Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Хочу щоб просто люди розуміли що це за банк.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Delaysman 9 июня 2023, 11:27
Не хочу нічого доводити, хочу лише щоб нарешті опублікували відгук і мою субєктивну думку.
Блокування коштів.
Мав шість карток, від різних банків на які мені пересилали кошти за фріланс, ніколи мені жоден банк нічого не блокував, і не запитував підтвердження коштів окрім моно.
Це можна під будь-якими соусами подавати моніторинг, і так далі. Але людей в Україні сотні тисяч фрілансить, і якщо відритий ФОП і сплачується єдиний податок, обороти не перевищують ті які дозволені законом, то доля 100 доларів які зайшли на рахунок, нікого хвилювати не повинна, звісно що довести звідки ці кошти можливості немає, цим банк і користується.
В зв’язку з рішенням виконавчої служби, у мене були тимчасово заблоковані всі картки, коли почалася війна всі рахунки на яких було менше 100к гривень, були розблоковано автоматично, окрім монобанку, і після рішення про зняття обмежень від виконавчої у мене кошти заблоковані, і це стосується лише моно банку. Тому що решта банків усе автоматично розблокували. Вони з мені кажуть що потрібен лист від виконавчої, а той лист від виконавчої мені ж в додаток монобанку прийшов. Щоразу говорять що ми перевіряємо, що там вони перевіряють — невідомо.
monobank
Ответ банка
monobankua 9 июня 2023, 14:38
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації

Комментарии - 23

+
0
dimasfanzerg
dimasfanzerg
9 июня 2023, 12:15
#
А ви користувались білой карткой?

+
+65
Oleksii Ch
Oleksii Ch
9 июня 2023, 13:42
#
Ну тобто отримуючи на шість карток прибутки від фрилансу, ти порушував умови користування пластиком для фізособ шестикратно. Цікаво. Та ще й дробив надходження, зрозуміло для чого.
І про ФОП великі сумніви, бо кожен, хто сидить на третій групі (як раз зручно фрилансити та працювати як незалежний контрактор), знає, що гроші мають надходити не на купу карток, а на рахунок.
А якщо ти фрілансив напряму, то мав отримувати валюту, маючи валютний ФОП-рахунок, а потім мав продавати валютний виторг.
Схоже, черговий боржник вигадав чергову історію, чому банк поганий, бо автор взагалі не розуміється на тому, про що пише.
+
+25
Jokets
Jokets
9 июня 2023, 16:16
#
Знову параноя про московію… автор пише відгук про те як він отримує гроші і не платить податки (не зрозуміло лише для чогось в кому ця інформаці) коли в нього взагалі притягався до банку стосовно того що в нього арешт від виконавця
+
+25
Oleksii Ch
Oleksii Ch
9 июня 2023, 16:19
#
Та я взагалі від деяких відгуків в ахері.
Автори мають молитися на нашу державу та наші банки, бо десь в Європі вже б податкова по судах затягала та останні труси зняла. А в США — сиділи б по 10 років разом з вбивцями.
+
0
Delaysman
Delaysman
9 июня 2023, 19:36
#
Можна 5 мільйона проводити по цій формі, на єдиному податку, в мене там обіг всім по шести карткам сумарно, не перевищував навіть 50 000 на місяць, були як рахунки так і картки. Якщо більше потрібно декларувати, як прибуток. Банкам з людей які 500 доларів заробляють на місяць, не дуже то і цікаво займатися, головне що сплачується податок, щомісяця подаються звіти. Починають дивитися від 400 тисяч коли оборот. А це це просто гроші на прожиття. А на які ти там рахунки що отримуєш, і якими картками користуєшся це вже умовності. Я впевнений що ви то і самі гроші кидаєте і отримуєте, просто ваше завдання тут писати те що на що вам носом тикнуть.
+
+15
Oleksii Ch
Oleksii Ch
10 июня 2023, 0:59
#
Яка фантастична маячня від першого до останного слова.
Особисто я все до копійки проводжу через ФОП-рахунок, а потім вже переказую на картку та користуюсь. І сплачую податки щоквартально.
Навіть якщо ти 5 доларів заробив, отримавши по долару від 5 людей, це вже порушення, тому що картки фізособ не для бізнесу зроблені.
Яка нафіг звітність, про що ти? Ти по 6 карткам звітність подаєш? Податкова була б в захваті. Як я і думав, ти взагалі не відстрілюєш, як воно працює.

Ну і останне. Горе-клієнти завжди починають кукурікати про «писати про то, на що носом тикнуть» коли не зістрічають підтримки іхніх відгуків.
+
0
dimasfanzerg
dimasfanzerg
14 июня 2023, 11:47
#
Тому що підтримка у моно…
+
+20
Delaysman
Delaysman
9 июня 2023, 19:43
#
В США можна прибуток декларувати як витрати, там гнучка система оподаткування, можна отримати прибуток, купити на нього авто, і записати як витрати, і не платити податки, і це законно. Не меліть дурниць, в мене в США живуть друзі, головне подати декларацію, що куди ти витратив, і кому на що кидав гроші, там так само кидають на карти, і за готівку купують.
В США податки набагато менші ніж в Україні, а доходи більші, в нас лише ПДФО + ПДВ більші ніж частини платників податків США, та податки прив’язані до доходу, чим більше заробляєш тим більше платиш податок. В нас податки тягнуть з бідних, а багаті їх оминають. В США з таким доходом, я би або взагалі не платив податки, або мінімально. Бо там знову повторюся складний відсоток, і один податок віднімається від іншого, і прив’язаний до прибутку.
+
0
Oleksii Ch
Oleksii Ch
10 июня 2023, 1:01
#
Гарно там де тебе немає =)
+
0
Три літри
Три літри
10 июня 2023, 8:18
#
Ніхто не забороняє тобі працювати на ФОП не за єдиним податком, а за звичайною схемою з прибутком. Але ж ти сам не захочеш бо прийдеться рахувати видатки і проводити їх через бізнес-рахунок.
+
+20
Delaysman
Delaysman
9 июня 2023, 19:59
#
Я в Європі працював, там такий рівень доходу що навіть сплативши всі податки, ти можеш купити все необхідне, і ще нормально грошей лишиться, там зовсім інший рівень життя.
Останні труси тягнуть з нас тут, і казки розповідають про податки, особливо ті в кого гроші в офшорах і вони їх не платять.
В Україні досить високі податки, які до того ж платять усі, і охоронник чи працівник нової пошти, платить 40% ПДВ + ПДФО, отримує своїх 12к на які виживає. І 40% для нього це дофіга, бо за ці гроші людина не живе, а виживає. І в нас таких людей мільйони, звичайних простих людей. Тому не треба тут про податки.
+
0
Oleksii Ch
Oleksii Ch
10 июня 2023, 1:02
#
Пішла зрада…
+
0
Три літри
Три літри
10 июня 2023, 8:20
#
І за кордоном і тут доход заробляєш ти сам, а не тобі його платить держава.

Податки з тебе тягнуть однаково і за кордоном і тут у процентах від доходу, тож якщо ти мало заробив то і сплатиш мало.

Але яким боком це все до банку?
+
0
ch777
ch777
10 июня 2023, 15:53
#
Повна маячня не всюди так
+
0
Три літри
Три літри
10 июня 2023, 7:53
#
Як це неможливо довести звідки 100 доларів? Це явно не фріланс.
+
+15
Jokets
Jokets
11 июня 2023, 14:37
#
Напевно не фріланс, а онліфанс)
+
0
dimasfanzerg
dimasfanzerg
14 июня 2023, 11:45
#
Це теж. Свого роду фріланс…
+
0
Danilich
Danilich
11 июня 2023, 16:12
#
Delaysman, монобанк это не банк, как вы написали. Это отдельный финтех проект, созданный выходцами из привата на украденные деньги, причем они прекрасно знали об этом, когда кредиты выдавались фиктивным фирмам.
2. В реестре банков НБУ такого банка нет, они пользуются лицензией совершенно другого банка для указания финансовых услуг
3. Проект давно опустился на дно по качеству поддержки, когда он запускался несколько лет назад, отношение к клиентам было намного лучше и внимательнее, сейчас им ничего не стоит вытереть ноги об клиента, прикрываясь сожалением и деликатным общением
«Банки» без касс, отделений и сети банкоматов (своей или партнерской) бесполезны для бизнеса, их удел мелкая розница
+
0
Jokets
Jokets
14 июня 2023, 6:47
#
При этом именно в моно по отзывам видно больше всего блокировок по фин мониторингу, а видимо все-таки банк как раз таки лучше других за допу хватает любителей халявы
+
0
dimasfanzerg
dimasfanzerg
14 июня 2023, 11:46
#
Поддержка это в моно сейчас вообще эпик… Дниве.
Отношение к клиентам то есть пол беды… А вот ждите ваш вопрос в обработке… И так днями.
Делает ее просто безполезной.
+
0
Danilich
Danilich
14 июня 2023, 13:31
#
Днями это значит что загрузка поддержки большая и нет специалистов разгребать проблемы, выходит, что шарящие спецы просто сваливают с моно работать в другие места
+
0
Oleksii Ch
Oleksii Ch
14 июня 2023, 14:10
#
Я о 13:55 звертався в ТГ підтримку, о 13:58 отримав відповідь
Питання було вирішене хвилину тому о 14:09
+
0
Danilich
Danilich
14 июня 2023, 15:42
#
Если бы ты немного шарил то есть разные уровни поддержки https://geniusee.com/single-blog/it-support-levels
от низшего, который сразу получает сообщения и пишет слезливые извинения перед обозленным клиентом, до самого высшего технаря, который пойдет копаться в внутрянностех систем.
Так что твой вопрос не стоит выеденного яйца, который решил Л1 за несколько минут
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 40.87 41.3206
EUR 44.84 45.4401
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 40.87 41.3206
EUR 44.84 45.4401
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Хочу щоб просто люди розуміли що це за банк.