Банк , який займається мародерством під час війни
- Недорого Отзывы
- 21 октября 2024, 22:00
Сейчас придёт котяра и даст инструкцию как в электронный суд иск подать. Крипта?
- 22 октября 2024, 10:35
Это очевидно ж людям надо помогать) банкиры обнаглели, у меня знакомых из РФ в сбере такого бреда нет:) там люди делают обороты под 1 лям это порядка 400к и никто чего не спрашивает, а тут барыги засели)Притом что сбер чётко знает что люди торгуют криптой и не запрещает это делать :)
- 22 октября 2024, 10:34
Вам нужно составить иск через электронный суд и всё:) как составить иск расписал у себя в блоге.
Банк без обьгрунтованной пидозры что клиентом нарушается закон не может ни спрашивать откуда что куда уж тем более блокировать средства на счету, а так же не может отказать в обслуживании без законной причины прописанной в ст 1075 цку.
- 22 октября 2024, 12:29
Точно — і все. На цьому знання Валєри закінчуються, бо що буде далі він дуже примарно уявляє.
- 22 октября 2024, 17:58
Всё уже расписано в двух статьях
- 22 октября 2024, 23:40
Ті твої статті - то тотальний фейспалм
Тощо в манобанку можна тримати виключно кредитні картки, та брати гроші лише у борг у грейс-період, якщо не бажаєте місяцами, а то й роками оббивати пороги судів, намагаючись повернути свої чесно зароблені гроші, в країні клієнт максимально незахищений від свавілля банківських шахраїв у законі за виключенням моноботів, у яких «роками все працює без проблем»
- 22 октября 2024, 12:28
Поржав про чесно зароблені.
Дехто вважає, що все, що в кишеню впало — автоматично чесно-зароблене.
Ну і може варто не брехати як сивий мерін, а уточнити, що ініціатива з фінмоном надходить від держави, а не забаганка банків. Але дешевий хейтерок цього ніколи не скаже, бо має одну мету — виливати тут ненависть та образу, як покинута дівчина.
Дехто вважає, що все, що в кишеню впало — автоматично чесно-зароблене.
- vikazinenko
- 22 октября 2024, 12:28
Я вже не один раз подавала заяву на прискорення і ніякого результату немає ,я розумі. що треба вам час для перевірки , так ви скажіть який термін очікування , мені кожного разу пишуть , що термінів немає , я вам вже всі документи та докази відправила і вже пройшой майже тиждень , ви за тиждень не могли перевірити ? в других банках така процедурв звймає 2−3 дня. Або просто розірвіть зі мною договір , в мене немає часу очікувати не зруміло який термін
— пишіть скаргу в НБУ https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals про незаконне обмеження користуванням коштів після надання усіх документів
— заява у кіберполіцію про привоаснення коштів АТ Універсалбанк
— позов до суду з відповіддю НБУ та поліції з компенсацію адвокатських послуг за рахунок відповідача.
В манобанку вас будуть благати не робити цього та будуть скидати новий орієнтовний строк перевірки, але він може бути тривати навіть рік якщо не звертатись у контролюючі організації
— заява у кіберполіцію про привоаснення коштів АТ Універсалбанк
Я просила розірвати зі мною ділові відносини, але вони мені також кажуть, що ділові стосунки ми не можемо розірвати пока кошти на перевірці, але я надала всі документи і чую постійно тільки одну й ту саму відповідь.
Може хтось знає та підскаже, що робити, в голові тільки одне, йти до суду, якщо це все не вирішиться на днях
Передали запит колегам, по можливості, прискорити вирішення питання.
Фахівці зв'яжуться з вами для надання інформації.