Як втратити нормального клієнта

Проблема решена
Deplor
В лютому цього року моно надіслав лист з проханням надати документи по моєму ФОП. В мене з ними все добре, просто в той час коли прийшов запит на пошту я не міг фізично надати їх (хоч би в війсковий час трішки збільшили терміни)
Мені ні телефонували, ні писали в боті, взагалі нічого окрім листа на пошту.
Звісно коли я надав документи з поясненнями вже було досить пізно.
Вчасно платив податки та нормальну комісію в моно.
Тож тепер я користувач ПУМБ. Піду туди писати гарний відгук
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку

6 сентября 2024, 7:49
Судячи з відгуків це вже другий такий кейс.

В ПУМБі теж працює фінмон — чекаємо на третій відгук і інформацію про то який четвертий банк був обраний.
6 сентября 2024, 21:40
Та ні, все ок. працюю вже пів року, фоп на моно й 3х місяців не прожив. Ніхто нічого не крутить, всі документи в порядку, податки сплачені.
Судячи з відгуків… ну якщо ви прочитаєте уважно попередній відгук то зрозумієте що а-банк прийняв кошти і відразу їх заморозив.
6 сентября 2024, 22:37
Судячи з моїх коментів та відгуків, яки ти звісно не читав, я людина що має рахунки в десятку банків, і в Моно теж. Маю рахунок ФОП, був і в ПУМБі, здається з 2020 перевів на Моно і досі тут.

А от ти схоже якийсь мутний чувак: з А-банку поперли, з Моно поперли, тепер в ПУМБі сидиш. Три місяці це не строк, подивимось чи протягнеш рік. Я то як раз подивився що ти писав та що робив.
fotograf chunt
fotograf chunt
6 сентября 2024, 9:59
Эта такая внутренняя политика моно, фопы с которыми долго возиться и проверять деятельность, отправляются на выход, потому что от них больше проблем чем дохода и необходимость держать большой штат сотрудников для проверок. Поэтому вы правильно сделали что перешли в нормальный банк где отдельно занимаются малым бизнесом. Причина отказа — вы просто не нужны
Oleksii Ch
Oleksii Ch
6 сентября 2024, 10:37
Повна брехня.
Просто менше спілкуйся з тими, хто податки ФОПами дробить або під виглядом торгівдлі насінням крипту крутить.
Я в моно привів купу людей на ФОП — торгують, послуги надають, контракторами працюють — всі чесно та прозоро ведуть справи. Політ нормальний.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Як втратити нормального клієнта