Неможливо отримати реквізити SEPA
- Валерка Котовский
- 9 июня 2025, 8:17
А потом отрымаешь блок счёта с пометкой отмывание и терроризм :D
Зачем вы рискуете так? Завели бабки в USDT и потом спокойно выводите через п2п на свой укр банк в ГРИВНЕ (выводите на такие банки как: приват, ощад и другие старые банки если суммы свыше 20 т (кроме Абанк моно)), наша страна не входит в состав ЕС, а посему валюта евро или доллар заходящие на счёт будут блокаться если банк с вас ничего не имеет:)
Так же перед выводом крипты через п2п ознакомтесь с темкой как безопасно продать крипту чтобы не отмыть деньги мошенникам:
Пенсіонер який отримує перекази від сина/доньки ізза кордону це тепер автоматично шахрай і терорист?
- olexey designer
- 14 июня 2025, 9:50
В манобанку sepa відкривають лише обраним, а не кожному підряд. Так, манобанк та інші банки яким лінь перевіряти клієнта або типа в ваших випадках не хочуть розбиратися та тупо вішають на клієнта ст. 15 про махінації та терроризм щоб позбутися клієнта та не отримати штраф від НБУ. Гроші також неможливо отримати готівкою в манобанку при відмові, він висилає їх у інший банк з тим же призначенням ст. 15 що ці гроші брудні
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі