Не рекомендую відкривати карту в моно банк

Не рекомендую відкривати картку в монобанку, так як в один прекрасний момент просто вийшла з свого додатку, і хотіла зайти знову і мені прийшло повідомлення «Доброго дня!
На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк прийняв рішення про закриття вашого карткового рахунку та відмову в подальшому обслуговуванні.
З повагою, команда monobank», а Ваш рахунок і вхід в додаток можуть без пояснень заблокувати!
При спілкуванні з підтримкою, обґрунтованої причини таких дій не отримала на пропозицію підтвердити свої доходи/ обороти з основного місця роботи, сказали що не потрібно і це не вплине на рішення…
В результаті заблокована карта таким методом була в мене, ще в мого батька так само заблокували карту і від знайомих чула що теж такі випадки в багатьох були …залишок з рахунку службою підтримку був звісно повернутий.
…але все ж таки відчуття не приємні, коли ти користуєшся послугами згідно тарифів банку, а від тебе блокують карту без конкретних пояснень
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних перевірених джерел. На сьогодні було прийнято рішення відмовити вам у користуванні карткою monobank.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.

21 ноября 2022, 15:41
«А меня то за что»
Володимир ІТ
Володимир ІТ
21 ноября 2022, 16:10
Давайте тіки чесно, виходили з додатка щоб зайти в акаунт свого батька з вашого телефону?
21 ноября 2022, 16:44
Дуже цікаво почути рекомендації вибору банку від махінатора.
21 ноября 2022, 18:13
Це не ви мені телефонували з колцентру «ОЩАДБАНКУ» щодо моїх заблокованних на перевірку рахунків? :D
SergeyNina
SergeyNina
22 ноября 2022, 1:02
Вероятнее всего вы входили в разные учётные записи монобанка с одного устройства. Да, это запрещено в монобанке
Олексій Герасименко
Олексій Герасименко
22 ноября 2022, 13:29
Така ж сама історія і головне що недобанк не надає жодних пояснень, мабуть тому що сказати нічого., раніше всіх запрошував по реферальній програмі тепер навпаки відмовляю людей ще і кешбек зажали на ЗСУ віправити бо було меньше чим 100 гривень, а кошти їм выддай хоч і діяв на той час пільговий період коли додаток заблокували без пояснень, так що 100 раз подумайте перед тим як звязуватися з цією шарашкиною конторою, а якщо і звязуєтесь ьто з договора треба вичеркувати пункти такі як відказ в обслуговуванні без жодних пояснень і інших які вас не влаштовують та додати свої за потреби
22 ноября 2022, 16:39
Очередное вранье. Кешбек на ЗСУ списывается автоматом независимо от суммы.
22 ноября 2022, 17:44
Спочатку моно послав на три літери, теперь Три літри зловив на брехні.
Життя цікаве
22 ноября 2022, 18:32
В шманебанке сразу бан прилетает за вход в разные аккаунты на одном телефоне. Им проще забанить клиентов чем разбираться помогаете ли старому папе маме или украли чью-то симку и данные аккаунта и хотите слить деньги. Не дружат там с головой их прогеры
23 ноября 2022, 9:37
Пользоваться монобанком без личного смартфона запрещено договором банковского обслужинваия.
23 ноября 2022, 17:33
Полно адекватных банков где нету такой паранои,я и рад что не пользуюсь уже больше данным «банковским продуктом» слепленным из костылей
26 ноября 2022, 7:50
Полно банков которые принуждают идти в отделение для открытия карты-счета.
Я вот в Форвард-Банке сколько не пытался пройти верификацию — без шансов, даже секунды не дает навести камеру в рамку — сразу падает.
А еще можно голубями почту «разносить».

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Не рекомендую відкривати карту в моно банк