Банк не хоче надавати кредитні канікули на оплату частинами !!!

Проблема решена
2208marta 2 апреля 2022, 6:25
В грудні місяці оформила товар в оплату частинами від моно…на час війни я втратила дім (згорів)…роботу…не маю можливості проводити оплатити…попросила кредитні канікули…на що мені дали негативну відповідь, ссилаючись на НБУ…протягом місяця приходили смс від банку, ЯК МОЖНА НЕ ПЛАТИТИ ВІДСОТКИ ПО КРЕДИТУ:(((-в умовах війни мене просять погашати кредит до кінця пільгового періоду щоб не створювати на мене додаткове фінансове навантаження у вигляді процентів…дуже низько…ніколи не буду більше клієнтом даного банку!!! Змушена проводити оплату по товару, якого нема, який згорів разом з житлом…Це не банк…це нелюди
monobankua 3 апреля 2022, 15:34
В країні війна, ми все розуміємо. Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ та продовжуємо виконувати зобов'язання перед клієнтами

Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію

Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою»

Три літри
Три літри
2 апреля 2022, 6:38
То что товар сгорел — может компенсировать только страховая если он был застрахован

Если бы ты купила товар без оплаты частями и он точно так же сгорел — разве ты стала бы требовать от продавца возврата денег? Так почему у тебя другой подход к банку предоставившему услугу оплаты частями?

Уведомление о возможностях не платить проценты по кредиту вообще не имеет отношения к твоему случаю — это просто информационная рассылка от банка всем клиентам.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Банк не хоче надавати кредитні канікули на оплату частинами !!!