Уникайте проблем — виводьте гроші з Монобанку!
«зберігати кошти в банку» — это никакой не банк, а финтех-проект, живущий своей жизнью и упавший на лицензию универсала. Клиента там уже так не ценят как в начале своего запуска
- SergeyNina
- 15 марта 2024, 23:32
Причина в том что вы заграницей.
У других банков тоже самое.
Требуйте пересмотр решения в ручном режиме.
Если нет то мне трудно порекомендовать другой банк. Пумб тоже самое. Если узнает что вы заграницей может блокнуть.
А банк аналогичная ситуация. Приват уже есть случаи.
- Oleksii Ch
- 17 марта 2024, 13:02
Шановний експерт з УСІХ банківських питань, ви схоже несвіжої горілки випили.
Нормальні люди спокійно співпрацюють з банками поза межами України і проблем не мають.
Причина не в том, что кто-то за границей. Причина в разных мутках по картам. НИКТО в отзыве об этом не признается. Если бы хотя-бы один из таких авторов показал читателем выписку/ операции, многое стало бы всем ясно.
Проте, 12 березня 2024 року, я отримала лист від вас, у якому повідомлялося про блокування моєї картки та припинення обслуговування, без будь-якого пояснення чи вказівки на причину. Це рішення здивувало мене і залишило мене в шоці.
Це дуже сумно і розчаровує мене бачити, що після такого тривалого часу співпраці ви раптово відмовляєте мені у послугах, не надавши жодного роз’яснення. Я була вашим відданим клієнтом, і таке ставлення викликає велике розчарування.
Відразу зауважу, що у результаті блокування всі мої заощадження були просто заморожені, і я зараз залишилася за кордоном без грошей!!! Це надзвичайно важко і неприємно для мене.
Я буду рекомендувати всім своїм знайомим виводити свої кошти з вашого банку, щоб уникнути подібної ситуації в майбутньому. Немає ніякого сенсу зберігати кошти в банку, який може раптово і безпідставно відмовити в обслуговуванні.
Детально все перевірили та переглянули рішення у відмові в обслуговуванні
На поточний момент всі обмеження зняті, картки активні.
Сподіваємося, що наша подальша співпраця приноситиме лише позитивні емоції.