Змарнований час

Sergii787 29 марта 2022, 9:10
Потрібні були кошти на декілька місяців, побачив рекламу цієї конторки яка називає себе банком, в рекламі йшла мова що можна замовити карту з лімітом на 100 тис.грн.Запитав їх у месенджері чи це можливо зробити в теперішній час і чи можливо встановити суму ліміту меншу ніж заявлена, на що отримам відповідь «ТАК». Встановив їхній додаток і почав реєструватись але вирішив таки поспілкуватись по телефону, набрав, поставив тіж запитання на що знову отримав відповідь що кредитний ліміт нададуть після надання мною всих необхідних даних в додатку. Вніс всі свої дані і я результат відповідь що кредитний ліміт мені не встановлено. Після переписки з менеджером мене запевнили що моя заявка на ліміт прийнята і через добу мене повідомлять в дотатку про результат, після 2 днів чекання результату 0.Знову почав писати в месенджер щоб надали пояснення чому ліміт не встановлено, менеджер відповів що рішення про встановлення ліміту приймається на основі розрахунку скорингової моделі і враховується більш ніж 1000 парамтрів!!!))))) 1000 КАРЛ!!! Як результат кредитний ліміт я так і не отримав але меня запропунували користуватись їхньою карткою яка меня геть не потрібна. Таке вращення що ця контора просто збирає паспортні дані горомадян і напарює свої картки…шкодую що згаяв свій час на них.
monobank
29 марта 2022, 12:22
Розуміємо, що ситуація неприємна
Гарантувати, що ліміт буде встановлено, у співробітників відсутня можливість, тому що кредитний ліміт встановлюється системою, яка розраховує його за численними параметрами
Це не остаточне рішення й можливо в майбутньому кредитний ліміт буде встановлено

29 марта 2022, 9:54
Это называется банк, а шарашкина контора это вон обратитесь во всякие монейвео и ТД, где кредиты дают всем попало. Как и любой другой банк — кредит лимит устанавливается по решению банка, логично что решение принимается с учётом всей информации о вас. Но я не удивлен что вам кредит не дали, таким слабоумным лучше не давать его от греха подальше
Sergii787
Sergii787
29 марта 2022, 10:05
Саме шарашкіна контора, а не банк))) і ваш коментар це тому підтвердження. Краще б підтягнули компетентність своїх співробітників, а не змушували їх писати тупорилі коментарі)))))
29 марта 2022, 11:39
Сотрудники Монобанка дали тебе ответы на все твои вопросы. То что ты думал что любой банк выдаст тебе кредит на максимальную сумму — это уже твои личные проблемы, а не некомпетентность работников.
29 марта 2022, 13:06
Да у вам подобных лиц любой кто не такой как вы — сотрудник банка даже на форуме обще открытом для всех. Вопрос лишь остаётся, а чего вам должны вообще дать кредит?
borman45
borman45
29 марта 2022, 10:20
100 тис захотів під час війни, з бороди не тече?
JareJare
JareJare
29 марта 2022, 11:10
Как говорят в Одессе — таки еле еле п*ц!
29 марта 2022, 11:37
Ну так в любом другой украинской конторке с названием типа банк тебя может ждать тот же результат — тебе откажут в кредите. Просто Монобанк тебе даёт карту, а другие не дадут и этого слегка пнув ногой ниже спины.
aliwka3
aliwka3
29 марта 2022, 11:56
Вам кто-то лимит обещал? Вы читали условия банка?