Скарга
- 8 мая 2022, 13:27
«Я через моно банк замовила з є підтримки промо-код з магазину буква УНМ»
Заказывали лично вы сами — вот вам и надо проверять кому и за что вы платите,
а не перекладывать ответственность за свои непродуманные действия на банк.
Банковский счёт магазина однозначно не закрыт,
даже если магазин временно не работает.
Обратитесь в службу поддержки интернет-магазина
с просьбой выполнить заказ
либо вернуть уплаченные деньги.
Пора бы уже научиться брать ответственность
за свои поступки на себя любимую…
Заказывали лично вы сами — вот вам и надо проверять кому и за что вы платите,
а не перекладывать ответственность за свои непродуманные действия на банк.
Банковский счёт магазина однозначно не закрыт,
даже если магазин временно не работает.
Обратитесь в службу поддержки интернет-магазина
с просьбой выполнить заказ
либо вернуть уплаченные деньги.
Пора бы уже научиться брать ответственность
за свои поступки на себя любимую…
А ты не должен как покупатель убедиться перед покупкой что магазин работает?
У банка нет возможности проверять работает ли магазин.
У банка нет возможности проверять работает ли магазин.
Надо писать петицию, чтобы перед открытием карты банки должны были не только доки, а еще и IQ клиентов проверять)
- 12 августа 2025, 22:38
Тогда банки потеряют до 80% клиентской базы, а такое счастье им и даром не надо.
Глупый клиент — золотое дно для любого банка…
Глупый клиент — золотое дно для любого банка…
- Анастасія Анастасія
- 10 апреля 2023, 13:24
Я місяць не користувалася моно-банком,в один десь захожу і бачу 160тисяч використано кредитних коштів, мені немає 18,ніяких транзакцій я не проводила і не підтверджувала,і на час проведення шахрайських дій моя карта була заблокована,куди цей моно дивиться?Я звернулася в службу підтримки мені сказали протягом 3 місяців погасити борг,якого я навіть не брала і не розумію як можливе кредитування неповнолітнім?І куди мені тепер звертатися, якщо моно-банк ніяк не реагує на це?!
Анастасія Анастасія
і чим все закінчилося? можливо ти не користувалася, а твій хлопець/брат/родич/друг/однокласник/одногрупник користувався.
«мені немає 18» — це так не працює) бо ти і в 16 можеш вже дітей мати і бути одружена, welcome into real world :)
І тобі банк не міг просто так надати 160 тисяч кредитних коштів, це не надається за раз, особливо якщо в тебе немає ніяких доходів, а навіть якби були, банк спочатку дав би тобі кредиту 30-50к, потім 60-80, а щоб прям 160 тисяч, я не знаю навіть, як довго ти (хтось з твого кола хто мав доступ до картки) мала користуватися кредитами, щоб тобі дали 160к кредитного ліміту)
- Іванна Лукашевськая
- 31 октября 2023, 19:33
Добрий день. Виникла така проблема, переказувала кошти з карти на карту, помилилась отримувачем. Звернулась одразу в банк для того, щоб заморозили кошти , банк навіть не вияснив причину, і навіть не захотів допомогти у вирішенні, єдина відповідь звертайтесь у суд. Звернулась до юристів , при консультації сказали, що можливо досудове відшкодування, тобто банком, я повідомила в банк банк знову відмовився не аргументуючи навіть причини. Банк ніяк не хоче допомагати клієнту, постійно відмовки
- 1 ноября 2023, 17:23
Вы перечислили деньги неизвестному человеку.
Он эти деньги сразу снял с банковской карты
наличкой либо перевёл на другую свою карту.
Каковы должны быть действия банкa?
— компенсировать вам вашу глупость за счет своих доходов
и никогда не вернуть эти деньги с другого клиента, который,
кстати, банку ничем не обязан, ведь ему были перечислены
ваши деньги, а не деньги банка.
Каковы должны быть ваши действия:
— попросить клиента вернуть ошибочно перечисленную сумму
— при отказе в возврате средств подать на него в суд
Юристы, к которым обращались — обычные балаболы…
Досудебное возмещение возможно только если деньги
перечислены юридическому лицу, которое обслуживается
в этом же банке…
Он эти деньги сразу снял с банковской карты
наличкой либо перевёл на другую свою карту.
Каковы должны быть действия банкa?
— компенсировать вам вашу глупость за счет своих доходов
и никогда не вернуть эти деньги с другого клиента, который,
кстати, банку ничем не обязан, ведь ему были перечислены
ваши деньги, а не деньги банка.
Каковы должны быть ваши действия:
— попросить клиента вернуть ошибочно перечисленную сумму
— при отказе в возврате средств подать на него в суд
Юристы, к которым обращались — обычные балаболы…
Досудебное возмещение возможно только если деньги
перечислены юридическому лицу, которое обслуживается
в этом же банке…
- listopadovv06
- 7 апреля 2024, 0:28
Монобанк це насправді ненормальний банк, вони відмовили в обслуговуванні на рівному місці, я ще до цього помилився на автовокзалі та пікнув порожньою карткою моно транзакція не пройшла я оплатив карткою іншого банку, а монобанк мені заблокував можливість додати картку до гаманця, я писав їм у підтримку і вони нічого не робили, а потім ще відмовили в подальшому обслуговуванні, монобанк чому ви займетесь таким?
- Artem19918
- 11 апреля 2024, 21:53
Доброго дня всім)
Така ситуація зараз у мене
Мені було зараховано кошти 82400 грн з різних карток ,мені зараховували друзі
Через 2−3 години мій рахунок було заблоковано (масове зарахування)
Мені повідомили що йде перевірка і зачекайте поки вона закінчиться
Перевірка йшла 8 днів якщо я не помиляюсь ,аж потім банк вирішив відмовити мені у обслуговуванні
Ну добре! Немає проблем !
Але поверніть мені моі кошти і на цьому все
Але сталось не так як гадалось
Я звонив до банку кожен день і питав як вивести моі гроші (як забрати моі гроші у вас)
Ну і нарешті вони мені запропонували підписати договір на вивід ,їм потрібні були реквізити другого укр банку
Я відкрив собі рахунок у Пумб і подав їм реквізити і підписав договір на вивід
В договорі було вказано що гроші будуть виведені до 3 днів
Пройшло 4 дні пишу і дзвоню (у мене є багато скріншотів, а також всі розмови записані)вони мені кажуть вибачте але ваш банк (Пумб)відхилив цей платіж
В чому ж річ ?! Дзвоню я в банк Пумб і питаю чому банк відхилив перевід коштів від монобанк ?!
Вони мені сказали окрім ваших двох поповнень (я поповнив собі по реквізитах 1000 грн)і більше нічого не надходило
Ну і звісно ж я дзвоню в моно банк і кажу це ,що жодних спроб поповнення зі сторони моно не було !!!
Вони сказали що вашбанк нам не підходить ,вам потрібно відкрити рахунок у другому банку 😡
Я відкрив у банк Сенс
Надав реквізити і підписав новий договір на вивід на ці реквізит
Грошей так і нема
Що робити?
- Олег Панченко
- 12 августа 2025, 21:36
Ситуація з монобанком наступна: заправляю автомобіль довгий час на АЗС з бесконтактною оплатою (з карти знімається певна сума коштів яку я вказую, а різниця, що невлізло в бак повертається на карту через декілька днів). Так і цього разу — різниця повернулася, транзакція про повернення коштів відображається, навіть натиснувши на транзакцію сума коштів на карті врахована вже з повернутими коштами, але в головному меню баланс карти відображається без врахування повернення. Неодноразово звонив до монобанку, останні бачать цю транзакцію про поверненгя коштів, але кормлять якимись відмовками, щоб я щось чекав. Що робити невідомо!!!
- 12 августа 2025, 22:46
«Що робити невідомо»
Почекати декілька днів, щоб по СЄП на картковий рахунок повернулись реальні гроші.
Картковий процесінг показує виконані транзакції, але реальні гроші проходять по СЄП
з банку, де обслуговується АЗС, і це однозначно не Монобанк.
з банку, де обслуговується АЗС, і це однозначно не Монобанк.
- Олег Панченко
- 13 августа 2025, 13:56
Дякую за надану інформацію
- Adelinaice8
- 2 октября 2025, 23:32
О 2 ночі при відключеному телефоні, Монобанк списав кошти на користь маркетплейсу Шафа без моєї згоди, без будь-якого підтвердження. Не дивлячись на моє звернення та ч. 12 ст. 86 Закону України «Про платіжні послуги», яка говорить про те, що саме банк повинен повернути клієнту суму платіжної операції, проведеної без його згоди, за рахунок власних коштів, фахівці Монобанку майже до 22.00 ночі намагались мене звинуватити у тому, що це скоріше всього послуга, яку я замовила з автоматичним списанням коштів. Звернулась до Шафи — у відповідь отримала, що саме Монобанк періодично списує кошти у покупців Шафи без будь-якого підтвердження покупки. Написала заяву до кіберполіції та до НБУ. Нагле поводження банку, нагле використання свого становища. У разі не вирішення питання — буду звертати до суду з позовом про захист прав споживачів та стягувати свої особисті кошти, пеню відповідно до законодавства та моральні збитки, так як у мене є хронічні захворювання і банк своїми діями не надає мені змоги своєчасно купувати ліки.
Нагадую Монобанку, що згідно з ч.1 ст. 42 Закону України «Про платіжні послуги», банк зобов’язаний отримати згоду клієнта на виконання кожної платіжної операції. Відповідно до ч. 12 ст. 86 даного Закону, банк несе відповідальність за неакцептованими платіжними операціями (які виконані без згоди клієнта).
У разі виконання платіжної операції без згоди клієнта, банк зобов’язаний негайно після отримання повідомлення клієнта, повернути за рахунок власних коштів суму
- Adelinaice8
- 2 октября 2025, 23:36
Платіжної операції, яка була проведена без згоди клієнта на його рахунок.
Прошу також звернути увагу, що у переписці Монобанк нагло заявляє, що має право автоматично списувати з мого рахунку кошти, начебто я на це надавала згоду, відкриваючи у них електронний рахунок, що не є дійсністю, бо це не відповідає законодавству.
Рекомендую Монобанку негайно повернути мої кошти, після чого я відмовлюсь користуватись рахунком шахрайського банку.
| USD | 41.8 | 42.1905 |
Зі свого боку ми звернулися до магазину й зробили все, щоб кошти вам повернути
Сподіваємося, що кошти будуть зараховані якомога швидше