Банк утримує кошти , спеціалісти не компетентні!
- 17 марта 2025, 8:44
Как составить иск на банк я расписал у себя в блоге, вы не обязаны подавать ни какие документы банку если не нарушили лимиты прописанные в ст 20 закона пвк\фт 400 т грн в мес или за зарах всё что до этого лимита банк обязан иметь обгрунтовану пидозру что вы или ваш отправитель отмываете доходы полученные преступным путём или занимаетесь финанс терроризма, блокировка = тому что вас обвинили в этом применили ст 23 закона пвк\фт, а значит процедура до 2х рабочих дней блокировка.
Так же банк не имеет права разорвать договор без наявных причин нарушения закона на который ссылаются, любой договор с банком подпис на 99 лет где он обязан проанализ клиента нужен он ему или нет и если вас приняли как нужный то обязаны выполнять все переводы.
Ст 1066 цку — банк не мае права вызначаты на контролюваты напрямы коштив клиента, так же как и разорвать договор может только сгидно 1075 цку нарушение закона о легализ отмывании где органы вас признают виновным, а они вешают лапшу клиентам что они всё могу :D Жаль что люди не доводят такие блокировки до судов я уверен их стало бы меньше из-за оплат судебных сборов возвратов + пени + моральных шкод уплаты.
Так же советую ознакомится с темкой в моём посте как безопасно продать крипту и не отмыть деньги мошенникам ато тут много новичков хапают грязи не понимая как это получается:
Терорист маркетинговий, ти ж статті законів досі плутаєш, не вводь людей в оману…
- Тут і зараз
- 17 марта 2025, 9:31
Валерка Котовский, постанови НБУ просто існують — № 162 від 29.07.2022 та постановою НБУ № 164 від 29.07.2022 «Положення про порядок емісії електронних платіжних засобів і здійснення операцій з їх використанням», згідно статті 48 Закону України «Про банки і банківську діяльність»
- 17 марта 2025, 13:23
Постановы НБУ идут после закона, а не до, если они нарушают какой либо из законов они являются не действительными, более того суд читает законы, а не постановы.
Но я не понял к чему ты постановы НБУ к закрытию счёта приплетаешь? Если банк заблокировал счёт а значит уже нарушил закон и применил к клиенту ст 23 закона пвк фт где обвинил его в отмывании и должен это доказать и нарушил закон про платижни системи в Украине где он обязуется выполнять все доручення клиента.
Скинь конректно статью которую клиент нарушил что банк применил к нему ограничения прав и свобод а именно блокировка денежных средств, поржу)
Номер судового дела, сказочник?
воздух не сотрясай, выигранное дело покажи
воздух не сотрясай, выигранное дело покажи
Валерка Котовский
«Постановы НБУ идут после закона, а не до, если они нарушают какой либо из законов они являются не действительными»
Де ти таке прочитав? назви закон і статтю де таке написано, бо ти очевидно плутаєш щось, думаючи що сказане про нікчемність законів котрі суперечать Конституції, з оцим всім шо ти вивалив. Не існує законної ієрархії, окрім як Конституція, а потім все інше, і все що суперечить Конституції - нікчемне.
А про постанови і закони, це ти в якому конкретно законі і в якій конкретно статті прочитав?)
- 18 марта 2025, 14:04
Если постанова нарушает какой то закон или сужает его она не действительна.
Если постанова нарушает какой то закон или сужает его она не действительна.
Валерка Котовский
Це твоя думка чи в якій конкретно статті і якому конкретно законі ти це прочитав?
Бо в нашій реальності кодекси суперечать кодексам (ЦКУ та ГКУ, котрий будуть визначати нечиннним), закони суперечать Конституції, а закони законам.
І все це якось існує одночасно, тому я запитував не твою особисту думку чи твоє бачення, а конкретну статтю закону де зазначено сказане тобою.
Коля Петро пише: «потім вирішила 30 тис грн вивести з крипто біржі»
Причина блокування зрозуміла, далі можна не читати…
Причина блокування зрозуміла, далі можна не читати…
- 17 марта 2025, 9:50
Та це зарозово було, там було тих 600 чи 700 юсдт , ще давно в мене там лежали , вирішила вивести.
Коля Петро
Ти або перший день в Україні, або перший день в світі крипти, українському банку байдуже скільки там було юсдт, для банка саме згадування слова «крипта» або «біржа» — це як так звана червона ганчірка для бика
Тому, дуже сумнівно, що банк шось поверне, але, якщо поверне, то обов`язково напиши які дії ти зробив, чи зробила, бо не ясно в тебе нік Коля Петро, а пишеш ти усюди «зробила»
- 17 марта 2025, 13:29
це як так звана червона ганчірка для бика
Это не правда, для моно важно чтобы человек получал официально доход который соразмерен его торгам на бирже, у меня есть знакомые которые торгуют криптой с моно банка и проблем нет так как их оф доход 50к в мес.
Що означає «торгує криптою з моно», ти хочеш сказати, що людина пише операторам підтримки моно, що торгує криптою і от зараз там переказ на 20к зайде, то ви не хвилюйтеся, це з умовного бінансу чи байбіту, ти про це?
бо торгувати всі торгують, поки за *** не схопили, якщо в них не було проблем з блокуваннями — то тоді те що ти сказав нічого не означає, бо банк не знає що це крипто бабки заходять на картку, але якщо почитати відгуки на мінфіні, то всі хто зазначали у відгуках, що писали операторам підтримки, що ці гроші з криптобіржі і тд — мали блокування коштів і з ними розривали відносини.
А те що ти написав — це питання часу, поки твоїх знайомих прихоплять за *** , коли вони вчергове надішлють сотий переказ на дропа
- SergeyNina
- 17 марта 2025, 22:57
SergeyNina
«Если соблюдать правила — никаких оплат с карт третьих лиц, никаких сомнительных ордеров с непонятно кем, не превышать лимиты то можно торговать долго. Но сейчас очень легко нарваться на мошенника.»
Вірно, я і не казав зворотнього, я казав про те, що у відкрито розголошуючи про торги криптою — банк візьме за *** одразу будь-кого і з будь-яким доходом, ну може якщо це не наближені до диктатора «люди» тільки.
- 18 марта 2025, 11:27
Банк повернув кошти, я дівчина, просто нік написала перший який в голову прийшов!
Коля Петро
Ну все тоді, дівчина Петро, чи Коля, йди в світ цей і торгуй криптою впевнено і обережно))
- 17 марта 2025, 12:08
Документ про походження коштів був наданий і не один!
Скарга в НБУ https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals про те що у вас відмовляються прийняти документи
Ch777
«Тим часом купа карток моно світиться на криптобіржах як доступний засіб для п2п та не блокують їх»
зараз зайдеш на бінанс і в розділі п2п торгівлі обереш пошук «оплата через» і побачиш, що на бінансі можна оплачувати на картки таких банків як: приват, ощад, райфайзен, пумб, сенс-банк, а-банк, монобанк, ізібанк, спортбанк, креді агріколь, укрсіб, укргаз банк
Тому твої оці соплі про моно, ну виглядає кумедно, якби там був тільки моно — питань немає, але там всі банки України буквально представлені 0)00
p.s. Так так, спортбанка вже немає, але як варіант для оплати на бінансі він досі присутній, так само як і в ордерах продавців крипти.
- SergeyNina
- 17 марта 2025, 23:08
Все банки там используются, в том числе спортбанк и даже форвард видел, но не заскринил , каким то образом банк Власний Рахунок и изи с их долгим финансовым мониторингом . Криптобиржа бы раскрыла данные этих людей у которых сотни или тысячи сделок в месяц и передала в банки в которых у них открыта карта данные или в нбу для выяснения что они загрузили в качестве справки о доходах, не используют ли они фиктивный фоп для торговли криптой. Можно начинать с самых активных. Но никто не хочет этим заниматься. Прекрасно помню как бинас делал с трудом верификацию через дию.
«Криптобиржа бы раскрыла данные этих людей у которых сотни или тысячи сделок в месяц и передала в банки в которых у них открыта карта данные или в нбу для выяснения что они загрузили в качестве справки о доходах, не используют ли они фиктивный фоп для торговли криптой.»
І з цієї криптобіржі за день перекинули б всі свої активи на інші біржі, дуже «слушна» порада))
Нбу напевно в своїх вологих фантазіях про таке мріє тільки))
«Можно начинать с самых активных.»
Біржа сама собі ворог? Ти по суті кажеш «нехай майданчик де торгують криптою, зробить все можливе, щоб з цього майданчика пішли всі користувачі на якусь іншу платформу»))
Нбу напевно в своїх вологих фантазіях про таке мріє тільки))
«Можно начинать с самых активных.»
«Жаль что люди не доводят такие блокировки до судов я уверен их стало бы меньше из-за оплат судебных сборов возвратов + пени + моральных шкод уплаты.»
Інститут моральної шкоди в нашому законодавстві не те що слабко розвинений, його не існує, може 1−2 тисячі присудять, в кращому випадку, і то треба дуже ще постаратися буде.
Пені - банк надасть виписки, що в тебе була можливість забрати гроші в касах банків партнерів або перевести гроші на рахунок в іншому банку, тому можливо суд спише цю пеню, бо типу тебе повідомляли, а ти не відповідав/-ла (визначся ти «впевнений» і ти хлопець, чи ти «виводила» і ти дівчина, бо в тебе то так, то так)
Судовий збір сплачують до подання справи, якщо виграєш справу — тоді можна просити компенсувати тобі судовий збір за рахунок банку
Якось так
Якось так
Ваша ошибка ! Сейчас все уходят из банков в крипту и нал как раз, а не наоборот ! На конченное правительство хочет обонкротить уничтожить Украину.
По этому лучше берите кредиты, но не оставляйте в банках свои деньги !
- 18 марта 2025, 14:06
Ну это как минимум факт) банкиры пытаются награбить людей, суды морозятся и переносят дела:)
Украина идёт к развалу щас дяди поделят, как говорил Мольфар Нечай, то полякам то болгарам то рашке, и всё, патриоты угомонятся)
| USD | 42 | 42.3693 |
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому згідно з поточним законодавством ми зобов'язані проводити перевірки платежів, котрі зараховуються нашим клієнтам. Саме тому очікуємо від вас документи, що підтверджують походження коштів
Обов'язково перевіримо діалоги зі співробітником та вживемо заходів
Приносимо вибачення за незручності