Не виплачують гроші!
Не розумію взагалі чому цей банк ще існує якщо всі пишуть скарги на них і вони присвоюють собі гроші людей!!!
Можливо тому, що банк не присвоює гроші людей? А хто всі то?
Можливо тому, що банк не присвоює гроші людей? А хто всі то?
Вивід пройшов успішно підтвердження прийшло на мейл
Приход листа на емейл ніяк не підтверджує того що вивід відбувся.
а гроші на карту так і не надійшли
Бо космолот їх не надіслав.
пишу до монобанк їм пофіг
А що саме ти чекаєш від Монобанку якщо їм гроші не прийшли?
Пройшло два дня хто мені поверне 1700 грн?
Спитай в космолота.
Приход листа на емейл ніяк не підтверджує того що вивід відбувся.
а гроші на карту так і не надійшли
Бо космолот їх не надіслав.
пишу до монобанк їм пофіг
А що саме ти чекаєш від Монобанку якщо їм гроші не прийшли?
Пройшло два дня хто мені поверне 1700 грн?
Спитай в космолота.
Автор, з космолоту візьмить дані про переказ грошей до моно, а потім питайте в моно-чзх та де мої гроші?
А то Віталя не бачить те, що гроші з космолоту потрапили до моно.Але це не важливо…
- Oleksii Ch
- 31 марта 2023, 22:59
… ти думаєш, там хтось сидить та вручну дебетує картки лудоманів? Або можно зателефонувати в бухгалтерію та попросити «Тітко Люда, а зробіть мені квитанцію для Васі Полтавського, бо він не вірить що ми (б*я буду) відправили йому 1700 гривень? Навіть якщо так, для банку що є відправником кінцевий отримувач — ніхто і замість інформації отримає дулю.
Банк відправник за дорученням компанії робить батч-перекази по списку і повертає коди операцій. Софт Космолоту робить відмітку в базі даних, що гроші віплачени. Максимум, генерують якусь писульку типу внутрішньої квитанції, в якій про міжбанківський переказ ніхріна немає.
Дійсно бачимо сповіщення про те, що банк, який обслуговує Космолот, планує провести зарахування на картку
Коли банк проведе фактичну відправку коштів нам через Платіжну систему VISA/MasterCard, сума буде зарахована на вашу картку
Як правило це займає не більше 3-4 календарних днів, в деяких випадках може бути трішки довше