Не приходят 6500 на карту монобанк
Все вопросы по выплатам — в министерство
неужели это не очевидно любому взрослому человеку?
неужели это не очевидно любому взрослому человеку?
- Володимир ІТ
- 7 апреля 2022, 10:38
Сегодня 10й рабочий день с даты подачи завки, должны прийти сегодня-завтра
- 7 апреля 2022, 17:56
Минекономики не начислил!ждите может 14 апреля дадут может! я с 13 марта вообще жду что мне говорить или тем кто с 8 марта до сих пор ждет?
- 7 апреля 2022, 17:58
В дию заходите смотрите пока не напишет что деньги отправлены или обработано ! тогда можете звонить в банк!
- Алина Поляк
- 11 апреля 2022, 16:19
Є в Дії, що проведено виплату. На рахунку нуль. В банку кажуть, що кошти повернули назад в Мінекономіки, але підтвердження у них немає.
- KTatiana2022
- 11 апреля 2022, 7:58
23.03.2022р. була оформлена еПідтримка, пройшли всі терміни, а кошти не поступили
- Алина Поляк
- 11 апреля 2022, 13:13
Доброго дня. Я ще 15.03.2022 в Дії натиснула виплату на карту е-підтримка Монобанку, яка, як виявилося, була закрита разом із кредитною картою. Статус: Заява надіслана успішно у мене відображався з 15.03.2022. Так я не змогла зайти в Додаток Монобанку виявилося, що картка закрита і відкрила картку е -підтримка 19.03.2022. Звязалась з менеджером Монобанку та залишила заявку з цього приводу. Мені сказали, що потрібно очікувати 10 днів. Потім мені 31.03.2022 прийшло повідомлення що в додатку Дія вже не відображаються закриті картки, але це моє питання не вирішило, так як статус заявки не змінився (вона було в обробці) і відправити по новому її я не змогла. 01.04.2022 я залишила звернення на сайті Мінекономіки, описала ситуацію та залишила новий номер активної картки з проханням туди зарахувати виплату. Сьогодні 11.04. 2022 я побачила в Дії новий статус: Виконано. Кошти зараховано. Але кошти я не отримала по сьогоднішній день. На рахунку нуль. Монобанк стверджує, що кошти було повернуто Мінекономіки ще 31.03.2022 в зв’язку з тим, що спочатку було підтянуто в Дії номер закритої картки. А на нову активну картку кошти вони не змогли зарахувати. Ще менеджер Монобанку мені брехав, що кошти знаходяться на обробці в Ощадбанку (в Ощадбанку це заперечили. Сказали, що Мінекономіки виплачує напряму кошти на той банк, де було відкрито картку е-підтримка). Зараз невідомо де ці гроші. Я прохожу хіміотерапію. Мені дуже потрібні кошти на лікування, але отримати їх я так і не змогла!
- Светоана Коржевская
- 11 апреля 2022, 13:30
24.03−25.03 тоже отправила заявку на 6500 грн все прошло успешно, но на 11 04 2022 еще ничего не пришло
23.03.22 тоже подал заявку на 6500 приняли заявку, но на 11.04.22 денег нету прошло 2 недели подскажите как Можна с минфинансами связаться чтоб распросить про еПидтимку
- Марина Власенко
- 12 апреля 2022, 9:07
Подали заявку на 6500 ещё 25.03.22 но до сих пор нету.
- 12 апреля 2022, 12:16
Ребята вы с 20 чисел ждете, а некоторые уже больше месяца и врядли что прийдет мне кажется нет даже надежды в этот бред за все мои года мне государство никакой помощи не давало !
- 12 апреля 2022, 12:21
Тут только налоги с тебя вытянут ,а когда тебе нужна будет помощь тебя просто проигнорят! болт они клали на вас только налоги им подавай
- Света Мисливець
- 12 апреля 2022, 15:38
Дуже схожа ситуація, подана заявка 9.03 в роботі вона була до 10.04 потім з’явився статут виплачено але кошти на рахунок не надійшли. В моно спочатку надали старі реквізити в дію, з 23.03 я намагались вирішити цю ситуацію як з банком так і з Дією, ніхто не міг дати концертних вказівок. 28.03 монобанк надав вірні реквізити, в через 9 робочих днів статут заявки став — кошти виплачено. Я також зверталась в мінекономіку, але результату нуль. Коштів так і немає
- Надія Мороз
- 14 апреля 2022, 14:43
Так само!Заява подана,погоджена але гроші не надійшли!
- Надія Мороз
- 16 апреля 2022, 8:59
Подавала заявку в другій половині березня,погоджено.Сьогодні статус заявки виконано,гроші в банк не надійшли.Сам банк відповіді не надав де поділись гроші.Підкажіть будь ласка,куди звертатись?
- 17 апреля 2022, 1:45
По моему опыту никуда!это замкнутый круг 7 кругов ада ! ждите все что могу посоветовать !жаль нет ни поддержки нихрена просто тебя гоняют по замкнутому кругу!
Те саме, заявку приняли 31.03 і дія написала очікуйте зарахування протягом 10 днів. Сьогодні (16.04) у додатку Дія статус змінився на «Виконано. Кошти зараховано». Але ніяких коштів не надходило. Зв’язався з банком, банк сказав що коштів не надходило.
P. S. до такої допомоги можна й не дожити, коли війна позбавила всього для існування…
- Наталія Пундик
- 16 апреля 2022, 12:40
Подала заявку 24 березня. Сьогодні 16 квітня з явився статус зараховано,але коштів нема на рахунку. Що робити?
- MariDyinimal
- 16 апреля 2022, 16:42
Така ж сама ситуація. У додатку Дія статус «Виконано. Кошти зараховано». Але коштів не карту Моно не надходило. Що робити з цим?
- patrik7875
- 16 апреля 2022, 19:11
Такая же ситуация. Статус виконано, кошти зараховано , а на карту приватбанка не зачисленно
- Ludmila23t
- 16 апреля 2022, 20:21
У мене також така ситуація. Статус (кошти зараховано), а на карточці нічого нема. Хтось може пояснить цю ситуацію?
- Ludmila23t
- 17 апреля 2022, 10:03
І коли тепер чекати на ці кошти???
- Нина Булах
- 4 мая 2022, 13:24
Добрый день подала заявку на 6500 ещё 29.03.2022
Сегодня уже 04.05.2022 в Дии с первого дня по сегодняшней день написано ожидайте 10 дней, но вот уже 30 дней прошло .
Так ждать дальше или денег так и не будет ?
- Нина Булах
- 6 мая 2022, 19:01
Добрый вечер 29 марта подала заявку в Дии на помощь 6500 сегодня 6.05.2022 уже больше 30-ти робостях дней прошло прижили 15.04.2022 (пятница)в Дии пришло уведомление что деньги успешно зачислены проверила карту денег нет 17.04.2022 проверила в Дии уже снова написано ваша заявка успішно прийнята протягом 10 робочих дній гроші будуть зараховані.
Сегодня 6.05.2022 уже больше чем 30 робостях дней прошло в Дии так до сих пор «заявку прийнято успішно протягом 10 роб дній кошти будуть зараховані на карту єпідтримка»
В марте Пости месяц была без работы так как предприятие практически не работало мало того что ковидную тисячу не успела подучит так ещё и эту помощь не ее не дают будут ли вообще эти 6500 начислены?Ведь уже 3 раза минфин влияло деньги на это !
- Alina Prokopenko
- 16 мая 2022, 0:56
Доброй ночи, подскажите, я оформила заявку на 6500, ещё 25.03.2022 года сегодня уже 16.05.2022 почти уже прошло 2 месяца, написано выплата пройдёт через 10 дней, сколько мне ждать? Звоню что бы узнать где мои деньги, на поддержку пишу не кто не отвечает, все мы люди и все хотим кушать, мои знакомы и родственники уже получили, скажите сколько ждать ещё 1,2,3,4,5,6,7,8,9, месяцев?
- Алексей Лобзов
- 21 мая 2022, 9:26
Доброе утро. Скажите пожалуйста, я смогу получить 6.500 гривен от Дии, если подал заявку 29 марта? Написали, что заявка принята успешно. Зачислят ли деньги на карточку Монобанка?
Добрий день я вже писала раніше пишу знов 29.03.2022 зробила карту Єпідтримка монобанку оформила заявку на отримання допомоги 6500 грн заявку через дію буду прийнято .
15.04.2022 в дії прийшло повідомлення що заявка оброблена кошти нараховані перевірила карту на рахунку карти Єпідтримка кошти не зараховано потім 17.04.2022 перевірила в дії там знов будо зазначено що заявка на допомогу була прийнята очікуйте 10 робочих днів гроші будуть зараховані .
Та вже 02.05.2022 а досі в Дії написано заявка прийнято успішно очікуйте 10 робочих днів кошти будуть наразовані…
Вже більше ніж 59 робочих днів пройшло з дати подання заявки то допомога буде взагалі?
(Застосунок Дія т Монобанк оновлюю постійно!)
Я дуже розраховувала да допомогу зп затримують тай зменшили майже в двічі як жити?
Більше 30 років працюю й плачу податки тож маю право на держ підтримку .
Тим більш Мінекономіки як мінімум виділяли гроші на допомугу 6500.
В банк я телефонувала спеціалісти відповідають що як тільки Мінекономіки гроші нараховує в банк одразу банк нараховує їх на картин тобто гроші виділені але куди ні хто не знає!
Питання скільки ще чекати?
Ещё раз добрый день как-то странно на предприятии в котором я работаю сотрудники в основном те кто работает три месяца пол года все получили помощь подавали заявку на 1−3 дня раньше чем я, а у меня всё ещё приложении «Дия» написано заявка принята успешно ожидайте 10 дней 29 июня уже будет три месяца как я ожидаю.
Как-то это не совсем справедливо некоторые незаслуженно получили помощь некоторые получили каким то образом помощь 6500 грн дважды, а некоторые в из чисел и я вообще не подучили не чего .
Я ні чого не вимагаю але якщо Держава чи Міністерство обіцяли допомогу то треба виконувати обіцянки!
Податки із зарплати вираховують військовий збір вираховують !При цьому зп зменшилась ціни збільшились на все !
Та невже ж так важко виплатити ті обіцяні 6500 грн це ж для бюджету вигидно чим більше грошей у людей тим більше податків і пдв сплачується в бюджет …
Заявку на допомогу було подано 29 березня сьогодні 26 червня 10 робочих днів з часу подання заявки вже давно пройшло.
В мене та сама ситуація! Заявка оформлена успішно. Сьогодні вже 4 липня, але гроші так і не поступили на рахунок Монобанку. Майже всі на підприємстві отримали кошти на рахунки інших банків. Отже, проблема в Монобанку? На гарячій лінії уряду сказали, що потрібно задавати питання банку, чому гроші не отримані.
Дуже прикро було чути таке. Але схоже вони праві, раз інші співробітники отримали допомогу на інші банки, а я на Монобанк не отримала
Дополнительно написали вам в личные сообщения