Монобанк розпоряджається коштами клієнтів як хоче
- 7 декабря 2024, 20:04
«я недозволяв кредитний рахунок відкривати» — хоть бы не врал. Ты при открытии счета подписываешь договор об открытий кредита
- 8 декабря 2024, 14:57
Так там можна вказати що тобі непотрібні кридитні кошти, а потім подати заявку на піднятя кридитних коштів. Я маю наувазі що мій кредитний ліміт був 0.
- 9 декабря 2024, 12:21
Гугли «технічний овердрафт»
Банк може в деяких випадках загнати навіть дебетову картку в мінус.
Бо баланси не можна просто малювати — якщо треба десь додати, в іншому місці має віднятися, щоб залишки збігалися.
Банк може в деяких випадках загнати навіть дебетову картку в мінус.
- 9 декабря 2024, 15:36
Так але сповісти ти про це моно, чи вважається хто я такий щоб мене повідомляти
- 10 декабря 2024, 1:07
Ви не маєте відношення до того переказу — гроші не ваші, нащо сповіщати?
- 10 декабря 2024, 22:47
Іди в *** слизь монобанку
Чорна карта кредитна.
Щоб не дозволяти кредитний рахунок треба не відкривати його в Моно.
Щоб не дозволяти кредитний рахунок треба не відкривати його в Моно.
- 8 декабря 2024, 15:07
Ти правий), після цієї історії задумася на перед в інший банк, я недовіряю цій конторі
Не зрозумів. Так мінус був до зарахування чи як?
Помилково надійшли кошти і це відмінили, окей. Тоді виходить там мало залишитися коштів стільки, скільки було до цього помилкового надходження? Чи ні?
- 8 декабря 2024, 15:01
Так ок, помилково надійшли кошти і їх від мінили інили, а в той момент я перевів кошти на інший рахунок, чи розрахувався, і в мене плучився мінус. Коли їдуть операції відміна про це мене попереджати нетреба хіба.
- 9 декабря 2024, 12:22
Не треба, бо ти взагалі не маєш права витрачати гроші, які зарахували помилково.
Це фактично крадіжка. Просто ніхто не буде роздувати таку дрібницю в кримінал.
Це фактично крадіжка. Просто ніхто не буде роздувати таку дрібницю в кримінал.
- 9 декабря 2024, 15:38
Повертати не повертати це жест доброї волі а примусово списати це вже обмеження прав
- 10 декабря 2024, 1:07
Заради цікавості почитайте кримінальний кодекс.
Не повертати чужу власність це крадіжка.
Не повертати чужу власність це крадіжка.
- 10 декабря 2024, 16:14
Слухай ти начитаний крадіжка коли береш без дозволу.
- 10 декабря 2024, 17:08
А вам хтось дозволив розпоряжатися грошима, які вам не належать?
- 10 декабря 2024, 22:49
А тобі позволяли дихати?Повітря належить тобі?
- 8 декабря 2024, 15:04
Вот у явіть що вам видали премію, а потім ваш начальник прийшов до вас додому додому у ваше житло відкрив двері і забрав половину суми бо він вважає що видав вам забагато премії, так норм буде
- 8 декабря 2024, 16:18
Нет, он просто из следующей зарплаты заберёт. Тут будет более верно не премию сравнивать, а зарплату.
- olexey designer
- 8 декабря 2024, 14:46
В манобанку картка по замовчуванню кредитна, а строк позовною давності 30 років, так що треба якомога швидше оскаржувати операцію
- 9 декабря 2024, 9:25
300 років! 30 вже не лякає
- 8 декабря 2024, 15:09
Тут писати нічого , я скаргу подав сказали вибачте. Засуньте своє вибачення в далеке темне місце.
- 9 декабря 2024, 12:23
Значно прикольніше було б завести на тебе кримінальну спрау за крадіжку тих грошей =)
- 9 декабря 2024, 9:25
Тобто клієнт побічів ліве зарахування, хуто перекинув бабки на інший банк, щоб не забрали.
А коли зарахування відмінили за рахунок овердрафту — пішов скаржитись на мінфін =)
Авторе, безкоштовних грошей не буває
Авторе, безкоштовних грошей не буває
- 9 декабря 2024, 10:28
Тут не в грошах справа, а в тому що банк робить з моїм рахунком що вважає запотрібно. І злить те що мене навіть не повідомили що знімають кошти.
- 9 декабря 2024, 12:19
Саме в грошах справа, точніше в тому, що вони були не ваші, що не завадило хутенько перекинути в інший банк.
Якщо телефон або гаманець знайдете на вулиці - спримаєте як подарунок долі?
Якщо телефон або гаманець знайдете на вулиці - спримаєте як подарунок долі?
- 9 декабря 2024, 14:40
Я розумію що ви топите за монобанківську контору (швитше всього працівник) це вже не вперше я стикаюсь з тим щомонобанківська контора щось чудить
Згадайте день вторгнення як вони поступили заблокуквали зняття кштів
Далі в мене було що Meгаго зняло з менене кошти списало 250 гр (У мене навіть акаунту небуло лаханулись я замітив звонили вибачались,)
проблема була твкож з тим що я перекинув випадково на благодійнісь 10 тис і потім вони сказали що такої транзакції небуло і куди кошти пішли незнають.
Все з мене цієї шарашкиної контори хватає.
Хочете користуйтесь потім неплачте
Згадайте день вторгнення як вони поступили заблокуквали зняття кштів
Все з мене цієї шарашкиної контори хватає.
Хочете користуйтесь потім неплачте
- 9 декабря 2024, 15:20
Щось у вас якісь дивні речі творяться — то випадково на благодійність 10 тисяч, то приходять гроші які не ваші. Вологі історії.
Але ви самі озвучіли, що намагалися швиденько вивести гроші, які вам не належать. І тут ніякий банк не винен, що людина жадібна та не дуже розумна.
- 9 декабря 2024, 15:32
Це не історії вологі (я доказати все це можу) а вам що тут до того за коменти доплачують ???
- 10 декабря 2024, 1:06
Що саме ви можете довести — як намагалися вкрасти гроші з помилкового переказу?
- Java Vetal
- 9 декабря 2024, 19:24
Якщо вам не байдужі ваші гроші тримайтесь якомога далі від цієї шаражки, полистайте відгуки, гроші крадуть з карток в астрономічних розмірах, як на сайтах так на картки дропів. З карток гроші знімають в Зімбабве у мінус поки клієнт спить та повністю не використають кредитний ліміт. Сапорт або імітує що щось робить або нічого не робить, прикриваючись купую шаблонних вибачень. У монобанка повно куплених ботів які підчищають відгуки та відбілюють репутацію
- 9 декабря 2024, 22:09
Погоджуюсь, карту щаблокував уже більше тим банко не користуюсь і нікому нераджу
Картку треба не блокувати, а закривати тощо блокування не допоможе, якщо шахраї підроблять оффлайн транзакції які списуються в мінус навіть з дебетових карток, таке вже було з цим псевдобанком, потім вони вимагають погасити кредит, тощо він по замовчуванню відкривається на 25 років
- 10 декабря 2024, 17:09
Ти вже забрехався — то на 25 то на 30 =)
- 10 декабря 2024, 17:24
Да там разницы нет, 20 или 30. Главное что не 3 года. А вообще во всех банках такой срок, хотя вроде где-то встречал и 99 лет, но не факт что в украинских
- 10 декабря 2024, 22:53
Тобі що до того, чому пхаєш свого носа всюди
- 11 декабря 2024, 0:05
Нічого, головне не краду чужих грошей =)
- 10 декабря 2024, 1:10
У монобанка повно куплених ботів які підчищають відгуки та відбілюють репутацію
А ще більше ображених блазнів, які безкоштовно тут працюють в коментах, щоб трошки підлікувати болюче сумління після того, як їх виперли на мороз за порушення угоди
- 10 декабря 2024, 16:12
Згинь слизь заказна
- 10 декабря 2024, 17:07
А шо такоє?
Зачепило за живе жадібного блазня, який думав, що найхитріший та можна просто вкрасти помилковий переказ?
| USD | 42 | 42.3693 |
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі