Не открывайте кредитных линий у моно банка!!!
- radioragal
- 21 июля 2025, 9:03
Это старая проблема, кредитный лимит может быть вчера 100к, а сегодня в 0 сразу, очень ненадежный «банк», причем кредитный лимит обнуляют очень надолго, минимум на год. В других банках таким не занимаются и поэтому лучше там иметь кредитки
Знов тотальна брехня від звільненого клоуна
приват https://minfin.com.ua/ua/company/privatbank/review/399830/
ощад https://minfin.com.ua/ua/company/oschadbank/review/393502/
пумб https://minfin.com.ua/ua/company/pumb/review/398178/
ну і нагадаю про абанк — ти коментуючи мій відгук розповідав що це у мене якісь проблеми з платоспроможністю, але абанк це єдиний банк який вчинив так, інші банки з березня лише підвищують мій кредитни ліміт: Моно підняв, ПУМБ підняв, Глобус в якому отримати кредлім дуже важко теж підняв
нагадаю що є банк Райф який взагалі не дає кредліміти людям з областей що межують з кордоном чи лінією фронту
приват https://minfin.com.ua/ua/company/privatbank/review/399830/
ощад https://minfin.com.ua/ua/company/oschadbank/review/393502/
пумб https://minfin.com.ua/ua/company/pumb/review/398178/
Вже купу років корисуюсь картою Моно і лише два рази коли він забирав кредлім за своєю ініціативою: корона та вторгнення дегенератів
и подводит тебя с деньгами на которые ты рассчитывал!!!
але ж ти не дав жодних деталей ситуації
може банк цілком обосновано забрав в тебе кредлім?
и подводит тебя с деньгами на которые ты рассчитывал!!!
але ж ти не дав жодних деталей ситуації
може банк цілком обосновано забрав в тебе кредлім?
Ліміти встановлюються автоматично — система аналізує багато чинників: фінансову активність, регулярність поповнень, витрати, кредитну історію тощо. На основі цього аналізу можливе як підвищення, так і тимчасове зниження ліміту.
Щоб підвищити ймовірність перегляду ліміту в майбутньому, радимо активно користуватися карткою для повсякденних витрат і переказів, відкривати депозити та уникати прострочень в інших банках.
Якщо рішення буде змінено — ми обов’язково повідомимо.