Моно банк відмовив у закритті рахунку

Проблема решена
Артем Стрілецький 17 марта 2025, 16:29
До мене звернувся банк за наданням документів про джерело доходів
Я надав документи, але банку вони не сподобались і вони запросили ще На моє прохання закрити рахунки — відмова
Я вважаю що це не є законним
Банк обмежує мої права
17 марта 2025, 17:49
Розуміємо, що ви бажаєте закрити рахунок
Наразі проводиться перевірка, тому закрити рахунок відсутня можливість
Також ми готуємо для вас офіційну відповідь, стосовно цієї ситуації

Артем Стрілецький
Артем Стрілецький
17 марта 2025, 18:10
Я не розумію, що там можно перевіряти. Суми транзакцій меньш ніж сума коштів є не досить значною та не перевищує у десять разів встановлений законом розмір неоподаткованого мінімуму доходів громадян (ця сума становить 170 грн.), а договір укладається між фізичними особами, то договір можна укласти в усній формі. Я потрапив у аварію, авто повністю побите. Мої близькі друзі, родичи та знайомі вирішили допомогти мені зі збором коштів, сумму були не значними. Фото з аварій я вам відправляв, сумма не така велика, всього 14.000 грн.
SergeyNina
SergeyNina
17 марта 2025, 23:12
Несправедливо, одни собирают на что попало и вопросов к ним нет, вы собрали себе и скидывались друзья и получили блокировку. Требуйте повторно пересмотреть решение банка.
20 марта 2025, 13:31
Немає в цивільному праві та регуляторних банківських нормах такого критерію — справедливість.
Якщо там був нулчій рахунок або незначні сумми, а потім посипались перкази від фізосіб, звісно, що збудиться фінмон через нетипову активність.
Три літри
Три літри
17 марта 2025, 21:25
Я вважаю що це не є законним

а вони цілком законні. Щоб мати право вважати щось не законним — треба читати закон і вже потім робити висновки.
Я. ..
Я. ..
18 марта 2025, 9:49
Це цілком законно, коли заблокований по «ЗУ про відмивання…» рахунок банк не закриває на вимогу клієнта, читай цей же закон, там все це вказано.

P. S. Валєрка прибіжить, ти краще сам перечитай все що він вивалить, бажано з офіційних джерел, бо інфа на сайті ВРУ та від Валєрки — має властивість сильно відрізнятися
20 марта 2025, 13:29
А Валєра ПТУшник схоже ніколи не перевіряє, чи видав гугл або чатГПТ йому актуальну редакцію нормативного документу. Тому дуже часто статті та пункти не збігаються. А якщо зміст застарілого документу Валєру влаштовує, переконати, що це не правда вже не вийде — він ставиться до знайденого як віруючий до біблії

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Моно банк відмовив у закритті рахунку