Ответы и работа поддержки на самом низком уровне
А пояснити звідки гроші — в 17 рочків надскладна задача?
Схоже банк був правий раз тобі це не вдалося.
Схоже банк був правий раз тобі це не вдалося.
Я навіть не вспів надіслати, мені буквально через хвилини 3−4 прийшло сповіщення що на основі накопиченої інформації ми розірвали ділові відносини
- Oleksii Ch
- 21 мая 2024, 8:22
Якщо затримаєшся в Європі, там швидко навчать дбати про фінансову гігієну =)
Це звісно знову копі паста. Тех підтримка поставилась до мого питання не професійно. Не дали часу надати документи , ніякої інформації й бути не може бо я ніяким п2п не займаюсь, нічого підпільно не продаю, не торгую незаконним товаром, але вердикт винесли без моєї участі. Я потребую аби моя ситуація була переглянута ще раз але щоб я надав усі відповідні документи.
Тікайте взагалі з цього «банку» там страшенний безлад починаючи з підтримки, де у телеграмі відповідають першокурсники до фін аналітиків з моніторингу, яким простіше проставити відмову у обслуговуванні аніж ретельно розбиратися
Никому не рекомендую использовать этот банк за границей и вообще нигде, так как поддержка отвечает копи пастой, необученная, не знает сегодняшних реалий и чем может заниматься молодежь, где жить и т. д. Максимум за что я благодарен так это то что вывели деньги быстро.
Если поддержка монобанка (универсал банк) будет заинтересована в решении моей проблемы и пересмотра решения, то я конечно отзыв удалю, а в лучшем случае изменю на 5 звезд.
На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо