Минфин - Курсы валют Украины

Установить

monobank

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
oleg722 27 февраля 2024, 21:34
Доброго дня, хотів стати клієнтом монобанку, встановив додаток на смартфон і почав реєстрацію, відправив всі документи які були потрібні банку, і все, мені відмовили у відкритті рахунку. Як тільки банк побачив що моя реєстрація це лівобережжя Херсонщини. Далі я спробував поспілкуватися в чат боті телеграм монобанку, зі службою підтримки,і пояснив що мені потрібна лише віртуальна картка без пластику, щоб Діти могли мені перерахувати гроші. Мені пообіцяли спробувати вирішити моє питання, потім почали просити відправити в телеграм мій ІПН та ПІБ. на що я відповів, що все вже відправив у додаток банку, і в них є вся інформація, а в телеграм небезпечно відправляти такі дані, написав тільки номер телефону на який здійснював реєстрацію, на що банк віднісся з розумінням, і запропонували почекати 5 днів. Тепер для вирішення питання потрібно скриншот з геолокацією для технічної перевірки реєстрації, Моя реестрація є на фото документів які я вам відправив. Як я писав раніше, небезпечно відправляти в телеграм також і геолокацією.Все є у документах.
До чого я це все тут написав, я хотів би донести до монобанку, що всі ті люди які знаходяться на Херсонщині на Запоріжчині за два роки страждань, теж хочуть мати право відкрити просто віртуальну картку без пластику, без кредитів і займів…щоб інколи їх діти могли допомогти їм фінансово. Щоб Відкрити нову картку, бо ті картки які були відкриті раніше, вже не дійсні, і треба отримувати пенсію, на картку яка відкрита саме на твої документи. Ми теж все розуміємо! але без вашої допомоги ми тут лишаємося сам на сам, і без підтримки рідних людей. З повагою до вас і розумінням.
monobank
Ответ банка
monobankua 28 февраля 2024, 11:02
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та допомогти у вирішенні питання
Написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації

Комментарии - 22

+
0
Три літри
Три літри
27 февраля 2024, 21:52
#
на що я відповів, що все вже відправив у додаток банку, і в них є вся інформація

Цієї інформації немає в оператора до якого ти звертаєшься. І не може бути — ти ж не хочеш щоб будь хто мав доступ до твоїх документів, тому банк зберігає твої документи передані разом з заявкою на відкриття рахунку окремо і навіть не всі робітники банку можуть отримати до них доступ. Це по перше.

По друге звідки оператору знати що ти це та сама особа яка подавала заявку на відкриття рахунку? Саме тому йому потрібні твої документи щоб він міг перевірити твою особу.

Тепер для вирішення питання потрібно скриншот з геолокацією для технічної перевірки реєстрації, Моя реестрація є на фото документів які я вам відправив. Як я писав раніше, небезпечно відправляти в телеграм також і геолокацією.Все є у документах.

В документах ніякої геологації немає, там є лише адреса прописки.

Щоб Відкрити нову картку, бо ті картки які були відкриті раніше, вже не дійсні, і треба отримувати пенсію, на картку яка відкрита саме на твої документи.

А як ти збираєшься передавати дані картки в пенсійний фонд якщо ти жахаєшься навіть надіслати свою геолокацію в телеграмі?
+
0
Anrey12
Anrey12
28 февраля 2024, 9:15
#
Особисто оператору не потрібні документи, бо після отримання він їх передає фахівцю, який займається оформленням карток-це по перше.

По друге -оператор не бачить контактний номер та не може порівняти номери?Про голосову та відеоідентіфікацію він теж не чув?

З ПФУ спілкування йде не через телегу, а особ. кабінет, доступ до якого через ецп.
+
0
Три літри
Три літри
28 февраля 2024, 9:47
#
Особисто оператору не потрібні документи, бо після отримання він їх передає фахівцю, який займається оформленням карток-це по перше.

Я і не казав шо вони потрібні особисто оператору. Бо як ти правильно сказав він передає запит і документи спеціалісту який займається цим питанням. А той спеціаліст звісно має мати хоч якісь підтвердження що займається запитом саме від тої особи яка раніше подала заяву на відкриття рахунку.

Тому і потрібні документи, хіба не те саме я написав?

По друге -оператор не бачить контактний номер та не може порівняти номери?

А що доводить номер крім того що це той самий номер? Законодавством не вказано що телефонний номер є унікальним атрибутом людини як наприклад паспорт. Банку ж треба не телефон, а підтвердження особи.

До того ж телеграм взагалі не перевіряє що номер який зазначений в його акаунті це той самий номер що і в сімкарті на смартфоні на якому він працює. В вайбер робить цю перевірку в якійсь м’якій формі. А телеграм запущений на комп’ютері чи як веб-застосунок взагалі і не має що перевіряти.

Заволодіти телеграм-акаунтом чи користуватись одночасно з кимось цілком можлива історія коли ти знаходишься на окупованій теріторії де мобільні мережі знаходяться під ковпаком ФСБ які можуть перехоплювати авторизаційні СМС-ки. Або і взагалі посадити людину у підвал і заволодіти як її смартфоном, так і іншими речами включно з документами
+
0
Anrey12
Anrey12
28 февраля 2024, 10:15
#
Цієї інформації немає в оператора до якого ти звертаєшься+ звідки оператору знати, що ти це та сама особа, яка подавала заявку-Я і не казав шо вони потрібні особисто оператору- Віталя, ретельніше треба…

Законодавством не вказано що телефонний номер є унікальним атрибутом людини як наприклад паспорт. Банку ж треба не телефон, а підтвердження особи-автор вже надав копію паспорта моно.

телеграм взагалі не перевіряє-мова не про телегу

авторизаційні СМС-ки-
деякі банки через вайбер надсилають коди та проводять відео-ІD

Заволодіти телеграм-акаунтом чи користуватись одночасно з кимось цілком можлива історія…- і для цього треба звертатися до моно з заявою про відкриття картки?Що ти верзеш?
+
0
Три літри
Три літри
28 февраля 2024, 11:01
#
Віталя, ретельніше треба…

оце рівень спілкування, оце ти вразим аргументацією
+
0
Anrey12
Anrey12
28 февраля 2024, 15:12
#
Та то не я, а М.М.Жванецький…
+
0
Три літри
Три літри
28 февраля 2024, 9:49
#
Про голосову та відеоідентіфікацію він теж не чув?

Про яку ідентифікацію мова якщо людина ще не має рахунків у банку? Є лише заявка на відкриття рахунку з документами, але ця інформація з дуже обмеженим доступом як і має бути.

До того ж чим це відрізняється від передачі документів та передачі геолокації проти яких автор категорично проти?
+
0
Три літри
Три літри
28 февраля 2024, 9:50
#
Ти вирішив до***тися до букв?
Ну то спробуй краще з автором, там хоч є за що зачепитись :D
+
0
Anrey12
Anrey12
28 февраля 2024, 10:17
#
Автор написав своє враження, та тількі ти до***вся до його букв.-)
+
0
Три літри
Три літри
28 февраля 2024, 11:11
#
То ти вирішив помститися бо твою дівчину образили? 🤣
+
0
Anrey12
Anrey12
28 февраля 2024, 15:13
#
Ніяким чином-суто пореготати…
+
0
SergeyNina
SergeyNina
28 февраля 2024, 0:45
#
Все безопасно. Проблема в том что вы живёте в «проблемном» месте и решение будете ли вы клиентом или нет решают вручную
+
+15
MarselKN
MarselKN
28 февраля 2024, 9:23
#
А как вы собрались использовать там карту?
+
0
Anrey12
Anrey12
28 февраля 2024, 10:18
#
Перекази
+
+15
MarselKN
MarselKN
28 февраля 2024, 10:51
#
Ну эти родичи, что пополняют, могут и переказы сделать куда надо, если попросить
+
+8
Danilich
Danilich
28 февраля 2024, 9:55
#
Это потому что они набрались «7 млн» клиентов, и теперь банковские аферисты выбирают кому дать и кому не дать карту. За такое вообще нужно лишать лицензии. А на самых началах курьер выдавал карту на улице просто заглянув в паспорт.
Так это при том что куча клиентов сидит, например в той же Турции , и занимается мошенническими сборами на карту, которые перегоняются в крипту, на которые они смотрят сквозь пальцы, а клиенты со своей же страны, только из неоднозначности статуса локации для банковских ростовщиков уже второй сорт
+
+47
MarselKN
MarselKN
28 февраля 2024, 10:54
#
Вообще то банк может решать кто будет клиентом, а кто нет, по каким хочешь причинам и параметрам. Никто не кому ничего не должен.
+
+23
ch777
ch777
28 февраля 2024, 14:53
#
Риба гниє з голови, які власники банка — таке і відношення до клієнтів, грубе порушення прав людини за наявністю «хорошої» та «поганої» прописки. Чому вас взагалі вас понесло у цей пилосмокт?
+
+16
Три літри
Три літри
29 февраля 2024, 8:06
#
А в якому ще банку тобі відкриють рахунок заочно, та при тому що твоя прописка на окупованій теріторії?
+
0
TilnovY
TilnovY
1 марта 2024, 10:18
#
Им  ***
+
0
Devid1990
Devid1990
1 марта 2024, 22:15
#
Вы нашли в какую страну и банк обращаться :)))
+
0
Три літри
Три літри
1 марта 2024, 22:44
#
В іншій країні рахунок просто не відкриють
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41.18 41.6563
EUR 45.83 46.5008
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41.18 41.6563
EUR 45.83 46.5008
Все курсы банка