Обслуговування валютних ФОП рахунків
В чому проблема заплатити віртуальною картою за кордоном?
Якщо в тебе є рахунок ФОП то в тебе є і фізична карта до звичайного рахунку — виведи гроші на цю карту та користуйся нею тан де немає NFC.
Проблема висосана з пальця.
Проблема висосана з пальця.
Ваша емпатія не умісна, не закриває нагальних потреб в доступі до рахунку.
В порушуєте надані НБУ права клієнтам точніше недовиконуєте.
Ганьба
В порушуєте надані НБУ права клієнтам точніше недовиконуєте.
Ганьба
НБУ не надавало прав. Корпоративна карта не є обов‘язковим атрибутом розрахункового рахунку.
Але головне те що з корпоративної карти неможна знімати та витрачати гроші на особисті потреби. А ти, Людмила, збираєш ся робити саме це. Закривай український ФОП, реєструйся як ФОП німецькій, або як найманий робітник, плати повноцінні податки у розмірі пари десятків процентів. Тоді розповіш нам які права у корпоративних клієнтів німецьких банків.
Але МОНОБАНК порушує права клієнтів на цю послугу і ухиляється від випуску карти.
Кредитки друкуються, а корпоративні карит чомусь ні.
Наомість банк нав’язує користування віртальною картою, яка мені не потрібна.
Нікому не рекомендую відкривати ФОП в Монобанку, якщо звісно не хочете подарувати гроші банку на їх розсуд.
Розуміємо, що в деяких випадках зручніше використовувати пластикову картку, ніж віртуальну
Якщо в планах з'явиться ця картка, ми обов'язково проінформуємо