моно блокують карту без причини

Проблема решена
vivcharvlad
користувався монобанком 3−4 роки, ще з юніорки, і одного дня приходить сповіщення що на основі накопиченої інформації з різних джерел вони вирішують заблокувати карту. мені от цікаво, різні джерела це бабці які з вікна кричать, що я шахрай? жаліються на платіж в 10грн за транспорт який не пройшов, чи на виведення коштів з пейпалу, при тому не проходячи навіть межу в 10 тисяч? враховуючи те що я неповнолітній, не здавав карту в оренду, користуюсь моно 3+ роки і всі платежі в мене чисті, моно все одно вирішив заблокувати мою карту, хотів би я подивитись, що вживає той, хто приймає це рішення. плюсом, після чи до блокування ніхто в мене не просив ніякі документи, підтвердження надходження коштів, чи щось подібного, я так і не знаю за що конкретно заблокували карту. на приваті в мене транзакції дещо побільше, чим у моно, враховуючи те, що це державний банк, ні разу і ніхто мене за них не питав, тим більше не блокував карту. наразі кращого банку ніж моно не знайшов, але при такому обслуговуванні 🤷🏾‍♂️
monobank
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. Дійсно, на жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.

olexey designer
olexey designer
8 мая 2024, 19:41
Існує ж купа гарних банків, які не відноситься до своїх клієнтів, як до сміття, а ви понесли гроші шахраям, які намалювали гарну обгортку та ще заявляють, що вони є «банком». Ніякого банку «монобанк» офіційно не зареєстровано, ви можете перевірити це самостійно на сайті НБУ
8 мая 2024, 23:52
Навіть без політики банку ви не зможете повідомити причину, її просто не існує 🤷🏾‍♂️
Три літри
Три літри
9 мая 2024, 9:59
чи на виведення коштів з пейпалу, при тому не проходячи навіть межу в 10 тисяч?

ну ось і причина

а переказ був один єдиний, чи їх було декілька?

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / моно блокують карту без причини