Абсолютно некомпетентна підтримка

Проблема решена
TamaraB
Отделение по адресу: Чернигов, пр-т Мира, 194 (Vodafone)
Проживаю закордоном вже більше п’яти років. Картку в моно оформила в травні бо з’явилась потреба донатити у фонди. Все було супер, влітку отримала фізичну картку коли приїхала в Україну. Через деякий час банк блокує мені рахунок без пояснення причини. Так, я знаю що у договорі прописано що банк має на це право, але. Я багато разів зверталась у підтримку, за цей мій досвід можу сказати впевнено, що оператори навіть не читають суті звернення. Відповідають за шаблоном і якщо ваша ситуація не прописана у них в методичці, то можете навіть не сподіватись на допомогу. У підтримку я повідомляла що живу за кордоном, працюю за офіційним контрактом, плачу тут податки і тд. Що можу їм надіслати договір працевлаштування, виписки з мого основного рахунку, з якого я здійснювала перекази на картку моно, довести законність всіх коштів. Реакції — нуль. Не можу рекомендувати цей банк бо за красивою картинкою, ховається абсолютна байдужість.
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел.
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо.

20 января 2023, 6:47
Так, а яка була суть звернення? Може питання з FAQ тож крім «шаблонної відповіді» що інше має бути?
20 января 2023, 6:49
Щоб донатити у фонди — картка Моно не потрібна. Фонди мають рахунки в євро і можна донатити напрямуиуди. Враховуючи що багато з фондів закуповують за кордоном донати в валюті навіть трохи корисніше за гривневі. Бо не потрібна окрема операція покупки валюти та ще одна з переказу її за кордон зі сплатою комісії.
20 января 2023, 10:27
Хто ж вам напише правду у відруку про припинення обслуговування…
Тут як у тюрмі - сидять лише невинні жертви системи
20 января 2023, 19:29
Та да, чесність не в моді, на відміну від валютного туризму.
Олексій Герасименко
Олексій Герасименко
21 января 2023, 22:20
Да забйтее на цих котиків, вони ніколи не признаються що банять додатки та карти за те що їх критикують і пишуть негативні відгуки, ал перечитав їх недолугі правила я дійшов висновку що так воно і є, але критика була по ділу в той час коли я ще був їх клієнтом, а тепер реклама точно буде, як кажуть репутація роками заробляється, а втрачається в одну мить 🤷🏻‍♂️ Іноді банк може відмовити Вам у подальшому обслуговуванні, якщо Ви нахомите працівникові. Як от, наприклад, у Монобанку. 10.7. Відносини між Сторонами ґрунтуються на принципах взаємної поваги та шанобливого ставлення. В разі якщо Клієнт виявляє неповагу до працівників Банку та/або застосовує ненормативну лексику, в тому числі через соціальні мережі, Банк має право відмовити у наданні послуг із застосуванням Каналів дистанційного обслуговування або повідомити Клієнта про розірвання Договору за ініціативою Банку. Вирізка з їх правил
22 января 2023, 10:01
Якщо не вмієш з людьми поводитися, розраховуйся брудною засмоктаною готівкою, а не провідним роздрівним банківським продуктом =)

​​​​​​Ти себе такими вигадками ще більше закопуєш. Наскільки треба бути ображеним за злопамʼятним, щоб коли тебе копняком виперли з банку, вичітувати правила та шукати як виплюнути свою злість.

Навіть якщо тебе вимели поганою мітлою за брудні слова та неповагу, це ще гірше. Я не можу уявити сучасну дорослу людину, що будет на серйозній пиці лаятись з підтримкою першої лінії

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Абсолютно некомпетентна підтримка