Банк вводить в оману клієнтів
А что такое льготный период в целом? Он всегда привязан к месяцу и если ты уже не был в льготном периоде то он конечно же у тебя никак не может появится.
- 19 марта 2022, 13:52
Льготний період означає, що можна користуватись кредитними коштами не сплачуючи комісію. Всі кредитні кошти які були використанні в цьому місяці, потрібно погасити до останнього числа наступного місяця. Тобто всі кредитні кошти які я використав в лютому, мені потрібно погасити до 31 березня. Але після повідомлення «Ваш пільговий період буде автоматично продовжено на 1 місяць», наче було очевидно, що погасити потрібно до 30 квітня. А тепер виходить що мені нарахують 4% за кожен місяць якщо я не сплачу всю суму до копійки (при чому не важливо скільки не вистачить до повного погашення 50 000, чи 1 копійки) нарахують на всю суму боргу. Сума не маленька в мене тільки відстоків нарахується близько 10 000грн. І погасити її звісно в нинішніх умовах надзвичайно склано, тимпаче за 10 днів
10 000 гривен процентов под 4% от суммы долга — это израсходованные в январе 250 000 кредитного лимита. Которые ты уже не погасил в феврале. И соответственно вышел из льготного периода.
Как можно продлить то чего нет?
Почему тебя в феврале не волновало что в марте ты будешь платить 10 000?
Как можно продлить то чего нет?
Почему тебя в феврале не волновало что в марте ты будешь платить 10 000?
- 19 марта 2022, 14:09
Дивні підрахунки, незрозуміло звідки притянуті. До чого тут січень не зрозуміло. Ні про який вихід з пільгового періоду не йдеться. За лютий все було спплачено. Мова йде про витрати які були здійснені з початку лютого. А сума в 10к буде нарахована 1 квітня за кошти які були використанні починаючи з 1 лютого (4% за лютий і 4% за березень)
Дивні підрахунки, незрозуміло звідки притянуті.
Я взял твои цифры и воспользовался правилом арифметики, это вообще-то или начальная школа или где-то 4−5 класс средней.
10 000 грн. / 4% = 250 000 грн.
Если не веришь то посчитай в обратную сторону умножив 250 000 на 4%. Ну или попроси сына/дочь школьного возраста сделать это за тебя, они наверняка это помнят лучше.
10 000 грн. / 4% = 250 000 грн.
Мова йде про витрати які були здійснені з початку лютого.
Для этих расходов срок льготного периода продлён о чем банк сообшил всем своим клиентам.
- 19 марта 2022, 16:28
До чого тут 250 000, якщо відсоток рахується за два місяці, тобто якщо вже бути точним ((сума заборгованості +4%) + 4%). якщо йде мова про пільговий лютий, то я ще раз повторюю, що в мене були погашені всі кредитні зобов’язання які потрібно було погасити. Було сказано конкретно про витрати за лютий і банк повідомив, що пільговий період буде продовжений на місяць, а сьогодні прийшло повідомлення, що це не так. Мій пільговий період був з 1.02 по 31.03, тобто він мав пролонгуватись до 30.04, виходячи з повідомлення банку. А сьогодні прийшло повідомлення, що ніякої пролонгації не буде. І як був період з 1.02 по 31.03 так і залишається. Пролонгація на місяць, стосується лише пільгового періоду, який мав закінчитись в лютому місяці.
- 19 марта 2022, 16:43
в тому то й проблема, що на це я і розраховував, але
в тому то й проблема, що на це я і розраховував, але
Фух, наконец-то я понял суть претензии.
Соглашусь что каникулы получились очень узконаправленые: наверняка все у кого льготный период заканчивался в феврале и так уже его закрыли не дожидаясь последнего дня. Те не многие кто или собирался выходить из льготного периода или не мог закрыть долг из-за начавшейся войны — очень узкая группа лиц.
- 19 марта 2022, 18:14
І навіть зараз банк продовжує брехати. В коментарі до мого відуку
«На цей час ми змогли запропонувати пільги клієнтам, у яких закінчувався грейс-період у лютому, тобто в березні не списувалися відсотки.»
А в коментарі до відгуку вище
«На сьогодні ми змогли запропонувати пільги тільки тим клієнтам, які не вийшли з грейс-періоду (до 62 днів) у лютому»
А в коментарі до відгуку вище
Якщо будуть якісь зміни, ми обов'язково повідомимо всіх клієнтів.