Відмова в перерахунку кредиту

Проблема решена
Аня Пилипчук
Банк не дотримується закону про призупинення та перерахунку кредитних коштів для військовослужбовців та їхнх дружин. Якщо в іншому банку без питань зробили перерахування і також зменшення суми платежів тобто виплата тіла кредиту без урахування відсотків до платежу, а рострочка бралась не для купівлі житла і автомобіля які не підпадають до переліку об'єктів для призупинення та перерахунку, та відмови від повернення коштів за оплату від виходу з пільгового періоду. Чекаю на зменшення суми місячного платежу так як роблять інші банки.
Дякуємо від всієї нашої команди за те, що ваш чоловік захищає нашу країну.
Відповідно до законодавства, ми можемо зупинити нарахування відсотків за кредитом, в зв'язку з проходженням військової служби вашого чоловіка.
На поточний момент бачимо, що вам надані кредитні канікули і призупинено нарахування відсотків з дати шлюбу.
Зверніть увагу, кредитні канікули не розповсюджується на період до вступу в шлюб, та на розстрочку/покупку частинами.

25 июня 2025, 10:25
Якщо ви банку своє прохання викладали так само як написали цей відгук — то не дивно що банк вас не зрозумів.
25 июня 2025, 10:39
Не переживайте все було доступно і ясно розказано банку в телефону режимі. Чому Вас так цікавлять чужі відгуки. Скучно напевно
25 июня 2025, 11:04
Посмотри категорию в которой выкладываешь отзыв. Тут кто угодно может оставить свой коммент

Для скажем личного общения именнос с банком есть категория вопросы банку.
25 июня 2025, 12:03
Ми з Вами не знайомі щоб на ти не переходили. Так можуть всі коментувати кому скучно і хочуть вставити 5 копійок або здатися розумним. А ще банк тут швидше відповідає та дає відповідь більше професійну та обгрунтовну, ніж деякі працівники банку які працюють в службі підтримки. Далі розмовляти не маю наміру. Будьте добріші до людей
25 июня 2025, 12:12
А мне и не нужно. Мы стремимся в европу. В европе общение на ты. Учи мат часть.

и я говорил не про горячую линию я говорил если верх посмотришь там прям есть категория «питання до банку»
25 июня 2025, 12:51
Нам Европа ще довго не світить з такими людьми які готові за любий коментар з'їсти, Мені не подобається коли не знайома мені людина тикає. Не раз в коментарях Вам про це саме казали інші люди. Бачу по Вашому списку відгуків то ви кожен коментар не можете пропустити з 2020 року. А і цей коментар саме до банку пишу не Вам. Будьте добрі пропустіть цей раз відповідь
25 июня 2025, 11:09
Вибачте, а що поганого в тому що я читаю чужі відгуки? Хіба ви писали відгук не для того ЩОБ ЙОГО ЧИТАЛИ ІНШІ?

Думаю що ваша неадекватна реакція на те що я прочитав ваш відгук — краща ілюстрація того що ви не вмієте адекватно комунікувати з оточуючими.
Звідки скоріш за все і проблема донесення інформації до банку. Принаймі два непрямих докази цього вже є.
25 июня 2025, 12:09
Читали, а не давали не прощені відповіді. Звідки Вам знати що вмію чи ні. Можливо не вірно описала проблему але хотіла відповідь отримати від банку, яку я так і не отримала від служби підтримки, а не глузування та лізли з відповідями люди і ставили мені що треба що не треба. Всьо доброго.
25 июня 2025, 14:46
Що значить непрохані? Коментарі тут це невідʼємна частина відгуків. Якщо вас ображає думка інших людей про те що ви самі написали — не пишіть свою думку публічно.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Відмова в перерахунку кредиту