Моно Банк

NickBondarchyk 24 сентября 2025, 16:21
С многолетним сотрудничеством Банка, выявились проблемы в последнее время. Такие как снятие средств со счета без ведомых причини и уведомление клиента, а на вопрос, что это? ответ: Списання відбулось, оскільки до нас надійшов запит від банку-еквайєра, який обслуговує торгову точку, і відбувся взаєморозрахунок в минус 156€, когда я позвонил изипей банк -еквайер, они предоставили информацию письменное подтверждение, что последние снятие было 14 сентября, а моно банк повторно снял эту сумму 16 сентября, И ввел мой счёт в минус 156€, спустя нервом моих, Нац.Банка, изипей, деньги вернулись на счёт слава Богу, потом дали ответ Скасування. EasyPay 2025−09−17 02:16:22 156.08 EUR
бачимо що ви отримали скасування, списання відбулось за запитом банку що обслуговує даний сервіс банку-еквайєра, монобанк не міг ініціювати таку оплату. Здесь нужно осторожно быть, потому что можно лечь спать, а утром такая картина. Второй вопрос прошу увеличить лимит на перевод средств, так как мой лимит официальный составляет выше указанного в рамках, есть подтверждение и есть все доказательства. Но Банк снова даёт свои условия и идёт в отказ. Те кто работают официально и показывают доход хуже отношение, чем к клиентам которые скрывают свой доход. Да Банк в целом хороший, много лет пользуюсь и многим своим родственникам, коллегам, друзьям человек 40 точно перешли на Моно банк, по моей рекомендации, но с такими последними событиями, придется мне расстаться с этим банком, не смотря на то что пользуюсь много лет Банком всеми услугами, учитывая плюсы и минусы придется с вами расстаться. Будем переходить на Приват Банк как в старые добрые времена.
monobank
24 сентября 2025, 18:43
Приносимо вибачення за негативний досвід при роботі з нами
Ми самостійно не ініціюємо подібні списання. Якщо до нас надходить запит з банку, котрий обслуговує торгову точку, то ми зобов'язані на цей запит відповісти. При цьому ми завжди готові допомогти та у випадку, якщо кошти не повертаються, ініціювати оскарження через платіжну систему, щоб повернути кошти
Ми ретельно переглянули документи, але, на жаль, на цей час ми не можемо підвищити ваш ліміт. Якщо у вас будуть додаткові документи, що підтверджують доходи, ми завжди раді повторно розглянути ваш запит

24 сентября 2025, 17:05
Які євро і ізіпей, що ти морозиш?

Но Банк снова даёт свои условия и идёт в отказ.

Таке враження що відгук перекладали яндексом з хінді чи китайського
25 сентября 2025, 8:27
Цей псевдобанк вже давно втратив актуальність, з нього масово уходять клієнти через необгрунтовані довгі блокування, безліч старих та нових технічних проблем, низькі кредитні ліміти та проблеми з підтримкою, яка відповідає лише шаблонами. Купа банків які не такі жадібні та одразу дають кредитний ліміт а потім ще його підіймають
25 сентября 2025, 10:16
Поки лохопеди скиглять і розповідають байки про те що хтось уходить з Монобанку, в Монобанку закінчують рахувати 10 міліон клієнтів.
25 сентября 2025, 10:49
Дай пруф скільки з тих 10млн реально живих клієнтів, які хоч раз на місяць проводили операцію, це тупий фейк який рахує іпн всіх мертвих та закритих рахунків
25 сентября 2025, 10:53
А звідки ти знаєш що там рахується? І до чого тут взагалі РНОКПП?

Хто ж тоді гроші на депозити кладе так що банк зайняв ТРЕТЄ місце в рейтингу поступившись лише Привату та Ощаду?

USD 42 42.3693

USD 42 42.3693