подумайте перед відкриттям рахунку ФОП
Дивна ситуація. Я як видкрив рахунок ФОП (здаєтся в 2020, вже забув) так і користуюсь ним досі, реквізити не мінялись.
Вважаю то через проблеми з реестрами … , але це не виправдовує Моно .
- Олександр Єфремов
- 9 февраля 2025, 16:57
Вам очень повезло если действительно все так стабильно.
- fotograf chunt
- 8 февраля 2025, 22:41
Не используйте моно для фоп, с их счетами уйма проблем https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/review/388849
Пользуйтесь другим надежным банком
Пользуйтесь другим надежным банком
В інший надійних банках так само є фінмониторрнг, так само блокують підозрілі рахунки власники яких мамкини криптотрейдери.
Колись була різниця між моно та гімном мамонта, пардон хотів сказати класичними банками з відділеннями: всі мамкіни бізнесмени спершу бігли в Моно і отгрібали там на горіхи. Але з часом мамкіни бізнесмени за ось такими порадами стали розповзатися по пумбам і райфам і … (барабанна дріб) там їх теж відфінмоніторили по повній 🥳
Зараз мабуть навіть Скайбанк (найбільш класичний банк з тих в яких колись був, навіть Ощад виглядає сучасніше) не підійде мамкіному криптотрейдеру якщо він не готовий скористатись послугами дропів.
- Олександр Єфремов
- 9 февраля 2025, 16:56
Моно это продукт для дропов, они их ценят и любят. Счет ФОП это какой то побочный продукт получился и работает также. :)
Для ФОП, ТОВ и т.д, выбирайте другие банки у которых все просто работает без сюрпризов.
У нас ни с одним банком, кроме моно, не было никаких проблем.
У нас ни с одним банком, кроме моно, не было никаких проблем.
Моно это продукт для дропов, они их ценят и любят.
Це зрозуміло по відгукам дропів зі скигленнями «знов заблокували карту»
Це зрозуміло по відгукам дропів зі скигленнями «знов заблокували карту»
Так там значна кількість рахунків відкрито на дропів, криптотрейдерів, аферистів та збирачей грошей на банки, які потім програють в казино або міняють на крипту. За рахунок мутних грошей цей псевдобанк і піднявся, а зараз нова схема, оплата частинами на фопа-дропа
Продукти для ФОП/ТОВ сирі виходить, це ціна за безкоштовне обслуговування
- fotograf chunt
- 11 февраля 2025, 22:19
Это дешевый рекламный трюк «все по 0» рассчитан на элементарную человеческую жадность, и это работает, полно дурачков, которые заряжали моно шестизнаками
- SergeyNina
- 10 февраля 2025, 0:16
Проблема в реестрах. Были сбои в работе. Увы это было не только в моно, но в других банках быстро решали вручную.
| USD | 42 | 42.3693 |
Але я нічого не припиняв, про що одразу написав в підтримку. Один рахунок було видалено, інший був активний. Підтримка не відповіла чому один рахунок закрили, але я перепитав, чи можу я скористатися другим рахунком. Мені підтвердили, що я можу змінити реквізити в договорі на другий рахунок та їм користуватися. По першому рахунку попросили почекати, бо була якась технічна помилка.
Пройшло два місяці, я підписав акт і мені контрагент відправив кошти. Заходжу і бачу, що мені і другий рахунок видалили. Ніхто не зв’язався зі мною щодо можливих технічних проблем, просто видалили рахунки. Пропонують у застосунку знову відкрити рахунки «спочатку». Я відкрив рахунки знову і бачу, що IBAN там вже інші.
Висновок такий — три місяці листування із підтримкою, яка радить тільки чекати, дві додаткові угоди про зміну реквізитів та додаткова робота для бухгалтерії контрагента.
Монобанк на це відповів «перепрошуємо за можливі незручності». От і все, витрачено купу часу та бухгалтерія контрагента вважає що я дуже дивний, бо кожен місяць треба готувати папірці про зміну реквізитів.
Не знаю чи тільки мені так щастить, але не рекомендую монобанк для роботи із бізнесом, вони не вміють правильно комунікувати та виправляти свої помилки
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі