Повернення коштів
Брехня, для цього потрібно обійти декілька рівнів захисту, розблокувати телефон, потім додаток, оскарження мінімум 1−2 місяця через платіжну систему
- Валерка Котовский
- 8 апреля 2025, 20:15
Сколько заплатили за оскарження?) ведь это не бесплатная услуга в данный момент)
- SergeyNina
- 8 апреля 2025, 22:37
Отзыв выдуман. Пароль на телефоне на разблокировку взломать фактически нереально, даже если его не было вообще ещё есть пароль для входа в приложение которое нельзя взломать перебором. Остальные способы взлома смартфона или приложения очень сложны и в них разбирается очень мало людей и нужны инструменты для взлома которых в открытом доступе нет.
| USD | 42 | 42.3693 |
Коли я втратила телефон, одразу звернулася до банку. Співробітники швидко запропонували способи захисту моїх коштів і перевірили, чи не було підозрілих транзакцій. На жаль, одна несанкціонована оплата таки була — виявилося, що шахраї при поповненні рахунку обманом оформили підписку на платну послугу.
Мене не просто проінформували — картку тимчасово заблокували та запропонували оскаржити платіж. Я погодилась, і вже через три дні гроші повернулися на рахунок. Це був дуже приємний сюрприз!
Ще раз дякую всій команді Monobank за турботу, швидкість і фантастичний клієнтський досвід! 💜