Заблокували кошти

VasylT 2 января 2025, 12:24
Доброго дня! Хочу висловити своє глибоке незадоволення обслуговуванням у Монобанку! Як підприємець, відкрив тут рахунок для роботи, але зіткнувся з абсолютно непрофесійною поведінкою. На рахунок прийшли кошти, і їх одразу заблокували. Я оперативно надав усі необхідні документи: договір, акт, накладні, але вже тиждень банк не дає відповіді!
Щодня новий менеджер вигадує якісь нові вимоги щодо документів. На їхню вимогу я вже надавав: повний опис своєї діяльності, досвід роботи (вимагали двічі — різні менеджери), копію трудової книжки для підтвердження досвіду з попередніх місць роботи, алгоритм встановлення ціни на послуги, графіки робіт, а також документи на будівельні інструменти. Таке враження, що всередині банку немає жодної координації чи відповідальності. Через цю тяганину я не можу нормально працювати, а репутація перед партнерами страждає.
Особливо обурює, що Монобанк публічно декларує боротьбу з бюрократією, але на практиці створює абсурдні затримки та вимагає незрозумілі документи. Це абсолютна протилежність тому, що ви обіцяєте клієнтам!
Монобанк, це просто неприпустимо! Прошу негайно вирішити моє питання!
monobank
monobankua 2 января 2025, 16:55
Розуміємо, що ця ситуація могла викликати у вас розчарування, і нам щиро прикро за завдані незручності.

Ми також не в захваті від бюрократії та перевірок, однак, відповідно до законодавства України та Постанови НБУ, ми зобов’язані отримати необхідні документи та пояснення. Усі банки повинні дотримуватись встановлених правових норм.

Ми вже передали запит колегам із проханням максимально пришвидшити вирішення вашого питання. Також ваші звернення направлені на перевірку якості комунікації, і ми обов’язково вживемо відповідних заходів.

olexey designer
olexey designer
2 января 2025, 15:35
Це тому що заради економії у них все на аутсорсі, сапорт це студенти, працюючі з дому, фінмон окрема контора, яка відома своєю неадекватними вимогами типа сплатити податки з грошей отриманих у кредит, або подати документи на гроші, отримані від виплат ОВДП.
Вам запропонували «все по 0» для фопа, але зворотня сторона те що ви отримали купу проблем. У нормальному банку перевірка займає 1−2 дня, у випадку манобанка блокування мінімум на 1−2 місяця, якщо клієнт не напиши публічну скаргу, вам тільки міняти банк на інший, де дрібним бізнесом займається окремий персонал, а не ті ж самі студенти з дому («новий менеджер»), які шлють котів фізособам
Три літри
Три літри
2 января 2025, 20:03
Це тому що заради економії у них все на аутсорсі, сапорт це студенти, працюючі з дому,

студенти що працюють з дому не є аутсорсом

дезігнер такой дезігнер
Oleh Hrynchuk
Oleh Hrynchuk
2 января 2025, 17:51
Будь-який український банк через 2−3 роки перетворюється в напівкримінальну структуру.
Зараз на вас накинуться усі співробітники Монобанку і доводитимуть що ви  *** , агент москви, неповноцінний ідіот і все так інше.

https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/review/386385/ - мій кейс.
Ось що вас чекає.
MarselKN
MarselKN
2 января 2025, 20:11
По вашему кейсу написали ждать и вашим вопросом занимаются. К сожалению не все делается мгновенно, как нам хочется
Java Vetal
Java Vetal
6 января 2025, 11:43
Нічого вони робити не будуть тощо там не один клієнт пройшов по цій схемі з оплатою частинами та був кинут продавцем. Всі так і далі будуть платити кредит тощо договір кредиту навіть не припинен, а з банкірів тільки судами можна витягти гроші
Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
15 января 2025, 12:03
Никто там ничем не занимается. Банальная отписка из набора заготовок.
Можно написать в поддержку и прилетит еще заготовка и так по кругу :)
Oleksii Ch
Oleksii Ch
5 января 2025, 14:33
А що тут доводити — ви ***, який пише маячню та звинувачує всіх незгодних у тому, що вони «боти». Я вам намагався писати щось змістовне, але це те саме, що сперечатися з телевізором.
Але на суді (яких звічно ніколи не буде як у 99.9999% місцевих банкоборців) вам пояснять все =)