Заблокували через P2P переказ без пояснення причин.
Банк і не має пояснювати причини.
Дивно що ви за 5 років жодного разу не чули про фінмониторинг. Як ви тоді цей сайт знайшли?
Дивно відмовляти в послугах із-за такої причини.
Навпаки це стандартна причина даної проблеми. Монобанк перший почав блокувати п2пішників того що п2пішники обирали саме його через зручність та відсутність комісій. І треба бути ну зовсім дивною людиною щоб в 2025 році не знати про те що почалось ще десь у 2019.
- 22 января 2025, 16:00
Что вы говорите :) Зайдите на тот же бинанс и и посмотрите чем пользуются для Р2Р.
И да, блокировать без разбирательства начали они с 2025 года.
До этого, как и у других банков, никаких проблем с моно не было.
И да, блокировать без разбирательства начали они с 2025 года.
До этого, как и у других банков, никаких проблем с моно не было.
- 22 января 2025, 16:03
Так бот не может мыслить. Он видит что Р2Р платеж или слово криптовалюта и все, считайте решение принято. Дальше никто ничего не будет слушать и слышать.
Это не банк, в который можно прийти и все выяснить и решить. Это визуальное образование которое паразитирует на ресурсах универсал банка.
Це не правильно. Так не має бути. Це не має сприйматись як норма і толеруватись. Банк має бути зобов’язаний пояснювати детально клієнту кожну подібну дію. Так само як абсолютно відкритими і прозороми мають бути механізми видачі кредитів, порядки відмови, порядки встановлення чи зміни лімітів і так далі. Мають бути критерії, за якими клієнту може бути вімовлено в обслуговуванні. Мають бути критерії, за якими може бути заблоковано платіж і так далі. Бо в нинішній ситуації ми маємо банк, як пана і клієнта як холопа. І банк захоче — проведе операцію, не захоче — не проведе. Захоче - заблокує, не захоче — пропустить. І жодних критеріїв. І ти не знаєш: можна це провести, чи ні. 100 разів Р2Р проводив, а на 101 тебе заблокували. Чому? Невідомо. Це неправильно.
«Це був звичайний день. Я згадав, що на моєму рахунку в Binance»
Далі в принципі можна не читати, причина блокування зрозуміла)
Далі в принципі можна не читати, причина блокування зрозуміла)
Можна не читати тому що «Monobank» не являється справжнім банком, а ця назва була придумана шахраями щоб клієнти думали що вони несуть гроші в банк, а не в анонімне мфо, яке впало на хвіст іншому продажному банку
- 22 января 2025, 15:58
Моно и универсал банк нашли друг друга :)
- 22 января 2025, 15:57
Никто в моно ни с чем разбираться не будет. Им не важны клиенты, которые им пользовались долгое время, когда есть постоянный поток дропов, которые им наращивает клиентскую базу.
Р2Р без каких либо объяснений блокирует только недомонобанк. У товарищи была абсолютно идентичная ситуация в абанке. Там заблокировали счет, он пришел в ОТДЕЛЕНИЕ, с живым человеком все проговорил, все показал и все ему разблокировали. По Р2Р сказали не злоупотреблять.
Рекомендую писать жалобу в НБУ: https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals#
Чем больше жалоб, тем больше шансов на проверку со стороны регулятора, а значит и руководство обратит внимание на беспредел сотрудников низшего уровня.
- SergeyNina
- 23 января 2025, 22:38
+++А банк подтверждаю уже так делают.
Если не было криминала разблокируют, но просят не превышать лимиты.
Пумб тоже самое, но не через все отделения (не все сотрудники разбираются). Клиент приходит и через отделение разблокируют. Попросят больше этим не заниматься.
Но это только в случае если не было криминала.
Гонять крипту сильно не выйдет не в одном банке, но адекватных сотрудников все больше.
- olexey designer
- 24 января 2025, 9:18
Манобанк з колись нормального перспективного проекту перетворився на мийку брудних грошей, клієнти для них що сміття, яке можна жбурнути 1 кнопкою. Купа акаунтів, банок відкрито на дропів та алконавтів під обготівкування або крипту. Раніше вони заробляли на інтерчейнджі, зараз, коли він зменшився у 2 рази основний прибуток у них з комісій від річок мутних грошей та видачу кредитів на дропів
Це був звичайний день. Я згадав, що на моєму рахунку в Binance давно лежать кошти, про які я майже забув. Ці гроші були відкладені ще з початку війни як своєрідна «фінансова подушка», адже зберігати всі кошти виключно в банку було ризиковано.
Я вирішив вивести гроші через P2P Binance на карту Monobank, щоб скористатися ними. Це були кошти, на які я розраховував прожити найближчий час. Однак через кілька днів після переказу, відкривши застосунок, побачив повідомлення про необхідність повторного підтвердження через ДІЯ.Підпис.
Я виконав усі вимоги та спробував знову увійти в обліковий запис, але доступ залишився заблокованим. Звернувшись до служби підтримки Monobank, отримав лише коротку відповідь: «Ваш рахунок заблоковано». Жодних пояснень чи попереджень.
Я намагався дізнатися, чи пов’язане це блокування з переказом з Binance, але служба підтримки вперто ігнорувала мої запитання. Жодної конкретики, лише повна відмова від діалогу.
На мою думку, банку варто було б діяти обґрунтовано: проводити ретельну перевірку транзакцій, запитувати додаткові документи чи підтвердження, а не блокувати рахунок без пояснень. Відчуваю, що мене несправедливо внесли до «чорного списку», що викликає неабияке обурення. Я жодним чином не причетний до шахрайських дій і, більше того, сам неодноразово ставав жертвою обману.
Я намагався оскаржити рішення банку, але всі мої спроби були марними. Служба підтримки чітко дала зрозуміти, що розглядати мій випадок вони не збираються.
Це дуже розчарувало мене, адже я завжди цінував Monobank за зручність і якість послуг. Проте така байдужість до клієнтів змушує замислитися над тим, чи варто продовжувати співпрацю з цим банком.
Я щиро сподіваюся, що Monobank змінить підхід до розв’язання подібних ситуацій і припинить необґрунтоване блокування рахунків. Хочу, щоб усе було справедливо і прозоро, адже довіра клієнтів — це найцінніше для будь-якого банку.
Водночас інформація, наведена у вашому відгуку, не повною мірою відображає всі дії та обставини, які мали місце. Ми не можемо надати деталі, щоб пояснити ситуацію в повному обсязі, адже це порушило б банківську таємницю, що є неприпустимим.
Банк приймає рішення щодо обслуговування клієнтів, спираючись на ретельний аналіз даних.
У даному випадку позиція банку щодо обслуговування залишається незмінною.