Виявилося банк прийняв рішення припинити обслуговування

Natalya030684 29 мая 2022, 20:34
Я шокована! Ні, в мене немає слів. Відкрила карту в цьому банку, закинула на неї власні гроші (в мене їх успішно «прийняли») через деякий час перерахувала ще якусь суму з іншої карти. Все було просто супер.
І тут почалося… Хотіла зняти кошти з карти за кордоном і не змогла.
Виявилося банк прийняв рішення припинити моє обслуговування, заблокувавши МОЇ кошти.
Серйозно???
Обслуговуюся в багатьох банках і ніхто ні разу не приймав таких рішень! Ніхто не блокував просто так мої кошти, без пояснення причини!
Ніхто не просив писати заяви, а потім робити селфі, а потім танців з бубном щоб повернути СВОЇ кошти. Дякую, що повернули все ж мої кошти.
Виникає одне питання, навіщо погоджувати карту (з нульовим кредитним лімітом) та навіщо приймати кошти якщо ви просто в любий момент можете прийняти рішення не обслуговувати клієнта та заблокувати карту?
Дякую за зіпсований настрій та день.
monobankua 30 мая 2022, 11:33
Дже шкода, що склалася така ситуація,.
На основі накопиченої інформації з різних джерел банк може прийняти рішення про відмову у подальшому обслуговуванні, на свій розсуд і без вказівки причин відповідно до пункту договору 6.3.1.
Для уточнення даних написали вам в особисті повідомлення

29 мая 2022, 20:37
Ну так банк не знает же каким образом вы карту будете использовать, карту открыли, а уже дальше посмотрели на её использование и решили что так не пойдет дело
aliwka3
aliwka3
29 мая 2022, 22:46
Договор с банком читать надо перед тем как с ним соглашаться
30 мая 2022, 9:22
Очередной отзыв про «снятие коштив закордоном»

Эти люди наживаются на войне и еще имеют наглость жаловаться?

Таким дорога в РАШКУ!
30 мая 2022, 18:02
По- перше Ви не знаєте обставин чому прийшлося знімати гроші за кордоном!(є аптеки за кордоном, які карту не приймають!) По- друге не Вам розповідати куди мені дорога. Ви ж спілкуєтесь мовою окупанта, нічого страшного?
30 мая 2022, 21:44
По- перше Ви не знаєте обставин чому прийшлося знімати гроші за кордоном!

Во-первых это ты не написала почему тебе приспичило снимать деньги.

По- друге не Вам розповідати куди мені дорога.

Во-вторых опубликовав отзыв ты пригласила всех кто его прочитал к обсуждению. Нефиг затыкать рот!
30 мая 2022, 22:06
Ми з Вами на ти не переходили!
31 мая 2022, 9:42
Мы с Вами вообще никуда не переходили.

По сути комментария есть что сказать или только хватило на Выканье?
СЕРГЕЙ харьков
СЕРГЕЙ харьков
30 мая 2022, 9:53
Бежать нужно со всех банках… а если жить не умеешь и кормить хочешь так пошел поклал и сразу оплатил комуналку!
хватит пенсионеров каждый месяц обманывают… абонплата 1 грн а их 16 млн восколько денег сразу!!!
30 мая 2022, 20:11
Что за бред ты несёшь
30 мая 2022, 21:42
Денежный мул решивший заработать на войне?
а какой ещё банк ты использовала для снятия денег за границей раз ты сравниваешь Монобанк и другими банками?
2 июня 2022, 11:42
Все що це не заборонено законом мож робити. Якщо є можливість заробляти на картках, це можливість яку треба використовувати. Зароблені гроші використовуються як бажає людина. Треба на ВСУ, треба на їдло, амуніцію для захисників, комунальні послуги і ТД. Всі хто проти цього — тупі роботи рептілоїдів. Які заробляють на війні, а людей використовують у корисних цілях. Заробляйте гроші - допомагайте країні і людям. Банки також добре на цьому заробляють. Щастя всім
2 июня 2022, 11:46
Все що це не заборонено законом мож робити.
Якщо є можливість заробляти на картках, це можливість яку треба використовувати.
Зароблені гроші використовуються як бажає людина. Треба на ВСУ, треба на їдло, амуніцію для захисників, комунальні послуги і ТД.
Всі хто проти цього — роботи рептілоїдів.
Які заробляють на війні, а людей використовують у корисних цілях. Заробляйте гроші — допомагайте країні і людям. Банки також добре на цьому заробляють. Щастя всім
2 июня 2022, 13:46
По этому для таких и существует пункт договора о том, что банк может разорвать договор без объяснений причин.
Danilich
Danilich
2 июня 2022, 22:34
Пойдите откройте карту в а-банке — тот же самый шманябанк 1 в 1 без дурацких ухмыляющихся со всех дыр котов

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Виявилося банк прийняв рішення припинити обслуговування