Монобанк та повага до ветерана
- olexey designer
- 19 июня 2025, 18:30
Почитайте https://minfin.com.ua/ua/2025/05/12/150743290/
Манобанк одразу обнуляє кредитний ліміт якщо дізнається що клієнт має хоч-яке відношення до військових. Єдиний варіант відкрити кредитку у іншому банку та не повідомляти що ви війсковий або були. При цьому жадібні банкіри готови платити 1% тим хто приводить зарплатний проект https://minfin.com.ua/ua/2025/06/16/152940138/
Так он уже не военный и у него есть лимит. Просто хочет больше, а больше не дают. Скорее всего или кредитная история или просрочки в других банках
- Oleksii Ch
- 20 июня 2025, 11:21
🤡
А нащо вам більший кредитний ліміт? Його дають не за статус, це не орден і не медаль.
- YevgenMuza
- 20 июня 2025, 9:54
Банк — це комерційна організація, а не благодійна або соціальна.
- Oleksii Ch
- 21 июня 2025, 7:04
хочуть відновити свою кредитну історію чесно та відповідально
Ніхто вручну не призначає ліміти.
Якщо ви робите запит (або з якоюсь періодичністю) системи банку роблять запит до УБКІ, отримують історію, де висить прострочена заборгованість. А далі працює скорінг, якому глибоко пофіг на ваш поважний, але фінансово ненадійний статус.
Свого часу мені приватбанк підгадив кредитну історію, декілька років подаючи в УБКІ запис по кредиту, який вони в суді програли, але тримали в системах бо закон дозволяє. І тільки сукупність двох факторів, коли я спочатку викупив той просуджений борг з дисконтом за три копійки, а потім відкрив ФОП в моно — радикально змінили ситуацію та відкрили близько 200тисяч ліміту.
Ніхто вручну не призначає ліміти.
Маю статус інваліда війни, брав участь у бойових діях, захищаючи Україну. Через ці обставини на певний час втратив фінансову стабільність, що вплинуло на мій кредитний рейтинг.
На момент звернення до банку маю офіційний дохід понад 30 000 грн/міс., включаючи пенсію та заробітну плату. Готовий був надати всі документи, виписки, пояснення. Проте банк відмовив у наданні кредитного ліміту, не врахувавши ані мій статус, ані поточну платоспроможність.
Водночас, жодного активного боргу або прострочок у мене зараз немає. Але банк не пішов назустріч, навіть попри те, що я звертався з повагою та документальними підтвердженнями.
Дуже прикро, що банк, який позиціонує себе як клієнтоорієнтований, в реальності не готовий підтримати людей, які постраждали через війну, служили, і зараз хочуть відновити свою кредитну історію чесно та відповідально.
Ми щиро поважаємо кожного, хто захищає нашу країну, і нам дуже шкода, що ви залишилися розчаровані.
На даний момент ми можемо надати кредитний ліміт, що відповідає поточному доступному на вашій карті.
Рекомендуємо й надалі активно користуватися картою, своєчасно погашати всі зобов’язання — як у нашому банку, так і в інших установах. Це позитивно впливатиме можливість збільшення ліміту у майбутньому.