Як втратити нормального клієнта
Судячи з відгуків це вже другий такий кейс.
В ПУМБі теж працює фінмон — чекаємо на третій відгук і інформацію про то який четвертий банк був обраний.
Та ні, все ок. працюю вже пів року, фоп на моно й 3х місяців не прожив. Ніхто нічого не крутить, всі документи в порядку, податки сплачені.
Судячи з відгуків… ну якщо ви прочитаєте уважно попередній відгук то зрозумієте що а-банк прийняв кошти і відразу їх заморозив.
Судячи з моїх коментів та відгуків, яки ти звісно не читав, я людина що має рахунки в десятку банків, і в Моно теж. Маю рахунок ФОП, був і в ПУМБі, здається з 2020 перевів на Моно і досі тут.
А от ти схоже якийсь мутний чувак: з А-банку поперли, з Моно поперли, тепер в ПУМБі сидиш. Три місяці це не строк, подивимось чи протягнеш рік. Я то як раз подивився що ти писав та що робив.
- fotograf chunt
- 6 сентября 2024, 9:59
Эта такая внутренняя политика моно, фопы с которыми долго возиться и проверять деятельность, отправляются на выход, потому что от них больше проблем чем дохода и необходимость держать большой штат сотрудников для проверок. Поэтому вы правильно сделали что перешли в нормальный банк где отдельно занимаются малым бизнесом. Причина отказа — вы просто не нужны
- Oleksii Ch
- 6 сентября 2024, 10:37
Повна брехня.
Просто менше спілкуйся з тими, хто податки ФОПами дробить або під виглядом торгівдлі насінням крипту крутить.
Я в моно привів купу людей на ФОП — торгують, послуги надають, контракторами працюють — всі чесно та прозоро ведуть справи. Політ нормальний.
Мені ні телефонували, ні писали в боті, взагалі нічого окрім листа на пошту.
Звісно коли я надав документи з поясненнями вже було досить пізно.
Вчасно платив податки та нормальну комісію в моно.
Тож тепер я користувач ПУМБ. Піду туди писати гарний відгук
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку