Найкраща платинова карта в Україні
Хочу залишити відгук про найкращу платинову карту в Україні — Mastercard World Elite від Монобанк. Мало того, що Монобанк випускає цю платинову картку з тими ж можливостями, що й залізну IRON карту і на тій самій елітній платіжній системі Mastercard World Elite. Немає необхідності витрачати 10000 грн на місяць для відвідування бізнес-залів, як це відбувається в Приватбанку, А-банку і т.д. Також чудово реалізована оплата милями авіа-квитків та квитків на поїзд. Це ідеальна платинова карта з найкращими умовами та можливостями від Mastercard не лише в Україні, а й швидше за все по всій Європі. Дуже сподіваюся, що платинові картки, випущені в платіжній системі Mastercard, працюватимуть і з 2025 року. Дякую Монобанк за масу можливостей та позитивні емоції після взаємодії з додатком та карткою від Монобанк!
monobankua
10 октября 2024, 10:03
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
Не дуже розумію нащо платинова карта людині для якої 10000₴ на місяць великі витрати. Витрачаючи меньше ви ті милі будете накопичувати вічність. До того ж плата за карту, а це 300−400₴ будуть складать помітну частину вашого бюджету.
Як на мене то краще витратити 10000₴ на свої потреби і потім скористатися можливостями преміум-карти, ніж платити банку 300₴ за понти мріючи що колись вийде накопичити на подорож.
Якщо що, то я не про вас особисто, а про абстрактного клієнта банка, в тому числі і себе. Саме тому я собі платинову карту не робив — не бачу в цьому сенсу, а коли нарешті можна буде подорожувати краще виберу преміум від Кредо до дохід і витрати дозволяють не платити зайве.