Хотіла закрити рахунок в банку. Довго пимали про переваги. Весь час говорили про закриття КАРТКИ (різниця,суттєва). Не рекомендую. Матимете проблеми.
Не рекомндую, якщо не хочете мати проблем фінансових.

3 августа 2023, 18:29
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації
Щоб не мати фінансових проблем — треба використовувати картку за прямим призначенням.
Отримувати зарплатню
Купувати продукти
Сплачувати комуналку
Збирати заощадження
і тоді жодних фінансових проблем не буде
А я просила особисто мені відповідати? Банки України чомусь впевнені, що мають безмежні права, в тому числі входити в особистий простір.
У ваш особистий простір ніхто не входим. Особисті повідомлення це можливість спілкуватись напряму між відвідувачами сайту. Такеж просте і розповсюдженне як спілкування між відвідувачами будь якого форуму які існують з кінця 90-з років.
От банк і пробує запитати у вас деталі інциденту. Но якщо не хочете зберігати приватність можете тут публікувати всі деталі — це вже ваш вибір.
А в які саме особисті вони написали? В вайбер я їх заблокувала. В інших месенджерах жодних повідомлень. Банк не надійний абсолютно.
А в які саме особисті вони написали? В вайбер я їх заблокувала.
до чего тут вайбер? 🤦♂️ мова про цен сайт
якщо ви їх блокуєте то навігатор ви їм тут питання задаєте?
Банк не надійний абсолютно.
це ви ненадійні бо заблокували банк в вайбері, але одночасно з цим питаєте в нього щось на форумі
а у відгуку навіть не зрозуміло з чим проблема
до чего тут вайбер? 🤦♂️ мова про цен сайт
якщо ви їх блокуєте то навігатор ви їм тут питання задаєте?
Банк не надійний абсолютно.
а у відгуку навіть не зрозуміло з чим проблема
- 7 августа 2023, 12:13
Тут на сайті є особисті повідомлення
- 5 августа 2023, 10:44
Особистий простір в інтернет це оксюморон.
Ви опублікували відгук на ресурсі, де мржна коментувати.
То ж готуйтесь досхочу куштувати тунця, якщо відгук — маячня.
Ви опублікували відгук на ресурсі, де мржна коментувати.
То ж готуйтесь досхочу куштувати тунця, якщо відгук — маячня.
Та коментуйте. Цікавий момент: о 4-ранку з телефону чоловіка легко вирішила всі питання з його карткою. Просто спілкуючись в вайбер. Насамкінець ще й рахунок йому закрила, доки він солодко спав. З ПРИВАТОМ такий номер би не пройшов однозначно. Монобанк ніяким чином не спробував ідентифікувати автора смс.
Насамкінець ще й рахунок йому закрила, доки він солодко спав.
ви зізнаєтесь в кримінальному злочині
від покарання вас врятує лише те що чоловік підкаблучник і не подасть на вас до суду
а банку немає сенсу вас звинувачувати
ви зізнаєтесь в кримінальному злочині
а банку немає сенсу вас звинувачувати
Я визнаю цей недобанк так собі по надійності. А ви, мабуть, холостяк? Чи представник банку? Ні. Все-таки Приват. Ніяких могонедобанків…
Чоловік тепер цілком має право запитати в банка: а на якій підставі ви, не уточнивши і не ідентифікувавши мою особу, перерахували мої кошти невідомо куди, закривши при цьому мій рахунок? Але питань не буде. Буде рахунок в іншому банку. З менш зручними, можливо, умовами, але надійнішому.
Ні, не зможе. Він забовʼязаний зберігати в секреті дані для доступу в застосунок. Якщо він передав їх сторонній особі (тобто вам) то жодних претензій до банку він предʼявити не може
- 7 августа 2023, 15:08
Схоже, в монобанку зʼявилась перша фанатка. А з таким характером, вона за мить стане президенткою клубу «покинутих дівок» імені Монобанка, посунувши Льошу Герасименко та Дніліча =)
- 7 августа 2023, 10:46
Так банк і не має нічого ідентифікувати.
Використання третьою особою фінансового номера та фінансового пристрою клієнта — відповідальність клієнта, якщо він не завляв про втрату доступу до телефону.
Перевірила сьогодні на прикладі Приват. Все чітко і зрозуміло. При перерахуванні значної суми перевірили все: код, прізвище, яке вказане було при наданні особистої інформації, ряд контрольних запитань, голосові повідомленея і т.д. Трошки втомилася відповідати, зате впевнилася в надійності і захищеності власних коштів.
- 7 августа 2023, 14:40
Це все пусте бла-бла-бла.
На Приват тона відгуків про втрату грошей через скам та фішинг.
Чогось не рятують ні коди, не перевірки.
На Приват тона відгуків про втрату грошей через скам та фішинг.
Чогось не рятують ні коди, не перевірки.