Якщо вам подобається коли з вас знущаються то вам у цей банк.
«Вітаю, мене звати Анастасія, фахівець з аналізу фінансових операцій
Просимо надати скріншоти аккаунту, де буде видно, що ви проводите операції по криптовалюті за участю вашої картки Монобанк, та скріншоти аккаунту / гаманця, де видно дані власника (ПІБ / електронна пошта / телефон).»
автор, так вы же торговлей криптовалютой занимаетесь. Вас в ЛЮБОМ украинском банке рано или поздно блокнули бы , а не в одном только Монобанке .
Как-то непонятные претензии
Как-то непонятные претензии
- 5 декабря 2023, 21:38
Для моно надо иметь какого нить бухгалтера который сможет вам написать бамажку что вы заработали эти деньги
Всё таки иногда, тупые люди в банке это +, меньше знаешь крепче спишь, получай свои комиссии за переводы, и спи спокойно)
А эти бесплатники, деньги брать не хотят, зато заглядывать в каждую нишу желают)Что они будут делать когда банки и вовсе уйдут в небытие
- 6 декабря 2023, 13:28
Як тільки ти зможеш купити хліба за крипту, одразу банки закриються.
Але скоріше криптоспекулям задушать доступ до фіатних валют =)
Але скоріше криптоспекулям задушать доступ до фіатних валют =)
- 6 декабря 2023, 14:26
Нууу я сомневаюсь в этом, это невозможно, скорее банки переобуются в крипто биржи ахаха
- 6 декабря 2023, 15:11
Ще й як можливо.
Як показали дії деяких урядів проти криптобірж, придушити їх — питання політичної волі. Прикрити банківскі акаунти та кор-рахунки бірж, душити з заморозкою коштів за п2п великих сум без підтвердження або з найменшим натяком на крипту і привіт.
- 6 декабря 2023, 15:15
Та, то такое себе занятие)) людей не хватит душить за каждый платёж в подозрении покупке крипты или продажи :D
У нас свободное не европейское государство, такие больные фантазии тут не работают)
- 6 декабря 2023, 13:29
Цікаво, з цих статків хоч копійка податків була сплачена?
Хоч паршиві «єдині» декілька відсотків…
Хоч паршиві «єдині» декілька відсотків…
Вітаю! Мене звуть Марина, співробітник з аналізу операцій.
З урахуванням минулого місяця на Ваш рахунок монобанк було зараховано N UAH
Просимо надати документ який покаже джерело походження коштів
Це може бути один із таких документів (хоча перелік не є вичерпним):
— довідка про доходи за місцем роботи або за місцем отримання соціальних виплат. Цю довідку ви можете отримати у свого бухгалтера;
— виписки банків і договори, якщо ви отримали дохід за виконання робіт, послуг тощо;
— документ, який би показав, що ви продали будь-яке майно (рухоме, нерухоме, авторські права тощо), або договір дарування;
— документи про отримання страхової суми, дивідендів, спадщини, виграшу в лотерею;
— кредитні договори, договори позики, в яких ви є позичальником;
— декларація про доходи з відміткою податкової.
Просимо пояснити економічну суть операцій по карті, численні зарахування, далі кошти переводите на картки інших клієнтів, уточніть, за що оплата на вашу карту? І за що далі проводите розрахунок?
Надав підтверджуючі документи та відповів на запитання.
Вітаю. Гроші були зароблені у 2021 році і зберігалися в Райффайзен (надав декларацію). З Райффайзен я переслав до Монобанку для покупки Tether USDT.
Вітаю, мене звати Анастасія, фахівець з аналізу фінансових операцій
Надав підтверджуючі документи вдруге, де видно моє прізвище та ім'я, та номер моєї картки монобанк.
Вітаю! Мене звуть Лінда, співробітник з аналізу операцій.
Надайте будь ласка виписку по рахунку з якого перераховували кошти
Надав підтверджуючі документи третій раз, виписку по рахунку с райффайзен банка.
Чи можете надати всі дані з аккаунту бінанс
Щоб підтвердити ваш профіль на біржі Binance, зайдіть у вкладку «Безпека», далі потрібно буде обрати спочатку «Номер телефону» та зробити скріншот у цьому меню.
Далі вийти на головну сторінку вкладки «Безпека» повторно і увійти до розділу «Ел. пошта» та зробити скріншот вже в новому меню.
По результату просимо надати обидва скріншота в наш чат.
Ви знущаєтеся? Може відразу всі гроші переказати вам на рахунок? Це вже перебір, як закрити рахунок у Монобанку?
Ця інформація необхідна для аналізу що рахунок належить вам, всі дані зберігаються банківською таємницею
Вчетверте я вже не витримав, рахунок із грошима не розблокували. Так ще хотіли особисті дані від біржі.
Ми уточнюємо різну інформацію, для розуміння повної картини
Інформація, яку ви надали, знаходить у колег в роботі
Після перевірки обов'язково надамо вам зворотний зв'язок