Не працює реєстрація
Не вдалося закінчити реєстрацію через програму, бо вона не може розпізнати обличчя. Не можу користуватися послугами банку оскільки закінчити реєстрацію фізично неможливо, техпідтримка просто порадила змінити пристрій, хоча в мене інших немає. А змінити спосіб свідчення особи виявляється неможливо, повернутися до попередніх етапів реєстрації також.
12 мая 2022, 11:58
Если фото сделать не получается — попробуйте продолжить регистрацию на другом устройстве. Некоторые смартфоны технически не поддерживают селфи с биометрическим распознаванием. Можно также получить карту на точке выдачи.
Если камера на вашем смартфоне недостаточно хороша для распознания — подойдите на точку выдачи и получите карту, в чем проблема то?
- DislikeMan
- 11 мая 2022, 21:41
У мене немає бажання, ні часу, ні можливості кататися, я хочу користуватися сучасними технологіями, всі інші сайти і системи у мене працюють добре на ПК. Камера на смартфоні звичайна, вона має функцію розпізнавання обличч, проблема в тому, що саме додаток за фактом не працює. А альтернативних способів реєстрації мені не надали.