SWIFT платежи

Serge Glazov 17 февраля 2025, 11:23
Найгірший банк для проведення оплати за зовнішньоекономічним контрактом. Перед відкриттям рахунку розказували, що все працює дуже зручно і просто. Треба контракт, рахунок на оплату і все. Все робите самостійно. По факту: вимагали змінення умов контракту (проте обійшлося без змін), багато додаткової інформації, інформація про курс валюти відсутня. Все у форматі загального чату у месенджері. Усі документи відправляти треба до цього чату (немає мейлу відповідного відділу). Хто їх отримує? Взагалі, спілкуєшся тільки з кимось, хто відповідає за відповіді у чаті. Ніякого окремого менеджера чи спеціаліста. Постійно відповіді — «ми зав’яжемося з вами». Листування зайняло дві доби. Після цього ми звернулися до іншого банку.
monobank
17 февраля 2025, 12:53
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі

Валерка Котовский
Валерка Котовский
17 февраля 2025, 13:01
Да какие свифт переводы из страны которая не в ЕС в страны которые в ЕС?
Пишите в личку дам контакты для переводов в ЕС евриков без гемора между физиками, отправили грн на укр карту, получили евры на европейскую или кроны злоты не важно.
Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
19 февраля 2025, 11:19
Почему бы не выбрать полноценный банка и работать с ним, а не банк, который по сути всего лишь приложение, за которым нет ничего, кроме студентов, которые дали список фраз и они их отправляют в чате.