейк який рахує іпн всіх мертвих та закритих рахунків
| USD | 42 | 42.3693 |
бачимо що ви отримали скасування, списання відбулось за запитом банку що обслуговує даний сервіс банку-еквайєра, монобанк не міг ініціювати таку оплату. Здесь нужно осторожно быть, потому что можно лечь спать, а утром такая картина. Второй вопрос прошу увеличить лимит на перевод средств, так как мой лимит официальный составляет выше указанного в рамках, есть подтверждение и есть все доказательства. Но Банк снова даёт свои условия и идёт в отказ. Те кто работают официально и показывают доход хуже отношение, чем к клиентам которые скрывают свой доход. Да Банк в целом хороший, много лет пользуюсь и многим своим родственникам, коллегам, друзьям человек 40 точно перешли на Моно банк, по моей рекомендации, но с такими последними событиями, придется мне расстаться с этим банком, не смотря на то что пользуюсь много лет Банком всеми услугами, учитывая плюсы и минусы придется с вами расстаться. Будем переходить на Приват Банк как в старые добрые времена.
Ми самостійно не ініціюємо подібні списання. Якщо до нас надходить запит з банку, котрий обслуговує торгову точку, то ми зобов'язані на цей запит відповісти. При цьому ми завжди готові допомогти та у випадку, якщо кошти не повертаються, ініціювати оскарження через платіжну систему, щоб повернути кошти
Ми ретельно переглянули документи, але, на жаль, на цей час ми не можемо підвищити ваш ліміт. Якщо у вас будуть додаткові документи, що підтверджують доходи, ми завжди раді повторно розглянути ваш запит