Все хуже и хуже
- Недорого Отзывы
- 1 октября 2024, 20:48
А зачем затягивать до последнего дня льготного периода, в этом дело?
В мене весь десь застосунок працював, я їм активно користувався.
Якщо якась мережа терміналів не працює - яким боком тут Монобанк? Тим більш що мереж терміналів де можна поповнити рахунок Монобанку декілька.
Дубілет яким боком до Монобанку? Ти якись москаль схоже, бо тільки ці тупаки досі пишуть про Дубілета.
- radio rogal
- 2 октября 2024, 15:12
По этой причине никогда ваш бизнес не взлетит в европе
Так он и не взлетел — смерть koto то что в Англии не пользовался доверием котобанк
Закрытие stereo то что польский регулятор не пустил в свою страну украденные деньги с привата (которые были выведены фиктивными кредитами на фирмы-пустышки группы привата)
- SergeyNina
- 2 октября 2024, 22:36
Цитата «По этой причине никогда ваш бизнес не взлетит в европе, уже через месяц вас засудят за такое качество обслуживания»
Там альтернативы лучше есть
- oleksdesigner
- 3 октября 2024, 10:21
В Європі ненавидять брудні гроші тому всім проєктам рога і гороха показали пальцем на вихід, це тільки в нашій країні злодіям та аферистам у законі дозволено скамити громадян та звинувачити у відмиванні грошей, коли мільярди грн мутних компаній НБУ «не помічає»
Працюємо над тим щоб уникнути подібного у майбутньому.
Дякуємо за ваше розуміння і терпіння.