Монобанк блокує транзакції коштів своїх клієнтів!

brulik 19 августа 2025, 12:56
На якій підставі монобанк блокує зарахування чи списання коштів своїм клієнтам? Декілька років тому ми не змогли переконати монобанк документами, та нас внесли у «чорний» список фінмона. Але помітили недавно, що платежі на нашого ФЛ/ФОПа чи з нього на клієнтів монобанку блокуються.
На якої підставі блокує кошти своїх «добропорядних» клієнтів???
monobank
19 августа 2025, 14:19
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі

19 августа 2025, 14:35
«На якої підставі блокує кошти своїх „добропорядних“ клієнтів???»

Кхм, ну, взагалі, коли пишуть щось в лапках, типу: ти такий «кмітливий» та «розумний», то мається на увазі сарказм і тебе насправді не вважають розумним і кмітливим, тобто ти по суті сам себе назвав недобропорядним клієнтом…ну це так, на майбутнє.

«ФЛ/ФОПа»
Шо таке фл? ФОП ясно, а фл це шо і звідки?)
19 августа 2025, 18:17
ФО — фізична особа, физлицо
20 августа 2025, 8:51
Peters0207

«физлицо»

В Україні такого немає в правовому полі, а в буквальному перекладі це буде «фізичне обличчя») навіщо він сюди кацапстанські еф ел пе сує В Україні ФОП є)

Він би ще малював в Україні ldt та llc
21 августа 2025, 9:31
Краще вже LLC аніж мерзотний кацапський ФЛП
19 августа 2025, 21:17
А це на кацапській — ФЛП — «фізічєскоє ліцо прєдпрініматєль»
Хтось ніразу не палиться…
olexey designer
olexey designer
19 августа 2025, 15:44
Полистайте свіжі відгуки, заблокувати рахунки фоп тут це норма, фопа потім викидають, а гроші дуже довго не віддають. Тощо для фоп треба обирати надійні банки, а сумнівні проєкти казнокрадів
19 августа 2025, 19:59
Ти то пишеш що Моно це зручне місце для криптанів та дропів,

то пишеш що тут криптанам і дропам не раді і їм треба йти в класичний банк де можливо лениві співробітники не помінять ці прокрути. Але помітять і там, достатньо полистати свіжі відгуки цих класичних банків
19 августа 2025, 21:18
Він вже давно надійно заплутався в яку сторону воювати.
Тому просто наполегливо генерую маячню на загальну тему «все пропальства»
А — агонія…
19 августа 2025, 18:13
Скоріше за все мова про те, що рахунок ФОП якраз не в монобанку.
На рахунки цього зовняшняка блокуються платежі від внутрішняків монобанку і з рахунків фопа на внутрішняків.
Тобто блокування як у приваті по ІПН.
19 августа 2025, 19:51
Правильно банк робить що блокує прокрути грошей між фейковим ФОП та фізичними особами — це база боротьби з відмиванням грошей.

Коли у мене рахунок ФОП був і іншому банку я спокійно переводив свої чесно зароблені гроші на свій рахунок в Монобанку і він нічого не блокував. Бо розумів що це біла легальна операція, а не та чорнуха що у вас.
berd koder
berd koder
20 августа 2025, 11:50
В мене була подібна проблема, в підтримці ботооператори тулили тупі відмазки, вдалося лишезаплатити з іншого банку, схоже ця проблема стосується усіх, хто тримав фопа в в цьому *** банку та примусово закрили рахунки
21 августа 2025, 9:30
Скоріше за все ніякого рахунку в тебе ніколи не було, а це новий фейк-акаунт місцевого хейтерка. Бо дуже типова риторіка та нікнейм.
19 августа 2025, 19:48
На якій підставі монобанк блокує зарахування чи списання коштів своїм клієнтам

та нас внесли у «чорний» список фінмона. Але помітили недавно, що платежі на нашого ФЛ/ФОПа чи з нього на клієнтів монобанку блокуються.

ви ж знаєте звідки право — з закону про фінмон

ох уж ці клоуни дроповоди

На якої підставі блокує кошти своїх «добропорядних» клієнтів???

От ти правильно зробив що слово добропорядних закрив лапками що зазвичай означає що слово вжито в саркастичному сенсі
SergeyNina
SergeyNina
19 августа 2025, 22:44
НБУ все равно, одни отписки на эту тему. У приватбанка тоже самое много лет.
20 августа 2025, 6:55
Думаю що в Приваті це почалось навіть до того як зʼявився Моно.

Бо саме Приват був піонером і єдиним банком де була інфраструктура для п2п операцій: перекази на сайті Приват24, термінали. В той час як в інших банках навіть веб-банкінгу або не було взагалі, або він був примітивний (досі памʼятаю перші версії того що давав ОТП-банк де можна було хіба що баланс подивитись).
Добре памʼятаю купу інтернет-магазинів та і просто продавців на ОЛХ які торгували саме за перекази на карту.
21 августа 2025, 9:42
Та не души ти вже людей так. Якіщо взідси всі зіллються, з чого рофлити ще два роки поспіль?
21 августа 2025, 13:27
Вы правда считаете, что форум минфина, где люди пишут о серьезных вещах и своих проблемах с фин институтами, это хорошее место что бы годами рофлить? Вы постоянно оскорбляете людей, пишете клевету откровенную. Я бы задумался на месте модераторов. Это нездоровая история. Рофлить надо в других местах.
21 августа 2025, 13:44

Коли люди пишуть про серьозні теми — звісно цікаво обговорити це, а не рофлить. Але яким боком до цього цей відгук?

Я бы задумался на месте модераторов. Это нездоровая история

Ти дивись, модератори не полюбляють коли їх публічно критикують.
21 августа 2025, 15:10
Я уже критикую модераторов? Вы, кстати оба практикуете хейтспич, пишете про людей что они дропы и т. д. Абсолютно безосновательно, или может с вами делятся какой-то информацией? Я уже ничему не удивлюсь. Гнобить на форуме всех кто критикует монобанк, это для тех кто на зарплате или имеет очень много свободного времени, чтобы «годами рофлить». Вы тут не одни, уважайте отзывы и мнения других.
21 августа 2025, 16:08
Я сюжди заходжу як на стендап, де щодня нові автори-аматори.
Реприза про зарплатню — вже нудна та застаріла.

Особисто сижу на відсотках від заморожених коштів невдах.
Вистачає на подорожі та на квартирку біля моря.
21 августа 2025, 17:01
Я уже критикую модераторов?

Читай правила, клоуне.
21 августа 2025, 16:06
По-перше, тут приблизно 80% брешуть у відгуках, пишуть маячню щоб помститися, а не вирішити проблему. А потім або приходить представник банку та каже що відгук не повною мірою розкриваю ситуацію, або з автора в коментах виманюють більше деталей та переконуються, що він приховав інфу, яка суттєво впливає на зміст ситуації.

По-друге, це не офіційний сайт, не офіційний канал спілкування або джерело інформації. Вплив відгуків сильно переоцінений, бо читає їх півтора землекопа. Тож ти з аналогічним успіхом можеш десть у фейсбуці поскаржитись та прочитати про себе купу веселих коментарів.

Де мені рофлити, не вам, «лікарю» визначати.
Це публічний ресурс, правила я не порушую. Тож, куштуй, не обляпайся.
fotograf chunt
fotograf chunt
20 августа 2025, 8:55
В привате при закрытии счетов по инициативе банка ИНН вносят в черный список, в моно скопировали тот же самый подход, то что был создан выходцами из привата. НБУ все равно то что там их друзья покрывают сетку банков с их сателлитами-псевдобанками. К чести есть банки, которые не разрешают под своим именем работать разным мутным структурам без отделений
20 августа 2025, 9:04

Це ти про мутного автора якому закрили рахунок в Моно, а він все одно намагався працювати з дронами в цьому банку? 🤣

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Монобанк блокує транзакції коштів своїх клієнтів!