відмова в обслуговуванні

Nyjolay 11 апреля 2023, 19:52
дуже приємна та чуйна підтримка, але політика банку мені абсолютно не зрозуміла. зараз дуже складний час для всіх українців, робити перекази грошей, допомагати родичам чи друзям треба як ніколи. Але монобанк може відмовити вам у обслуговуванні без пояснення причин. Заблокувати аккаунт та заморозити гроші.
monobank
12 апреля 2023, 10:10
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації

11 апреля 2023, 20:48
Меньше занимайся серой деятельностю и проблем не будет…

Тоже мне выгодная схема прикидываться что это деньги от родственников в надежде что от жалости разрешать пользоваться деньгами и мутит серые схемы дальше
12 апреля 2023, 14:09
Ну во первых на ТЫ на кухне с тещей общаться будуте, а во вторых меньше комментарий в вопросах, о которых абсолютно ничего не знаете, за «мутные схемы» я вижу вы отлично в курсе всего. личный опыт?
12 апреля 2023, 16:49
Опять очередной человек из высшего общества. запомни общаюсь как мне удобно в интернете нету никаких правил по поводу ты или вы. не нравиться не отвечай на комментарий…

А по поводу мутных схем конечно… тут половина нитыков з такими комментариями под видом волонтерства, помощи родителям, а в итоге когда дело доходит до жаренного сразу все выходит наружу.
11 апреля 2023, 21:03
Кожного місяця перекидую гроші дружині та дитині. Після лютого стільки ж, а може іноді і більше відправляю на різні благодійні цілі і це не завжди офіційні фонди, а і прості банки чи картки інших людей. Жодного питання від банку.
11 апреля 2023, 22:17
Более миллиона гривні за год провел через моно банк — что не так — почему банк не блокирует счета, то же самое в других банках, что я делаю не так?
11 апреля 2023, 22:40
Твой случай это частный, понятно что переводы со своего инн на свой же наврядли попадут под финмон, разве что по 400К кидать минимум, но ты таких сумм не зарабатываешь.
Тут же другой случай, что-то не понравилось им в деятельности автора
11 апреля 2023, 23:01
Автор загадково написав про «допомогу рідним».

А допомога рідним це явно навіть не сотня тисяч гривень, якщо це дійсно допомога і саме рідним. І якось слабо віриться що банк закрив рахунок за два-три перекази на місяць на одну чи може декілька десятків тисяч гривень.

Або автор відверто описує ситуацію: кількість рідних, частота переказів, приблизний оборот допомоги — і тоді ми (можливо) жахаєшся дрібʼязковості Монобанка.
Або декілька мільйонів клієнтів які регулярно переказують гроші і дуже часто не рідним, а навпаки зовсім незнайомим, кажуть автору «не вееррюю».
12 апреля 2023, 7:38
Звідки ти знаеш, може він всиновлює всіх бажаючих, а потім отримує від них кошти =) Як казав Домінік Торетто — «Мі фаміліа!»
12 апреля 2023, 9:40
Або автор відверто описує ситуацію…-або автор кладе на цей ультіматум
Або декілька мільйонів клієнтів…кажуть автору «не вееррюю" — або автор цім декількам мільйонів клієнтів(за якими ти сховався, хоч туточкі і 5-х немає) каже: до звізди, тобто байдуже мені ваше «не вееррюю", бо я писав відгук про своє враження від моно.
12 апреля 2023, 14:34
Так! Я лише вказав свій відгук про роботу банку, не більше не менше) не потрібно роздмухувати з мухи слона і приплітати якісь «сірі схеми» або коментарі «я перекладаю мільйони і мене все добре». Якщо добре — я раз за вас! не варто влаштовувати базарний день :)
12 апреля 2023, 15:10
Авжеж та якщо показати тутошним фанам від моно палець (мона середній), то вони усе одно будуть верещати-а у моно краще!
12 апреля 2023, 15:35
Так, а чого мовчати, якщо в моно навіть пальці найкращі =) Не кажучи вже про послуги для чесних та сумлінних клієнтів.
12 апреля 2023, 14:47
Технічно нам байдуже, проблеми в автора відгуку, а не в постійних гостей мінфіну.
12 апреля 2023, 14:17
Так, ще й мобільний телефон поповнюю, це теж потрібно було вказати?)) і за всі підписки на послуги типу ютуб і т.д.?)) кожен побачив, що хотів. вчепилися за слово «допомога», якби написав «переклад» було б краще? :))
12 апреля 2023, 14:45
За ваші витрати з вас ніхто не спитає — витрачайте хоч на кокс.

А якщо картку починають поповнювати десятки фізособ — це ознака комерційного використання і ви разом з рахунками летите на мороз.
Якщо ви волонтер, зарееструйтесь та працюйте спокійно, до того ж не доведеться платити полдатки з цих сум.
А якщо просто комерс або інтернет-жебрак, то дякуйте, що в нас банки не забовʼязані податкову сповіщати про надходження на рахунки фізосіб. А то б вам ще 19.5% податкової недоплати прилетіло.
12 апреля 2023, 17:57
Знову таки польоти буйної фантазії та консультація, якої ніхто не потребує… А тепер по ділу — ніхто карту не поповнював крім мене, картка нова та сума транзакцій навіть 500 грн не перевищила. Не комерсант ні волонтер. По жодному пункту не вгадали (((
Але все ж дякую за допомогу та витрачений час, бачу у вас його достатньо)))
12 апреля 2023, 18:06
Шото забрехался ты
12 апреля 2023, 18:14
Тому що в тебе це вперше, а до тебе таких відгуків було безліч.
І всі невинні жертви монобанку.

А якщо копнути — або комерція на картці фіз-особи, або картки на родичів відкривали та пакетом юзали, або криптобіржі, тощо.

Нізащо нікого не закривають, тим більше за мінімалістичні перекази.
12 апреля 2023, 21:12
Спроси банка в чем точно дело. Может быть дело вообще не в транзакциях по твоей карте, а в чем-то другом. Может документы какие то банк утерял или банально произошёл сбой у банка. Ставок на спорт, онлайн казино, криптобирж точно не было надеюсь?
13 апреля 2023, 9:39
Причину не скажут, это закрытая информация, чтоб в следующий раз не нашли вариантов обхода. Там саппорт похоже даже и не знает причины, только кто-то с высоким уровнем доступа может посмотреть за что блок поставили. Я в свое время пытался выяснить, так и не смог ничего у них вытянуть
13 апреля 2023, 9:50
Покладіть на тутешніх моноадептів та відкрийте картку у норм. банку і буде вам зручність.
Норм. людина тут пише відгук про банк, щоб виказати своє враження чи отримати пораду, а монопісарчуки підвіщують свою ганебну самооцінку та демонструють свої дітячі комплекси та поток свідомості.
13 апреля 2023, 12:47
Нормальні люди без проблем користуються банком і не мають потреби тут скаржитись. Зате невдахи та ненавчаемі дурні - основні категорії авторів відгуків про моно. Ще були конвертаційні спекулі, але швидко збагнули, що просто діють неправильно.
12 апреля 2023, 7:42
А перекази по 25000 на місяць в оплату за житло у Львові?
Або перекази по 30−40−50 тисяч на картку цивільної дружини або на спільні «банки»?
Не памʼятаю точну сумму, але щось навколо 100 тисяч гривень був мій найбільший переказ на користь іншого ІНН. І нічого, рахунки відкриті, картки цілі.
Може просто тобі треба менше сурогатів їсти, то й настрій поліпшиться та ненависть до слова «продукт» пропаде? =)
12 апреля 2023, 7:24
Блок можно словить просто за вход в аккаунт одновременно с двух устройств, два аккаунта на разных устройствах или вход с эмулятора андроид.
13 апреля 2023, 6:49
Ну тобто за відверте порушення правил банку…
Jokets
Jokets
13 апреля 2023, 17:04
А автор укажет от куда у него на карте деньги? Это ваша зп карта? Или что за оборот денег

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / відмова в обслуговуванні