Т Ц Глобус, менеджер Вікторія
Кешбек в монобанку — мильна бульбашка
Всім хто користується цим банком раджу виводити кожні 100 грн кешбеку відразу на картку про всяк випадок, бо повірте ви ніколи не зможете передбачити відмову в обслуговуванні з ініціативи цієї установи
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи багато різних параметрів, а також інформацію із перевірених джерел.
Кешбек це бонуси від банку. На жаль, дійсно немає можливості вивести кошти з рахунку кешбека.
Хочу написати відгук дуже кваліфікованого та приємного консультанта
Зазвичай я не залишаю відгуки, але мені здалося що Єгор хвилювався також як і я, бо він дійсно щиро намагався допомогти, і навіть передзвонював мені, бо в мене були проблеми зі зв’язком, через мій телефон. Тож я захотіла залишити йому відгук. Якщо це читають представники монобанка, або керівництва безпосередно Єгора, що у вас працює дуже приємний, а головне кваліфікований співробітник. Ще раз його номер 10804
Банк , який займається мародерством під час війни
Я просила розірвати зі мною ділові відносини, але вони мені також кажуть, що ділові стосунки ми не можемо розірвати пока кошти на перевірці, але я надала всі документи і чую постійно тільки одну й ту саму відповідь.
Може хтось знає та підскаже, що робити, в голові тільки одне, йти до суду, якщо це все не вирішиться на днях
Передали запит колегам, по можливості, прискорити вирішення питання.
Фахівці зв'яжуться з вами для надання інформації.
Допоможіть вирішити ситуацію
Допоможіть вирішити ситуацію
З лютого 2024 р оплачувала кошти за аліменти на карту колишнього чоловіка. Тепер мене подали в виконавчу службу, квитанції які я подала в виконану не підходять. Тому що не вказано прізвище і імʼя кому відправляла кошти. Дзвоню в банк кондефіційна інформація
Як можна вирішити це питання
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Блокування рахунку
Відкрив карту в 16 років теж на своє день народження, вийшло рівно 2 роки)))
Найнеприємніше це те що блокування отримав не зрозуміло за що, п2п платежі які були в мене на карті це тільки перекази з моєї карти привата та оплати в магазині. Жодних шахрайських чи підозрілих операцій не робив, просто блокування.
Не знаю якими алгоритмами користувався на той момент банк.
Іноді пишу в підтримку, запитую що там і як, пропонують відеозвінок після якого кажуть все ж те саме що банк має право не розголошувати ітд ітп…
Прикро, бо багато ачівок відкрив класних :(((
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи багато різних параметрів та інформацію із різних перевірених джерел.
Дійсно повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку
Якщо у майбутньому зміниться рішення – ми обов'язково зв'яжемось з вами
Заблокували рахунок і кошти
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Колеги уточнили перелік документів, які можна надати, для підтвердження походження коштів
Будемо очікувати від вас документи
Рекомендую
Все просто замечательно
Подяка
Хочу подякувати Монобанку та Дмитру з служби підтримки (його номер 10287)
Все дуже лайк!
Monobank
Строки перевипуску картки не відповідають дійсності
Або вказуйте довші строки на виготовлення та доставку, щоб люди могли правильно планувати свій час, або не обіцяйте того, чого не можете виконати.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Відмова в обслуговуванні
Дуже розчаровує таке ставлення до клієнтів. Але пишу в надії, що ситуацію якось можна вирішити, та поновити можливість користування послугами банку.
Дійсно повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Ми передали запит колегам стосовно вашої ситуації, на жаль, рішення банку не змінилось.
Якщо банк змінить рішення у майбутньому – ми вам обов'язково повідомимо.
Зручно користуватись чорною карткою за кордоном
Протягом 2023−24х років використовував Чорну картку як основний метод розрахунків під час подорожей з країни в країну. Мав досвід оплати поточних витрат в Туреччині, Канаді, Фінляндії, Польщі, Казахстані.
Дуже зручная фішка, коли застосунок показує одразу кросс-курс необхідної валюти, якщо вона відрізняється від базових ВКВ.
В Польші бачиш курс купівлі злотих, в Казахстані — тенге, в Стамбулі — ліру (хай їй грець)
Не треба вираховувати, за яким курсом воно буде знято по ланцюжку обмінів. Не треба очікувати, що через деякий час обміни скорегуються та буде відмінна картина витрат.
Зараз частка Моно в моїх фінансах трохи впаде, але я безмежно радий, що довгий час користувався класним фінтех рішенням.
Доречі, за майже два роки був лише один випадок, коли захист трошки спрацював надмірно: банк не одразу збагнув що і телефон, і картка — в Хельсінкі, та не давав зробити оплату карткою з увімкненим обмеженням на країну перебування.
Сердечно дякуємо за вашу підтримку :)
Найкращій банк в Україні
Отличный сервис
«швидка» заміна картки монобанку
Ми вже передали запит колегам, складність вже виявлена та буде усунена.
Найближчим часом картка буде відправлена.
Після перевипуску картки з MasterCard на Visa відразу активується віртуальна картка Visa, якою можна користуватись, а також до дати в Apple Pay / Google Pay для розрахунків в магазинах.
Вибачте, будь ласка, за незручності.
Додатково написали вам в особисті повідомлення
Монобанк блокує кошти на рахунку без причин і не повертає мої власні кошти!
Наразі чекаємо документи та інформацію від вас, яка б могла підтвердити суть та мету операцій за рахунком
Нексанкціоване списання грошей з картки. Повернути кошти банк не може (або не вміє)
Банк наполягає на погодження мною оплати 19$, як-що вони (банк) програють оскарження транзакції з платіжною системою.
А ще банк чекає, що торгова точка зробить повернення в термін до 28.10.2024. На підставі чого це відбувається, і яким чином мають зв`язок з продавцем, служба підтримки зрозумілої відповіді не надала, посилаючись на банківські таємниці. Мої повідомлення на електронну пошту додатку, залишаються без відповіді.
Вірогідність повернення грошей 50% (інформація від служби підтримки).
Що маємо:
1. Несанкціоноване списання 3484.34 грн (83.99$) з моєї картки.
2. Вимога сплатити майбутній програш оскарження транзакції — 19$.
3. Повернуть гроші — ???
Прошу відповідь від МОНО.
Оплачуючи послугу в інтернеті, клієнт вводить дані своєї банківської картки на ресурсі, та погоджується з їх умовами.
Далі цей ресурс може проводити платіж автоматично, списуючи кошти з картки.
Хочемо розказати як відбувається оскарження платежу.
Є правила платіжної системи, через які всі оскарження проводиться виключно через подачу відповідного запиту до платіжної системи.
За правилами платіжної системи, ми можемо запустити процес оскарження операції лише після надходження запиту на остаточне списання коштів. Цей запит надходить до банку протягом 11 днів, після проведення операції. Якщо ж запит за 11 днів не надійшов або надійшло скасування операції, то кошти повертаються на ваш рахунок. Саме тому ми очікуємо цей термін до подання диспуту.
Щоб ми запустили процес підготовки документів для оскарження потрібна ваша згода, щодо комісії у разі програшу.
Також просимо вас надати додаткову інформацію, скриншоти, листування з ресурсом з доказами, що підписка була скасована заздалегідь. Це підвищує шанси на вдале оскарження
Бездіяльність банку у захисті рахунку
Обставини ситуації:
Розірвання ділових відносин із Монобанком відбулося після того, як третя особа незаконно заволоділа моїм телефоном та скористалася додатком Монобанку без моєї згоди. Після викрадення телефону були здійснені шахрайські операції — на рахунок була зарахована велика сума коштів, яка згодом була переведена на інші рахунки, що належать невідомим мені особам у різних банках, включаючи Монобанк (Інформація була передана та проігнорована).
Я своєчасно не отримала жодного повідомлення від банку про ці підозрілі операції, і мій рахунок не був заблокований належним чином. Наступного ранку я отримала повідомлення про розірвання ділових відносин без жодних попередніх попереджень або можливості зворотного зв’язку.
Які закони на мою думку були порушені?
1. Закон України «Про захист прав споживачів» (ст. 4) — споживач має право на захист від недобросовісної діяльності постачальників фінансових послуг, включаючи шахрайство, а також на отримання повної інформації про всі операції на рахунку. Монобанк не забезпечив захист моїх прав і не надав належної інформації.
2. Закон України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» (ст. 32) — банк зобов’язаний захищати клієнтські рахунки від несанкціонованого доступу та вчасно блокувати підозрілі операції. Монобанк не вжив необхідних заходів для захисту моїх коштів.
3. Закон України «Про банки і банківську діяльність» (ст. 60) — клієнт має право на отримання обґрунтованих пояснень у разі розірвання договору або блокування рахунку. Я не отримала жодних пояснень від банку, що є прямим порушенням цього закону.
Також негатив викликаний ще тим що після розриву відносин лист про розірвання пішов на інші банки які також відмовили в обслуговуванні.
Однак, інформація, що описана у відгуку, не повною мірою описує все що та чому відбулося.
На жаль, повідомити всі ці дані можливості немає, щоб сформувати повне розуміння того, що сталося. У такій ситуації ми порушимо банківську таємницю, що є неприпустимим.
Безпека коштів це пріоритет у банку, тому для входу в застосунок з потрібно пройти декілька етапів, ввести дані які знає лише клієнт.
Вірно введені дані, дозволяють банку вважати, що вхід та операції здійснює клієнт.
Також хочемо зазначити, що були комунікації від банку стосовно цієї ситуації, а також повідомлення про причину припинення відносин. Додатково ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.
Якщо банк змінить рішення у майбутньому – ми вам обов'язково повідомимо.
Нереально крута підтримка