Кредитні ліміти, Оплата частинами

Мої відносин з моно тягнуться ще з перших років роботи цього банку. Раніше всім рекомендувала цей банк оскільки він був супер зручним та лояльним, зараз починаю шкодувати…
До початку війни у мене були доступні доволі значні суми на оплату частинами та кредитними коштами, але десь в середині літа я вирішила їх закрити оскільки витратила картку. Наразі я відновила картку і вирішила знову відкрити собі ліміти і купити техніку, але моно мені відмовив, навіть не дивлячись на відкритий депозит у цьому банку, на офіційну зарплату та відсутність жодних прострочень по платежам.
monobank
Розуміємо, що ви розраховували на ліміт
Банк приймає рішення на підставі детального аналізу всієї доступної про клієнта інформації
Це не остаточне рішення, і в майбутньому ліміт може бути встановлений

31 октября 2022, 10:56
31 жовтня, а люди досі не знають що в країні війна

Що вбити десятки тисяч людей, зруйновані тисячи будинків, міліони втратили роботу, а відповідно і дохід, а відповідно більша частина з них будучи фінансово безграмотними не платять по боргах і все це відбивається на спроможності банків кредитувати.

Щиро заздрю цій необізнанності.
4 ноября 2022, 10:12
А то нічого що вони кидають і тих клієнтів які і під час війни вчасно погашали використані кошти?Одним словом недобанк
4 ноября 2022, 10:16
Наведіть якийсь приклад кидалова. Я користуюсь Моно з лютого 2018, мене ще ні разу не кинули. Ліміти дають не так охоче, як хотілось би — це так. Взагалі якась система видачі лімітів незрозуміла і нелогічна, як на мою думку. Але це їхнє право.
Anrey12
Anrey12
31 октября 2022, 11:07
Якщо почали шкодувати з банку, то що заважає забрати депо та перейти у другій банк.
Fantomas2020
Fantomas2020
31 октября 2022, 14:26
ПриватБанк даже во время войны предлагает приличный кредитный лимит на карту. Также кредит на карту предлагают Sportbank, Банк Власний Рахунок (Банк «Восток»). Альфа-Банк по карте Cameleon значительно снизил кредитный лимит с 30000 грн. При этом при задолженности свыше 20 грн. Альфа-Банк снимает 100 грн. за обслуживание долга.
31 октября 2022, 17:31
Банк Власний Рахунок

ничего не предлагает, ваще

31 октября 2022, 19:19
Я маю їхню картку. Отримав ще до початку війни, кредитний ліміт був відразу. З початком війни ліміт обнулили, потім відновили, але у вдвічі меншому розмірі. Кілька тижнів тому подав через додаток заявку на збільшення ліміту — збільшили, зараз у мене розмір ліміту такий самий, як був на початку.
31 октября 2022, 21:04
Відкрив влітку, не пропонують ніц нічого. Не то щоб мені воно треба, але це до включення БВР до банків які легко кредитують.
31 октября 2022, 21:07
У них своя «заумна» модель розрахунку :)
31 октября 2022, 19:22
Чесно кажучи, якась «заумна» у Моно система розрахунку кред.лімітів. Не всім, у кого були ліміти, відновили, а декому, навпаки, дали у розмірі більшому, ніж до початку війни.
Хоча право банку, звичайно.
KotletaDollarov
KotletaDollarov
1 ноября 2022, 19:58
Прописка и место работы играет роль, много предприятий и городов внесены в списки, по которым кредитный лимит не дают
4 ноября 2022, 10:00
Включіть мізки коли банк забирає ліміти та невчасно повертає дипозити то у нього великі проблеми,набрали 6 лямыв дурників а що рбить з ними не знають, тому шукайте альернативу, я не рекомендую цей недобанк теж така ситуація була, вибив ліміт і то не через службу підтримки бо там якісь роботокотики тупенькі працюють, так через місяць мені без пояснень зовсім заблокували доступ до додатку і до карти по ходу, без пояснень, не перевіряв бо картка валялась нею не користувався і потребували повернути кошти які знаходяться в пільговому періоді, ну то я через пару днів закинув ті кошти і послав їх подалі, вони ніяких зобовьязань не мають перед клієнтами виходить, а від кліентів щось требують, та ы догововір такий в односторонньому порядку нехай в дупу собі засунуть, тыльки в двухсторонньому тепер щоб тебе не могли так кинуть, а ні то і не звязуватися з такими шарашкиними канторами взагалі

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Кредитні ліміти, Оплата частинами