Заблокували особистий кабінет після 2 років користування
Так ніде не скажуть чому.
У суді скажуть. Згідно законодавства, сторони повинні надати докази
У суді скажуть.
І в суді не скажуть, а суд ви програєте заплативши грошей за те що маєте пиху та не маєте знань.
Згідно законодавства, сторони повинні надати докази
Докази чого? Банк звинувачує в чомусь клієнта та самостійно проводить слідство в порушення закону?
якби банк хотів то саме ви б опинились в суді і суддя спитав би у вас про докази порушення банком законів
а після вам би довелось фінансово компенсувати голослівні звинувачення
Згідно законодавства, сторони повинні надати докази
а після вам би довелось фінансово компенсувати голослівні звинувачення
Я вважаю, що у вас недостатньо знань, і у вас немає судової практики у таких справах. Якби ви знали закон, то розуміли би, що якщо банк не доведе законність свого рішення (в данному випадку тут я розумію банк відмовив в обслуговуванні), то суд може визнати рішення банку недійсним.
А ще я вам більше можу сказати, що є законний спосіб дізнатися причину, без звертання до суду
Я вважаю, що у вас недостатньо знань
Пише мені людина яка ні разу не читала закон про фінмониторинг і яка не знає що я цей закон прочитав ще в квітні 2020 коли він не діяв, а після перулярно перечитую
Банку не треба щось доводити. Ця справа не розглядається в суді.
В суд ця справа може потрапити лише після вашого звернення до суду та сплати судових зборів.
І там в суді вже ви повинні довести що банк щось порушив, а банку буде достатньо спростувати ваші звинувачення пославшись на закон який ви не читали. Що він легко зробить. А потім ви ще заплатите за час роботи суду.
Іі немає. Саме тому ви її і не назвали 😆
Всі ці дитячі ігри «я знаю секретний прийом карате» залиште для однокласників.
Банку не треба щось доводити. Ця справа не розглядається в суді.
Іі немає. Саме тому ви її і не назвали 😆
Всі ці дитячі ігри «я знаю секретний прийом карате» залиште для однокласників.
Я би з вами вживу (або по телеіону) подискутував би, просто не люблю писати дуже багато тексту. Можу надати аргумент (законний) на кожне ваше слово. Якщо є бажання напишіть ваш телеграмм в особисті.
А стосовно того, чому я не написав як дізнатися причину, то я витратив на це час і кошти. І безкоштовно не буду ділитися цією інформацією
- Oleksii Ch
- 26 августа 2023, 22:49
Яка фантастична маячня. Автор, вам 17 років?
- Manyilenko7
- 26 августа 2023, 23:51
На мою думку якщо банк поважає і цінує своїх кліентів, він із ввічливості поясне яка причина змусила відмовити від користування банком. Я вважаю що не порушив ніяких правил при користуванні банком.)
- SergeyNina
- 27 августа 2023, 2:01
Проверьте почту что привязана к вашему аккаунту там могли быть письма от банка. Нормальный банк не будет отказывать в обслуживании. Есть списки причин отказа в обслуживании, а не захотел — закрыл карту и все в тайне.
Суд бесполезен. А вот жалоба в нбу на банк не помешала бы
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі та допомогти